Trgovina “Priroda i društvo” - veliki asortiman…

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
11:59
Srp
2020
07

Zagreb › Savjeti › Trgovina “Priroda i društvo” - veliki asortiman…

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
11
 
09.2018

Trgovina “Priroda i društvo” - veliki asortiman zdravih i…

Hranite se zdravo uz trgovinu "Priroda i društvo"
 
Trgovina “Priroda i društvo” - veliki asortiman zdravih i prirodnih proizvoda

Priroda i društvo je biotrgovina u kojoj se mogu kupiti certificirani bioproizvodiproizvodi s certifikatom organskoga uzgoja i organske proizvodnje, tj. ekološka hrana. Dakle, imenom tvrtke "Priroda i društvo" želi se naglasiti dvoje: PRIRODA označuje prirodne, tj. proizvode certificiranoga organskoga uzgoja i ekoproizvodnje koje drže u svojoj biotrgovini, a sve to utječe na kvalitetniji i zdraviji život ljudi, tj. ukupnoga DRUŠTVA.

Trgovina "Priroda i društvo" nudi širok asortiman bezglutenskih proizvoda, prirodne dodatke prehrani, bio proizvode za njegu lica i tijela, kruh i pecivo, proizvode za održavanje kućanstva te literature koje služe za motiviranje na pozitivne promjene. U biotrgovini drže veliku paletu vrhunskih ekoloških proizvoda renomiranih europskih i domaćih proizvođača. U ponudi imaju i sezonsko voće i povrće hrvatskih OPG-ova sa biocertifikatom, te prirodno uzgojene začine, ulja i namaze. Budući da je jako važno da se djeca hrane zdravo i prirodno od najranije dobi, pa stoga trgovina "Priroda i društvo" ima veliki izbor zdrave dječje hrane kontroliranog podrijetla i kvalitete.

U organskoj trgovini „Priroda i društvo“ iz svoje ponude izdvaja liniju proizvoda superhrane Natura Organica po izuzetno prihvatljivoj cijeni.

U Ozaljskoj 71, u Zagrebu u 180 kvadratnih metara možete pronaći organsku prehranu, slatkiše, pa sve do bio kozmetike, od buđenja do odlaska u krevet, njihova ponuda može zadovoljiti sve Vaše potrebe za njegovanom dušom i tijelom, iznutra i izvana.

Trgovini "Priroda i društvo" cilj je olakšati i približiti društvu zdravi način života i potaknuti ih na isprobavanja nečeg novog, boljeg i zdravijeg što će im poboljšati način života pa tako imaju povoljne cijene proizvoda. Ukoliko ne znate gdje bi krenuli i što bi isprobali, obratite se im sa povjerenjem, njihovi prodavači će Vam sa oduševljenjem pomoći i savjetovati, uputiti će Vas na literaturu i namirnice kojima možete započeti zdraviji život!

 

Trgovina "Priroda i društvo" - Živi zdravo

 

  • Zagreb Trgovina
  • Zagreb Bio trgovina
  • Zagreb Bio trgovina
  • Zagreb Bio trgovina
  • Zagreb Bio proizvodi iz trgovine
  • Zagreb Bio proizvodi iz trgovine
  • Zagreb Bio proizvodi iz trgovine
  • Zagreb Bio proizvodi iz trgovine
Savjet se nalazi u:

 

Zagreb › Savjeti › Trgovina “Priroda i društvo” - veliki asortiman zdravih i prirodnih proizvoda