Zlatna adidas “JO’BULANI” službena lopta za finale FIFA…

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
06:43
Kol
2020
14

Zagreb › Vijesti › Vijesti iz svijeta › Sport › Zlatna adidas “JO’BULANI” službena lopta za finale FIFA…

Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Trenutno nema povezanih sadržaja
Zadnje vijesti
25
 
04.2010

Zlatna adidas “JO’BULANI” službena lopta za finale FIFA World Cup-a…

Loptu za najznačajnije nogometno natjecanje svijeta odlikuje novi, "Grip’n’Groove" profil koji najboljim igračima svijeta pruža loptu sa iznimnom stabilnošću leta i savršenih zahvatom u svim uvjetima
Zlatna adidas “JO’BULANI” službena lopta za finale FIFA World Cup-a 2010.
 
Europski proizvođač sporteske opreme  Adidas ponosno predstavio službenu loptu za finale 2010 FIFA World Cup-a u Južnoj Africi. Adidas "JO’BULANI" je jedinstvena, zlatna verzija "JABULANI" lopte, službene lopte FIFA World Cup-a 2010., a njenim imenom odaje se počast Johannesburgu ili Jo’burgu, Gradu Zlata. Dizajn lopte inspiriran je motivima Južne Afrike, a glavna "JO’BULANI" boja je zlatna. Ovo je drugi put kako je adidas dizajnirao specijalnu loptu za finale FIFA World Cup-a; prva lopta za finale bila je “TEAMGEIST BERLIN”, a korištena je 9.srpnja 2006. "JO’BULANI" odlikuje novi, "Grip’n’Groove" profil koji najboljim igračima svijeta pruža loptu sa iznimnom stabilnošću leta i savršenih zahvatom u svim uvjetima. Sastoji se od samo osam, potpuno novih, termički povezanih 3-D panela koji su prvog puta sferičnog oblika, a lopta je savršeno okrugla i još preciznija nego prije. Naziv "JO’BULANI" inspiriran je imenom "JABULANI", što znači "slaviti" na isiZulu, jednom od 11 službenih jezika u Južnoafričkoj Republici, kojeg govori gotovo 25 posto populacije. Ime "JO’BULANI" također je i posveta gradu domaćinu finala – Johannesburgu, ili Jo’burgu kako ga mnogi nazivaju. "JO’BULANI" je dizajnirana u bijeloj i zlatnoj boji kao posveta obje boje trofeja FIFA World Cup-a, te kao posveta "Gradu Zlata", još jednom nazivu za Johannesburg. Adidas u razvoj i testiranje svojih proizvoda uvijek uključuje vrhunske svjetske sportaše. Za adidas "JABULANI", adidasovi partneri AC Milan, FC Bayern München, Orlando Pirates i Ajax Cape Town testirali su loptu 2008. te doprinijeli poboljšanjima na površinskoj strukturi i sastavu materijala. Angažman naših igrača pomaže nam da na tržište donosimo najbolje nogometne proizvode. U budućnosti Adidas će nastaviti koristiti inovativnu tehnologiju kako bi proširio svoju vodeću svjetsku poziciju u nogometu i dodatno ojačao svoju poziciju kao autentični simbol sportskih proizvoda vrhunskih performansa namijenjenih kako profesionalcima tako i amaterima. adidas namjerava unijeti još revolucionarnih inovacija u proizvodnju lopti za predstojeća UEFA, FIFA i CAF natjecanja. Adidasov inovacijski tim već radi na inovacijama za FIFA World Cup-a u Brazilu 2014.
Administrator: zoo_visitor_guest/images/uploads/vijesti/ADIDAS-1.jpg---http://mojzagreb.info/
  • Zagreb
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Vijesti iz svijeta › Sport › Zlatna adidas “JO’BULANI” službena lopta za finale FIFA World Cup-a 2010.