Slastice koje jednostavno morate probati

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
02:59
Svi
2020
29

Zagreb › Savjeti › Slastice koje jednostavno morate probati

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
23
 
04.2015

Slastice koje jednostavno morate probati

Željni ste finih slastica i pekarskih proizvoda? Ovo je mjesto za vas!
 
Slastice koje jednostavno morate probati

Koliko puta ste došli u slastičarnicu kako bi pojeli fini kolač, a tamo dobili neukusnu mješavinu krema uz dodatak umjetnih aditiva i bojila?

Ljudi često nakon takve situacije izgube povjerenje u slastičarnice, te jedine slastice koje žele probati su one pripravljene kod kuće.

Međutim, ukoliko to još niste znali, pekarnica i slastičarnica Iskra Delikatese svoje slastice priprema s velikim užitkom i maštovitošću, bez dodatka umjetnih aditiva i bojila, tako da su fine slastice, kao što su kolači i torte, još finije i ljepše od onih koje napravite kod kuće.

Pekarski proizvodi također su vrhunske kvalitete, a Iskra Delikatese vam uz domaći kruh, peciva, kolače, torte, sladolede, čokoladepraline i sve ostale slatke proizvode koji se jednostavno tope u ustima, nudi i vrhunske voćne likere i vinarakije domaćih proizvođača, koje možete kupiti jedino u Iskra Delikatesama.

Ovdje su svi proizvodi pripremljeni od svježih sastojaka, prema tradicionalnoj recepturi, ali i novim slastičarskim trendova.

Stoga isprobajte magične Iskra Delikatese proizvode i uvjerite se, više nikada nećete imati potrebu pripremati slastice kod kuće.

  • Zagreb Kolači i torte
  • Zagreb Pekarski proizvodi
  • Zagreb Iskra delikatese torta
  • Zagreb Iskra delikatese čololade i praline
  • Zagreb Fine slastice

Zagreb › Savjeti › Slastice koje jednostavno morate probati