TEHNOLOGIJA: Xerox nagrađen za ConnectKey platformu

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
02:59
Srp
2020
06

Zagreb › Vijesti › Vijesti iz svijeta › Tehnologija › TEHNOLOGIJA: Xerox nagrađen za ConnectKey platformu

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
21
 
03.2014

TEHNOLOGIJA: Xerox nagrađen za ConnectKey platformu

ConnectKey označava odmak kompanije Xerox od hardvera prema integriranom modelu softverske platforme preko svojih multifunkcionalnih pisača. ConnectKey tehnologija donosi veću praktičnost, produktivnost, sigurnost i kontrolu troškova odgovarajući potrebama rastuće mobilne radne snage te potrebi za naprednu IT sigurnost.
TEHNOLOGIJA: Xerox nagrađen za ConnectKey platformuXerox 210314
 

ConnectKey poboljšava tijekove rada pomoću alata kao što su ConnectKey za SharePoint® i Business Process Outsourcing Integration kroz Xerox Services te omogućava korisnicima da sami kroje korisničko sučelje umetanjem prilagođenih ikona na početnom ekranu. Nudeći bežičnu tehnologiju, ConnectKey omogućava pristupanje softveru u pokretu, bez potrebe za dodatnim troškovima. Xerox također podržava protokole poput Apple Air Print™ standarda tako da se korisnici lako mogu spojiti i ispisivati sa svojih iOS pametnih telefona ili tableta.

ConnectKey tehnologija osnažuje uređaje Xerox tako da funkcioniraju kao platforme koje omogućavaju programerima trećih strana da u njih upisuju softvere. Uz to, ta tehnologija donosi dodatni sloj sigurnosti softvera i klijentima donosi bolji pregled IT osoblja. Za veća poduzeća Xerox je napravio ConnectKey kompatibilnim s Cisco TrustSec-om za laku integraciju s velikim sigurnosnim sustavima.

ConnectKey ima za cilj optimizirati protok dokumenata i istodobno povećati ukupni prihod za klijente nudeći rješenja za mobilni ispis i skeniranje koja su u potpunosti integrirana s tehnologijom temeljenom na oblaku i mobilnim uređajima. Mnoge ConnectKey značajke postignute su kroz proces inovacije, a Xerox je testirao softvere u pet različitih okruženja u kojima se nalaze MFP-i.

Xerox održava mjesečne ciljeve za objavljivanje izuma i nekoliko njih s vremenom su postali patenti. Xerox je jedan od najboljih svjetskih inovatora s 1.215 patenata u SAD-u zaprimljenih u 2012.

Svake godine Frost & Sullivan daje ovu nagradu za tvrtku koja je pokazala izvrsnost u novim proizvodima i tehnologiji u svojoj industriji. Tvrtka  koja dobije ovu nagradu pokazala je inovativnost pokretanjem široke linije novih proizvoda i tehnologija.

Frost & Sullivan Best Practices nagrada daje priznanje tvrtkama u različitim regionalnim i globalnim tržištima za izvanredan uspjeh i vrhunske performanse u područjima kao što su vodstvo, tehnološke inovacije, usluge za kupce i strateški razvoj proizvoda. Industrijski analitičari uspoređuju sudionike na tržištu i mjere performanse putem detaljnih intervjua, analiza i opsežnih istraživanja kako bi se utvrdile najbolje prakse u industriji.
 

Administrator: zoo_visitor_guestwww.mojzagreb.info
  • Zagreb Xerox 210314
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Vijesti iz svijeta › Tehnologija › TEHNOLOGIJA: Xerox nagrađen za ConnectKey platformu