EGS shop – Odjeća i obuća za boravak u prirodi

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
23:59
Stu
2017
18

Zagreb › Savjeti › EGS shop – Odjeća i obuća za boravak u prirodi

Zagreb DICK kuhinjski noževi
Zagreb Citajte pelikana
Wolfcraft teretna kolica
 
 
27
 
04.2017

EGS shop – Odjeća i obuća za boravak u prirodi

Kvalitetna outdoor odjeća i obuća po najpovoljnijim cijenama.
 
EGS shop – Odjeća i obuća za boravak u prirodi

Poznato je kako je za boravak u prirodi i razne sportske aktivnosti potrebna kvalitetna oprema, odnosno odjeća i obuća.

EGS Shop u svojoj prodavaonici u Zagrebu u Arena centru, te u webshopu ima samo najkvalitetniju odjeću i obuću za boravak u prirodi, najpoznatijih svjetskih proizvođača.

Easy Going Store koncept trgovina tvrtke Polufinale d.o.o. namijenjen je ljubiteljima raznih aktivnosti na otvorenom, kao što je trčanje, šetanje, biciklizam, planinarenje,  a u svojoj ponudi ima mnoštvo svjetski poznatih robnih marki za sport i rekreaciju kao što su Regatta, ColumbiaSalomon, Mizuno, Hoka One One te mnoge druge koje su garancija udobnosti i kvalitete.

Od navedenih treba posebno izdvojiti Columbia odjeću i obuću, za koju je Easy Going Store u samim počecima bio specijaliziran, a tada i sada je jedini u Hrvatskoj gdje se može kupiti odjeća i obuća navedene robne marke.

Robna marka Columbia specijalizirana je prije svega za skijašku i kampersku opremu, odnosno za boravak u hladnim i vjetrovitim uvjetima. Tako u EGS Shopu možete pronaći kvalitetne Columbia jakne, Columbia tenisice, te sve ostalo za boravak na otvorenom pri lošim vremenskim uvjetima.

Outdoor odjeću i obuću u EGS Shopu možete pronaći po izuzetno povoljnim cijenama, a osim odjeće i obuće ovdje možete pronaći i veliki izbor dodataka za sport i rekreaciju, kao što su rukavice, štapovi, kape, ruksaci...

Kupovina odjeće i obuće putem EGS webshopa izuzetno je jednostavna i sigurna, te vam je kvalitetna obuća i odjeća za muškarce, žene i djecu dostupna u samo nekoliko klikova mišem.

  • Zagreb Easy Going Store
  • Zagreb Regatta odjeća i obuća
  • Zagreb Saloon tenisice
  • Zagreb Arahi obuća
  • Zagreb Easy Going Store
  • Zagreb Oprema za biciklizam
  • Zagreb EGS shop
Zagreb Khala
Zagreb Khala nekad 2
Zagreb Khala nekad 3
Zagreb Khala nekad
Zagreb Khala sada 10
Zagreb Khala sada 12
Zagreb Khala sada 13
 
KEREMPUH: Živo Harms! Čuda postoje!KEREMPUH: SpektaklukKEREMPUH: SpektaklukKEREMPUH: Ko živ ko mrtavMALA SCENA: Boje duge - piča o bojamaKOMEDIJA: Jalta, JaltaKOMEDIJA: Jalta, Jalta - mjuziklKOMEDIJA: Jalta, JaltaEDO MURTIĆ: KERAMIKAGALERIJA KARAS: Boris Boduljak - Kanon
 
mojzagreb.info preporuča
Web shop - Samsky PR agencija - odnosi s javošću Danas bez struje Ured za udruge Vlade RH Gradska groblja - Raspored pogreba Umjetnost dizajna i dizajniranja Medicinska naklada
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - mojzagreb.info
 
 
Da li bi htjeli pozdraviti školskog prijatelja koji kopa po kontenjerima?
  •   DA
  •   NE
 
 

Zagreb › Savjeti › EGS shop – Odjeća i obuća za boravak u prirodi