Krema za suhu i osjetljivu kožu

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
16:33
Srp
2020
13

Zagreb › Savjeti › Krema za suhu i osjetljivu kožu

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
23
 
03.2018

Krema za suhu i osjetljivu kožu

Za tretiranje suhe kože najvažnije je nadoknaditi prirodna ulja koja joj nedostaju, kao i nedostatak vlage.
 
Krema za suhu i osjetljivu kožu

NJEGA SUHE KOŽE

Suha koža ne proizvodi vlastita prirodna ulja koja uz vodu čine važan sloj epiderme – hidrolipidni sloj. Radi se o emulziji vode i lipida koji sprječava gubitak vlage iz dubinskih slojeva koža, štiti kožu od nečistoća i vanjskih utjecaja. Bez potrebnih ulja koža kontinuirano gubi vlagu, a bez njega postaje hrapava, sklona crvenilu, a i bore su znatno izraženije. Koža je napeta i tanka, može pucati, dolazi do vidljivih mrlja na koži. Suha koža ima smanjenu zaštitnu funkciju, postaje osjetljiva i može doći do biokemijskih reakcija poput gubitka kolagena.

Za tretiranje suhe kože najvažnije je nadoknaditi prirodna ulja koja joj nedostaju, kao i nedostatak vlage. To se postiže hidratantnim i hranjivim kremama koje sadrže visokokvalitetna ulja i hidratirajuće sastojke.

Za svakodnevnu njegu suhe i osjetljive kože preporučamo Phyto kremu.

PHYTO KREMA jedan je od najomiljenijih proizvoda Herba laboratorija među kupcima. Učinkovito djeluje na obnavljanje i oporavak osjetljive kože, pružajući joj prijeko potrebnu hidrataciju i visoko vrijedne masnoće. Osim za svakodnevnu njegu suhe i osjetljive kože, preporučljiva je svim osobama čija je koža sklona iritacijama, alergijama i upalama. Također, djelotvorna je u uklanjanju prvih bora, a efikasna je i kao pomoć kod blažih opeklina.

Posjetite nas na webshopu Phytocream i provjerite zbog čega je upravo ova krema pronašla korisnike na svim krajevima svijeta!


ZAŠTITE LICE

Osim kvalitetnom kozmetikom, suhu i osjetljivu kožu možete zaštititi smanjenim izlaganjem lica suncu (uvijek koristite SPF zaštitu od sunca, a kada je UV indeks jako visok nemojte zaboraviti staviti i šešir i sunčane naočale), uvijek pijte dovoljnu količinu vode, za čišćenje lica koristite proizvode blagog djelovanja bez iritansa.

  • Zagreb Phyto krema
Savjet se nalazi u:

 

Zagreb › Savjeti › Krema za suhu i osjetljivu kožu