Pomoć pri odabiru uništavača dokumentacije

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
15:59
Srp
2020
05

Zagreb › Savjeti › Pomoć pri odabiru uništavača dokumentacije

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
27
 
03.2018

Pomoć pri odabiru uništavača dokumentacije

 
Pomoć pri odabiru uništavača dokumentacije

Uništavači dokumenatcije polako ali sigurno postaju nezaobilazna stavka prilikom opremanja svakog modernijeg i učinkovitog ureda.

Zauzimaju malo mjesta, a njihove su prednosti velike – od uštede na volumenu otpada, do sigurnosti od neželjenog čitanja bačenih dokumenata.

Mnogi se kupci prilikom odabira uređaja koji će nabaviti nalaze u nedoumici kakav im uređaj zaista treba za njihove potrebe. Iz tog razloga u nastavku teksta ćemo Vam pokušati olakšati odabir idealnog uništavača za vaše potrebe.

Odabir najboljeg uništavača papira ovisi o nekoliko čimbenika, od toga za što će se uništavač  koristiti do toga koliko će se koristiti.

Jedna od najvećih pogrešaka koje kupci čine jest kupnja uništavača koji ne zadovoljava njihove potrebe, često kupujući uništavač koji nije dovoljno "robusan" već kupuju manji koji neće zauzimati puno prostora. Na primjer, kupuju osobni/jednostavni uređaj a možda im je potreban veći/uredski za veći obim poslova. Možda čak ponekad trebaju i  uređaj za „teške“ poslove ako rade u velikom uredu ali to primijete tek nakon što ga počnu koristiti. Za veće sigurnosne potrebe mikro cut shredder je najbolji izbor, a možda će vam trebati i mogućnost uništavanja kreditnih kartica. Najčešći izbor korisnika je upravo  mogućnost da uređaj uništava kreditne kartice, CD-e, DVD-e, spajalice, klamerice isl. kako ne bi trebali dokumente prije uništavanja razdvajati i rasklamavati (ali ako je i to potrebno imamo u ponudi velik izbor deklamarica).

Kartice

Isto tako, treba svakako uzeti u obzir i sigurnosne značajke.
 

Koja si ptanja trebamo postaviti kako bi izabrali odgovarajuću uređaj:

  • Koliko mislimo uništavati ? -  prilikom odabira razmotrite omjer vremena koje trošite na uništavanje i koliko dokumenata želite uništiti.
     
  • Na koju dimenziju želimo uništavati:
     

strip cut                       sigurnosni nivo P-2

Strip cut


cross cut                     sigurnosni nivo P-3-4

Cross cut

 

micro cut                    sigurnosni nivo P-5

Micro cut

 

high security             sigurnosni nivo P-7

High security
 

Dali želimo uređaj sa dodatnim specifikacijama:

Anti-jam tehnologija

Anti-jam tehnologija – uređaj sa anti-jam tehnologijom može spriječiti broj 1 frustraciju među korisnicima, a to je zaglavljenje papira. Nije loše potrošiti u startu malo više i uštedjeti si vrijeme i živce na čišćenje noževa. Potražite 100% Jam Proof ili Jam Blocker ako želite spriječiti da Vam se to događa.

 

Safesense tehnologija

Safesense tehnologija – uređaji koji se koriste u domu ovom tehnologijom štite djecu i kućne ljubimce. Ako razmišljate o uređaju za korištenje kod kuće, nije loše razmisliti o ovoj mogućnosti.


 

Energy savings systemSilent Shred – ako koristite uređaj u prostoru gdje se nalaze i druge osobe ova će tehnologija biti vrlo korisna jer su uređaji s njom izuzetno tihi u radu i ne ometaju osobe oko sebe.

 

 

Energy savings system

Energy savings system - štednja energije ne nešto na što trebamo misliti bilo zbog uštede na računima ili brige za okoliš.

 

 

 

Nadamo se da smo Vam barem malo olakšali odluku o izboru uništavača papira.

  • Zagreb Pomoc pri odabiru unistavaca dokumentacije
  • Zagreb Vrece za komercijalne unistavace
  • Zagreb Ulje za cross cut unistavace
  • Zagreb Unistavac dokumentacije
Savjet se nalazi u:

 

Zagreb › Savjeti › Pomoć pri odabiru uništavača dokumentacije