EGS shop – Odjeća i obuća za boravak u prirodi

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
20:08
Kol
2020
09

Zagreb › Savjeti › EGS shop – Odjeća i obuća za boravak u prirodi

Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
27
 
04.2017

EGS shop – Odjeća i obuća za boravak u prirodi

Kvalitetna outdoor odjeća i obuća po najpovoljnijim cijenama.
 
EGS shop – Odjeća i obuća za boravak u prirodi

Poznato je kako je za boravak u prirodi i razne sportske aktivnosti potrebna kvalitetna oprema, odnosno odjeća i obuća.

EGS Shop u svojoj prodavaonici u Zagrebu u Arena centru, te u webshopu ima samo najkvalitetniju odjeću i obuću za boravak u prirodi, najpoznatijih svjetskih proizvođača.

Easy Going Store koncept trgovina tvrtke Polufinale d.o.o. namijenjen je ljubiteljima raznih aktivnosti na otvorenom, kao što je trčanje, šetanje, biciklizam, planinarenje,  a u svojoj ponudi ima mnoštvo svjetski poznatih robnih marki za sport i rekreaciju kao što su Regatta, ColumbiaSalomon, Mizuno, Hoka One One te mnoge druge koje su garancija udobnosti i kvalitete.

Od navedenih treba posebno izdvojiti Columbia odjeću i obuću, za koju je Easy Going Store u samim počecima bio specijaliziran, a tada i sada je jedini u Hrvatskoj gdje se može kupiti odjeća i obuća navedene robne marke.

Robna marka Columbia specijalizirana je prije svega za skijašku i kampersku opremu, odnosno za boravak u hladnim i vjetrovitim uvjetima. Tako u EGS Shopu možete pronaći kvalitetne Columbia jakne, Columbia tenisice, te sve ostalo za boravak na otvorenom pri lošim vremenskim uvjetima.

Outdoor odjeću i obuću u EGS Shopu možete pronaći po izuzetno povoljnim cijenama, a osim odjeće i obuće ovdje možete pronaći i veliki izbor dodataka za sport i rekreaciju, kao što su rukavice, štapovi, kape, ruksaci...

Kupovina odjeće i obuće putem EGS webshopa izuzetno je jednostavna i sigurna, te vam je kvalitetna obuća i odjeća za muškarce, žene i djecu dostupna u samo nekoliko klikova mišem.

  • Zagreb Easy Going Store
  • Zagreb Regatta odjeća i obuća
  • Zagreb Saloon tenisice
  • Zagreb Arahi obuća
  • Zagreb Easy Going Store
  • Zagreb Oprema za biciklizam
  • Zagreb EGS shop
Savjet se nalazi u:

 

Zagreb › Savjeti › EGS shop – Odjeća i obuća za boravak u prirodi