Školski i uredski materijal

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
03:59
Ruj
2017
23

Zagreb › Savjeti › Školski i uredski materijal

Zagreb Citajte pelikana
Zagreb Lira-Stan d.o.o.
 
 
20
 
04.2017

Školski i uredski materijal

 
Školski i uredski materijal

U današnje vrijeme kada nas većina ima manjak vremena za obaviti sve što bismo željeli ili trebali, svi smo u potrazi za rješenjima koja će nam olakšati poslovanje i po mogućnosti želimo da ta rješenja budu povoljna odnosno sa konkurentnim cijenama. Tvrtka EKONOMAT DOMENA d.o.o. je tu da Vam "uskoči" u ovakvim situacijama i ponudi svu uredsku i školsku opremu po najpovoljnijim cijenama na tržištu, uz dostavu na vašu adresu.

Odlazak u trgovine i kupnja uredskog i školskog materijala polagano odlaze u prošlost i sve više ljudi prepoznaje prednosti naručivanja preko interneta. Ovaj tip naručivanja nudi Vam daleko veći izbor artikla od onog kojeg imate u standardnoj trgovini, uz sve ostale prednosti kao što su ušteda vremena, ne trošenje benzina i naravno ne morate sve te stvari sami nositi do ureda ili kuće.
Naručivanjem od provjerenih firmi koje su specijalizirane za pojedina područja kao što je EKONOMAT DOMENA d.o.o. za uredski i školski potrošni materijal iskoristit ćete sve ove navedene prednosti.

Tvrtka smo koja se bavi isključivo prodajom uredskog i školskog potrošnog materijala. Nastojimo zadovoljiti sve potrebe naših kupaca, što dokazuje i naša ponuda od preko 14.000 artikala. Ova respektabilna brojka jasno daje do znanja da smo u mogućnosti isporučiti sav školski i uredski pribor i materijal koji Vam može zatrebati u redu ili kod kuće.
Sjedište tvrtke je u Zagrebu, a robu isporučujemo u sva mjesta u Republici Hrvatskoj. U najkraćem roku odgovaramo na upite i narudžbe naših kupaca, te naručenu robu bez greške dostavljamo na vašu adresu.
Primjenom najnovijih tehnologija na našem WebShopu možete dobiti informaciju u stvarnom vremenu o raspoloživosti artikla na skladištu kada ih ubacujete u košaricu i na taj način biti sigurni da ste svoj dio posla obavili, a ostalo je nama.

Predugo bi trajalo da nabrojimo sve grupe artikala koje imamo u ponudi pa ćemo navesti samo najtraženije: sve vrste papira za printanje i kopiranje i druge namjene, etikete za printanje i za aparate za ljepljenje cijena, kuverte, bilježnice, blokovi, tiskanice i obrasci, registratori, viseće mape, sve vrste fascikala, spajalice, klamerice, ljepila, žigovi, pisaći pribor od školskog do skupocjenog, pribor za tehničko crtanje, sredstva za održavanje čistoće, strojevi i pribor za plastifikaciju, uvezivanje i prezentaciju, uništavači papira, kalkulatori (uključujući i odobrene za državnu maturu), potrošni materijal za printere i ostale uređaje (toneri, tinte, vrpce...), poslovna i kožna galanterija (torbe, novčanici, remenje), darovni program, majice i ostali tekstil za tisak, ruksaci ,torbe, pernice, sve vrste boja (tempere, vodene, za prozore, akrilne...), pribor za modeliranje, školske mape i još puno, puno toga...
Uz sve navedeno u svakom trenutku imamo dio artikala dodatno snižen na akciji !Predlažemo da odvojite par minuta i posjetite našu internet stranicu
 

Ekonomat domena d.o.o.
 

Pogledajte našu ponudu proizvoda i uvjerite se u kvalitetu usluge koju pružamo.

 

  • Zagreb Veliki izbor uredskog materijala
  • Zagreb Uredski pribor
  • Zagreb Školski materijal
  • Zagreb Prodaja uredskog materijala
  • Zagreb Uredski potrošni pribor
Zagreb Larie1
Zagreb Larie2
Zagreb Larie3
Zagreb Larie4
Zagreb Larie5
Zagreb Larie6
Zagreb Larie7
Zagreb Larie8
Zagreb Larie9
Zagreb Larie10
Zagreb Larie11
Zagreb Larie12
Zagreb Larie13
 
KEREMPUH: Živo Harms! Čuda postoje!KEREMPUH: SpektaklukKEREMPUH: SpektaklukKEREMPUH: Ko živ ko mrtavMALA SCENA: Boje duge - piča o bojamaKOMEDIJA: Jalta, JaltaKOMEDIJA: Jalta, Jalta - mjuziklKOMEDIJA: Jalta, JaltaEDO MURTIĆ: KERAMIKAGALERIJA KARAS: Boris Boduljak - Kanon
 
mojzagreb.info preporuča
Web shop - Samsky PR agencija - odnosi s javošću Danas bez struje Ured za udruge Vlade RH Gradska groblja - Raspored pogreba Umjetnost dizajna i dizajniranja Medicinska naklada
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - mojzagreb.info
 
 
Da li bi htjeli pozdraviti školskog prijatelja koji kopa po kontenjerima?
  •   DA
  •   NE
 
 

Zagreb › Savjeti › Školski i uredski materijal