Preventa d.o.o.

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
21:49
Ruj
2020
22

Zagreb › Savjeti › Preventa d.o.o.

Zagreb Transformacija tržišta 2020
Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
05
 
02.2019

Preventa d.o.o.

SIGURNOST I POVJERENJE
 
Preventa d.o.o.

Poslodavci koji savjesno ispunjavaju svoje zakonske obveze vezane uz zaštitu radnika na radu, prevenciju ozljeda i očuvanje njihova zdravlja s punim se povjerenjem mogu obratiti tvrtki Preventa d.o.o. Riječ je o tvrtki koja ostavlja zadovoljnima klijente u raznorodnim djelatnostima, od turizma, školstva, trgovine, prometa do industrije i uslužnih djelatnosti.

Zakon o zaštiti na radu nalaže kako je nužno osposobiti radnike za rad na siguran način, provoditi edukacije prve pomoći, nabaviti i postaviti odgovarajuće Znakove sigurnosti, redovito kontrolirati ispravnost radne opreme i električnih instalacija te osigurati vatrogasne aparate u radnom prostoru.

Upravo navedene usluge diljem Hrvatske pruža Preventa d.o.o. ističući dobiveni certifikat poslovne izvrsnosti AAA prema međunarodnom sustavu ocjenjivanju boniteta. Također, prilagođava se potrebama i mogućnostima poslodavaca i može im pružiti internetsku edukaciju radnika, a pruža i mogućnost kvalitetnog vođenja dokumentacije o propisanim obvezama poslodavca u području zaštite na radu vodeći brigu o troškovnoj efikasnosti.

Zaštita na radu nužna je u uspješnom poslovanju jer održava i razvija radnu sposobnost, sigurno i učinkovito radno okruženje, a ujedno štiti poslodavce od vrlo visokih novčanih kazni kao posljedice zanemarivanja zakonskih odredbi vezanih uz Zakon o zaštiti na radu.

  • Zagreb Preventa d.o.o.

Zagreb › Savjeti › Preventa d.o.o.