Bio trgovina – Priroda i društvo

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
19:59
Pro
2017
11

Zagreb › Savjeti › Bio trgovina – Priroda i društvo

Zagreb DICK kuhinjski noževi
Zagreb Citajte pelikana
Wolfcraft teretna kolica
 
 
13
 
03.2017

Bio trgovina – Priroda i društvo

Priuštite si zdraviji i kvalitetniji život uz prirodne i zdrave proizvode biotrgovine „Priroda i društvo“.
 
Bio trgovina – Priroda i društvo

„Priroda i društvo“ naziv je Bio trgovine u kojoj možete kupiti razne biološki uzgojene, prirodne i zdrave bio proizvode. Sve eko namirnice trgovine „Priroda i društvo“ posjeduju certifikat o organskom uzgoju, koji potvrđuje da su proizvodi u potpunosti ekološki uzgojeni.  To znači da takvi proizvodi prilikom rasta ili proizvodnje nisu tretirani mineralnim gnojivima i pesticidima poput većine ostalih proizvoda, prije svega voća i povrća.

Stoga bio trgovina Priroda i društvo u svojoj ponudi ima najzdravije sezonsko voće i povrće certificiranih hrvatskih proizvođača. Osim domaćeg voća i povrća, „Priroda i društvo“ u svojoj ponudi ima mnogo drugih bio proizvoda, kao što su bezglutenski proizvodi, proizvodi za njegu lica, zdravi kruh i peciva bez aditiva, prirodni dodaci prehrani, proizvodi za kućanstvo, ali i knjige o zdravoj hrani, odnosno načinima spravljanja zdrave prehrane.

Trgovina „Priroda i društvo“ brine i o najmlađima, odnosno njihovoj ishrani, budući da je jako važno da se djeca od najranije dobi hrane prirodno i zdravo, pa stoga u svojoj ponudi ima veliki izbor zdrave dječje hrane kontroliranog podrijetla i kvalitete.

Cjelokupno gledajući, „Priroda i društvo“ ima sve što Vam je potrebno kako bi promijenili prehrambene navike i počeli se zdravije hraniti, a samim time i zdravije živjeti. Stoga posjetite biotrgovinu „Priroda i društvo“ ili kupite zdravu hranu putem internetske trgovine po najpovoljnijim cijenama.

  • Zagreb Priroda i društvo
  • Zagreb Priroda i društvo
  • Zagreb Priroda i društvo
  • Zagreb Priroda i društvo
  • Zagreb Priroda i društvo
Zagreb Zimsko Jutro
Zagreb Foto-7847
Zagreb Foto-7856
Zagreb Foto-7866
Zagreb Foto-7874
Zagreb Foto-7925
Zagreb Foto-7927
Zagreb Xmass rend na bijelom
 
KEREMPUH: Živo Harms! Čuda postoje!KEREMPUH: SpektaklukKEREMPUH: SpektaklukKEREMPUH: Ko živ ko mrtavMALA SCENA: Boje duge - piča o bojamaKOMEDIJA: Jalta, JaltaKOMEDIJA: Jalta, Jalta - mjuziklKOMEDIJA: Jalta, JaltaEDO MURTIĆ: KERAMIKAGALERIJA KARAS: Boris Boduljak - Kanon
 
mojzagreb.info preporuča
Web shop - Samsky PR agencija - odnosi s javošću Danas bez struje Ured za udruge Vlade RH Gradska groblja - Raspored pogreba Umjetnost dizajna i dizajniranja Medicinska naklada
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - mojzagreb.info
 
 
Da li bi htjeli pozdraviti školskog prijatelja koji kopa po kontenjerima?
  •   DA
  •   NE
 
 

Zagreb › Savjeti › Bio trgovina – Priroda i društvo