Traktori i kosilice

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
21:59
Ožu
2020
30

Zagreb › Savjeti › Traktori i kosilice

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
15
 
05.2012

Traktori i kosilice

Traktori i kosilice Hittner
 
Traktori i kosilice

Tvrtka Hittner d.o.o. specijalizirana je za proizvodnju traktora, te su njihovi traktori poznati po ekonomičnosti i izdržljivosti. U našoj ponudi nalaze se – šumski traktori, skidderi, mali poljoprivredni traktori, veliki traktori, priključci za traktore i rezervni dijelovi za traktore.

Traktori modela Ecotrac 55 V i Ecotrac 120 V naši su pouzdani i nagrađivani šumski zglobni traktori. U ponud je  poljoprivredni – šumski zglobni traktor Ecotrac 40 Forest koji postavlja nove standarde među traktorima.

traktori

Traktor EcoTrac 21, 30 i 32, prototipovi su malih traktora izgrađenih po obrascu: mali poljoprivredni traktor Tomo Vinković. Implementacijom novih tehnologija i tehničkih unapređenja postali su dostojni nasljednici globalno poznatog malog traktora.

Poljoprivredni traktori i komunalni zglobni traktori dostupni su s motorima snage i do 35KS, a za njihovu izradu koriste se samo kvalitetni proizvodi marki Sauer Danfoss, Linde, SKF, i pogone ih slavni talijanski Lombardini motori ili njemački Deutz motori.

Ecotrac traktori su jaki i kompaktni traktori koji mogu koristiti većinu standardnih poljoprivrednih priključaka za rad u svim uvjetima. Traktorski priključci u našoj ponudi uključuju rotacione kosilice (prednja i stražnja rotaciona kosilica), freze, jednobrazdni plug te traktorske prikolice. Bitno je napomenuti da rotacione kosilice imaju mogućnost podešavanja visine košnje.

Od ostalih poljoprivrednih proizvoda navest ćemo kosilicu: samohodna rotaciona Eco kosilica 70 sa izvanrednom manevarskom sposobnošću upravljanja, namijenjena za profesionalnu uporabu kod košenja većih travnatih površina kao što su sportski tereni i komunalne površine.

kosilice

Kontinuirana briga o našim kupcima, uspješan razvoj i primjena novih tehnologija u poslovanju, rezultirali su dobivanjem međunarodnih certifikata kvalitete ISO 9001 i 14001.

 

  • Zagreb Traktor Ecotrac Hittner
  • Zagreb Traktor i stražnja kosilica
  • Zagreb Prednja rotaciona kosilica i traktor
  • Zagreb Kosilice Hittner, samohodna rotaciona Eco kosilica 70
  • Zagreb Traktor Ecotrac 40 Forest

Zagreb › Savjeti › Traktori i kosilice