Kako očistiti kožu lica

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
06:46
Ruj
2020
23

Zagreb › Savjeti › Kako očistiti kožu lica

Zagreb Transformacija tržišta 2020
Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
10
 
04.2017

Kako očistiti kožu lica

Čišćenje lica pravi je kamen temeljac za zdravu, sjajnu i njegovanu kožu.
 
Kako očistiti kožu lica

Umivanje ujutro i navečer ključno je za uklanjanje nečistoća i ostataka šminke s kože lica. Nikada nemojte preskočiti korak čišćenja, ma koliko bili umorni. Čišćenje lica ne samo da uklanja prljavštinu, šminku i prekomjernu količinu ulja koje vaša koža luči, nego i stimulira regeneraciju kože i prokrvljenost lica.

Također, nakon čišćenja koža je spremna za ostale proizvode za njegu lica koji će sada lakše prodrijeti u dubinske slojeve kože i neće stvarati samo film na površini.

Dodatni savjet: prilikom umivanja naizmjence koristite toplu i hladnu vodu – tako ćete dodatno pojačati cirkulaciju, kisik će se krvlju brže prenositi u područje lica, a koža će biti elastičnija.

Za čišćenje kože preporučamo Phyto wash gel.

Blagog je djelovanja i idealan je za osjetljivu kožu. Prigodan je za svakodnevno korištenje, ujutro kao prvi korak u njezi kože, navečer nakon otklanjanja vodootporne i teške šminke, a prije ostalih koraka u vašoj rutini njege kože.

Kožu ostavlja čistom i mekom. Prigodan je za njegu svih tipova kože, a obzirom da je iznimno blag odličan je za osjetljivu kožu. Simptomi osjetljive kože lica mogu biti: crvenilo, osip, ljuskanje, oticanje i hrapavost. Koža je uglavnom i dehidrirana, kronično joj fali vlage. Može biti i hiperosjetljiva i sklona reakcijama prilikom korištenja različitih kozmetičkih preparata. Upravo zato, ukoliko imate osjetljivu kožu, jako je važno odabrati proizvode blagog djelovanja bez iritansa. Aloe vera je kao stvorena za njegu osjetljive kože, ona ublažava crvenilo i iritacije na koži, nadoknađuje vlagu i nježno osvježava kožu.

Osim čišćenja lica treba lice njegovati i nahraniti odgovarajućom kremom. Herba laboratorij u svojoj ponudi nudi prirodnu kozmetiku za vaše lice:

  • Zagreb Gel za čišćenje lica

Zagreb › Savjeti › Kako očistiti kožu lica