Dodaci prehrani, biljni proizvodi i kozmetika

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
17:59
Lip
2020
04

Zagreb › Savjeti › Dodaci prehrani, biljni proizvodi i kozmetika

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
10
 
04.2018

Dodaci prehrani, biljni proizvodi i kozmetika

Unaprijedite svoje zdravlje pomoću ljekovito-prehrambenih preparata
 
Dodaci prehrani, biljni proizvodi i kozmetika

U posljednje vrijeme provodi se sve više znanstvenih i kliničkih ispitivanja, prema kojima dodaci prehrani pronalaze svoje mjesto u preventivnoj prehrani, kao i u području preventive dobrom zdravlju.

Zbog užurbanog tempa života, u kojem nema vremena za obvezni dnevni odmor, uravnoteženu prehranu i dovoljan unos svježeg voća i povrća, dovodimo svoje zdravlje u opasnost.

Dodaci prehrani su koncentrirani izvor hranjivih ili drugih tvari s prehrambenim ili fiziološkim funkcijama, sami ili u kombinacijama. Svrha im je potpomaganje unosa hranjivih tvari i nadopuna prehrane tvarima koje se normalnim unosom hrane u organizam ne dobivaju u dovoljnoj količini, a sve u svrhu povoljna učinka na zdravlje.


Iz ponude izdvajamo:

Posjetite webshop Herba Laboratorij i odaberite svoj dodatak prehrani www.herba-laboratorij.hr

Tvrtka Herba laboratorij osnovana je 2004. godine, s ciljem osmišljavanja i proizvodnje biljnih dodataka prehrani i kozmetike.

Ljubav prema prirodnoj kozmetici i zdravom načinu života vlasnica tvrtke Zdravka Lovrić stekla je dugogodišnjom tradicijom. Svoje iskustvo odlučila je usmjeriti u proizvodnju dodataka prehrani i kreiranje proizvoda za njegu lica i tijela. Kontinuirano unaprjeđivanje znanja i proizvodnje, kvalitetan odnos s kupcima i neprekidno osluškivanje njihovih potreba rezultirali su proizvodima iznimne kvalitete, koji su Herba laboratoriju vrlo brzo omogućili izgradnju i stjecanje prepoznatljivog imidža na tržištu.

«Suvremeni način života često nam ne ostavlja dovoljno vremena da se zdravlju te njezi lica i tijela posvetimo na način na koji bismo trebali. Zagađen okoliš, loša prehrana i stres kojem smo sve češće izloženi odražavaju se prvenstveno na kvalitetu kože, a u konačnici i na cjelokupno stanje organizma. Kako bismo Vam pomogli očuvati zdravlje i ljepotu, za Vas smo u Herba laboratoriju kreirali isključivo proizvode vrhunske kvalitete, spajajući na istom mjestu suvremenu tehnologiju proizvodnje i tradicionalnu recepturu, čije naslijeđe brižno čuvamo i svakodnevno unaprijeđujemo.» Zdravka Lovrić, mag. ing. prehrambene tehnologije, direktorica i vlasnica

  • Zagreb Herba laboratorij
  • Zagreb Smokvan - tekući pripravak od smokve i šljive
  • Zagreb Sinekolin biljne kapi - 50 mL
  • Zagreb Ulje za masažu - lavanda
  • Zagreb Aroma rosmarini gel
Savjet se nalazi u:

 

Zagreb › Savjeti › Dodaci prehrani, biljni proizvodi i kozmetika