Školski i uredski materijal

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
23:59
Stu
2017
18

Zagreb › Savjeti › Školski i uredski materijal

Zagreb DICK kuhinjski noževi
Zagreb Citajte pelikana
Wolfcraft teretna kolica
 
 
20
 
04.2017

Školski i uredski materijal

 
Školski i uredski materijal

U današnje vrijeme kada nas većina ima manjak vremena za obaviti sve što bismo željeli ili trebali, svi smo u potrazi za rješenjima koja će nam olakšati poslovanje i po mogućnosti želimo da ta rješenja budu povoljna odnosno sa konkurentnim cijenama. Tvrtka EKONOMAT DOMENA d.o.o. je tu da Vam "uskoči" u ovakvim situacijama i ponudi svu uredsku i školsku opremu po najpovoljnijim cijenama na tržištu, uz dostavu na vašu adresu.

Odlazak u trgovine i kupnja uredskog i školskog materijala polagano odlaze u prošlost i sve više ljudi prepoznaje prednosti naručivanja preko interneta. Ovaj tip naručivanja nudi Vam daleko veći izbor artikla od onog kojeg imate u standardnoj trgovini, uz sve ostale prednosti kao što su ušteda vremena, ne trošenje benzina i naravno ne morate sve te stvari sami nositi do ureda ili kuće.
Naručivanjem od provjerenih firmi koje su specijalizirane za pojedina područja kao što je EKONOMAT DOMENA d.o.o. za uredski i školski potrošni materijal iskoristit ćete sve ove navedene prednosti.

Tvrtka smo koja se bavi isključivo prodajom uredskog i školskog potrošnog materijala. Nastojimo zadovoljiti sve potrebe naših kupaca, što dokazuje i naša ponuda od preko 14.000 artikala. Ova respektabilna brojka jasno daje do znanja da smo u mogućnosti isporučiti sav školski i uredski pribor i materijal koji Vam može zatrebati u redu ili kod kuće.
Sjedište tvrtke je u Zagrebu, a robu isporučujemo u sva mjesta u Republici Hrvatskoj. U najkraćem roku odgovaramo na upite i narudžbe naših kupaca, te naručenu robu bez greške dostavljamo na vašu adresu.
Primjenom najnovijih tehnologija na našem WebShopu možete dobiti informaciju u stvarnom vremenu o raspoloživosti artikla na skladištu kada ih ubacujete u košaricu i na taj način biti sigurni da ste svoj dio posla obavili, a ostalo je nama.

Predugo bi trajalo da nabrojimo sve grupe artikala koje imamo u ponudi pa ćemo navesti samo najtraženije: sve vrste papira za printanje i kopiranje i druge namjene, etikete za printanje i za aparate za ljepljenje cijena, kuverte, bilježnice, blokovi, tiskanice i obrasci, registratori, viseće mape, sve vrste fascikala, spajalice, klamerice, ljepila, žigovi, pisaći pribor od školskog do skupocjenog, pribor za tehničko crtanje, sredstva za održavanje čistoće, strojevi i pribor za plastifikaciju, uvezivanje i prezentaciju, uništavači papira, kalkulatori (uključujući i odobrene za državnu maturu), potrošni materijal za printere i ostale uređaje (toneri, tinte, vrpce...), poslovna i kožna galanterija (torbe, novčanici, remenje), darovni program, majice i ostali tekstil za tisak, ruksaci ,torbe, pernice, sve vrste boja (tempere, vodene, za prozore, akrilne...), pribor za modeliranje, školske mape i još puno, puno toga...
Uz sve navedeno u svakom trenutku imamo dio artikala dodatno snižen na akciji !Predlažemo da odvojite par minuta i posjetite našu internet stranicu
 

Ekonomat domena d.o.o.
 

Pogledajte našu ponudu proizvoda i uvjerite se u kvalitetu usluge koju pružamo.

 

  • Zagreb Veliki izbor uredskog materijala
  • Zagreb Uredski pribor
  • Zagreb Školski materijal
  • Zagreb Prodaja uredskog materijala
  • Zagreb Uredski potrošni pribor
Zagreb Khala
Zagreb Khala nekad 2
Zagreb Khala nekad 3
Zagreb Khala nekad
Zagreb Khala sada 10
Zagreb Khala sada 12
Zagreb Khala sada 13
 
KEREMPUH: Živo Harms! Čuda postoje!KEREMPUH: SpektaklukKEREMPUH: SpektaklukKEREMPUH: Ko živ ko mrtavMALA SCENA: Boje duge - piča o bojamaKOMEDIJA: Jalta, JaltaKOMEDIJA: Jalta, Jalta - mjuziklKOMEDIJA: Jalta, JaltaEDO MURTIĆ: KERAMIKAGALERIJA KARAS: Boris Boduljak - Kanon
 
mojzagreb.info preporuča
Web shop - Samsky PR agencija - odnosi s javošću Danas bez struje Ured za udruge Vlade RH Gradska groblja - Raspored pogreba Umjetnost dizajna i dizajniranja Medicinska naklada
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - mojzagreb.info
 
 
Da li bi htjeli pozdraviti školskog prijatelja koji kopa po kontenjerima?
  •   DA
  •   NE
 
 

Zagreb › Savjeti › Školski i uredski materijal