Filteri

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
21:59
Ožu
2020
30

Zagreb › Savjeti › Filteri

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
21
 
08.2012

Filteri

Od samog osnutka Filteri.info specijalizirani su za veleprodaju i maloprodaju filtera i ulja za osobna vozila Njemačkog proizvođača ALCO koji svoje proizvode distribuiraju u preko 40 zemalja svijeta.
 
Filteri

Filteri za osobna vozila, Hrvatska, prodaja, cijenaVisoka koncentracija onečišćujućih tvari u zraku može dovesti do umora, glavobolje, mučnine i alergijske reakcije. Filteri u osobnim automobilima koji nisu zamijenjeni na vrijeme također mogu uzrokovati lošu vidljivost unutar automobila zbog zamagljenih prozora te time povećati rizik od nesreća.


Filteri za teretna vozila, Hrvatska, prodaja, cijena

Potreba za čistim dovodom goriva koji je dobro uspostavljen i slobodan od nečistoća je nužna za sva vozila. U tom slučaju znatno poboljšanje donosi filter goriva. Nečistoće u liniji goriva mogu začepiti kritične dijelove motora. Osobito u modernim sustavima, nečistoće u gorivu također mogu uzrokovati ozbiljna oštećenja što rezultira neispravnosti cijelog sustava. Stoga je bitno da za pouzdanu zaštitu i izbjegavanje skupih popravaka svi motori budu opremljeni izvedbom filtera za gorivo.


Filteri za poljoprivredna vozila, ponuda, cijene, Hrvatska

Motorno ulje je neophodna zaštita za motor bolokojeg vozila, pa tako i poljoprivrednog. Uz dodatak onečišćenog zraka sve više drugih onečišćenja djeluje na sustav podmazivanja i stoga su filteri ulja za podmazivanje važniji nego ikada.


Filteri za radne strojeve, cijena, prodaja, Hrvatska

Motoru automobila, traktora ili radnog stroja za pokretanje treba benzin, ali benzinu za njegovo izgaranje potreban je zrak tj. kisik. Filter zraka je vitalan dio usisnog sistema vozila, dok je filter ulja primarni izbor kod zaštite motora.

  • Zagreb Prva-filteri

Zagreb › Savjeti › Filteri