Sniženje registratora 10%

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
20:08
Kol
2020
09

Zagreb › Savjeti › Sniženje registratora 10%

Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
29
 
01.2019

Sniženje registratora 10%

Siječanj je mjesec u kojem se po prodaji uredskih artikala naviše ističu registratori. Stare registratore i mape arhiviramo i pospremamo, te radimo mjesta za nove.
 
Sniženje registratora 10%

Radi lakšeg snalaženja, većina naših kupaca svake godine mijenja boju registratora koju koriste, te su tako u potrazi za novim bojama nakon što iskoriste osnovne (plavu koja je najčešća, crvenu, žutu, zelenu i crnu).

Kada govorimo o registratorima sa kutijom, pored ovih osnovnih boja mi nudimo i neonske boje i to neon žutu, neon rozu, neon narančastu i neon zelenu.

Također imamo i Prestige liniju registratora u kojoj nudimo slijedeće boje: bijeli, crni, crveni, plavi, narančasti, zeleni, žuti i vrlo atraktivni metalik zlatni i metalik srebrni.Za one kojima nije važna boja, već cijena registratora idealan je izbor FORten registrator po nevjerojatno niskoj cijeni.

Kada smo kod registratora sa kutijama, nemojmo zaboraviti i registratore A5 formata koji se koriste za izvode i sl.Druga vrsta registratora su registratori bez kutije ili kako ih mi zovemo samostojeći registratori.

Kod njih je puno veći izbor boja i motiva, te ih imamo od više proizvođača kako bismo zadovoljili svačiji ukus.

Da ne nabrajamo sve vrste koje imamo, izdvojili bismo najjeftiniju liniju Master po zaista niskoj cijeni.

Od kvalitetnijih registratora izdvajamo LEITZ Active Style  kojeg odlikuju hrbat s etiketom, presvučen je PP folijom obostrano, poluga mehanizma je pokretna 180° što omogućuje 20% brži rad i istovremeno odlaganje na obadvije strane, 3 džepa s unutarnje strane za odlaganje, CD, vizitke, spisa,..., jedno mjesto za olovku, zatvaranje na gumicu, te nevjerojatna garancija na mehanizam 5 godina.Od proizvođača LEITZ nudimo i registratore sa dva mehanizma tako da možete u njega odlagati dokumente formata A5 u dva reda.

Navedeni modeli su samo neki od najprodavanijih, ali možda će Vam se svidjeti i neki drugi.

Najbolji način da se uvjerite u našu široku ponudu registratora je da zavirite u našu kategoriju registratori i provjerite što sve nudimo uz cijenu sniženu 10%.

Pored registratora ne zaboravite pregradne kartone, etikete za registratore, uložne fascikle i sl.
 

EKONOMAT DOMENA d.o.o.

  • Zagreb Ekonomat registratori
  • Zagreb Ekonomat registratori
  • Zagreb Ekonomat registratori
  • Zagreb Ekonomat registratori
  • Zagreb Ekonomat registratori
Savjet se nalazi u:

 

Zagreb › Savjeti › Sniženje registratora 10%