Poslovni centar Bella d.o.o. - tvrtka za računovodstvo i savjetovanje

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
18:59
Velj
2020
21

Zagreb › Tvrtke › Ekonomija i financije › Financijsko savjetovanje › Poslovni centar Bella d.o.o. - tvrtka za računovodstvo i savjetovanje

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
Poslovni centar Bella d.o.o. - tvrtka za računovodstvo i savjetovanje - mojzagreb.info
Poslovni centar Bella d.o.o.
tvrtka za računovodstvo i savjetovanje
knjigovodstvo * računovodstvo * porezno savjetovanje * razvojni fondovi * poslovno savjetovanje
Detaljna karta / 10000 Zagreb
 

Široki spektar usluga nudimo zahvaljujući visokoj naobrazbi i dugogodišnjem stručnom iskustvu naših suradnika.

Poslovno smo orijentirani prema trgovačkim društvima, obrtnicima i slobodnim zanimanjima.
Ciljevi su nam pružanje kompletnih knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga, usluga poslovnog savjetovanja na načelima profesionalnosti, poslovne etike, poštivanja standarda struke i zakonskih propisa.

Nadamo se da ćete u nama prepoznati partnera s kojim ćete ostvarivati svoje poslovne ciljeve.

Poveznice / Podkategorije

Poslovni centar Bella d.o.o. - tvrtka za računovodstvo i savjetovanje

Ulica:Bednjanska 8a
Pošta, mjesto:      10000 Zagreb
Telefon:+385 95 1990 316
Telefaks:+385 1 4847 210
E-mail:info@poslovnicentarbella.hr
Internet:www.poslovnicentarbella.hr

POSLOVNI CENTAR BELLA

  • knjigovodstvene usluge, obračuni, izvješćivanja, analize
  • porezno i drugo poslovno savjetovanje
  • poboljšanja u unutarnjem ustroju pojedinih segmenata poslovanja
  • poslovni planovi, investicijske studije
  • priprema i oblikovanje kreditnih zahtjeva
  • zahtjevi za korištenjem razvojih fondova i državnih potpora

KNJIGOVODSTVENE USLUGE

Uredno i ažurno knjigovodstvo temelj je svakog dobrog poslovanja. Poslovne knjige vode se na temelju knjigovodstvenih načela, standarda i pravila knjigovodstvene struke. Na temelju knjigovodstvenih evidencija se kreiraju financijski izvještaji društva koji su temelj za donošenje važnih poslovnih odluka.
Stoga je važno imati dobro knjigovodstvo koje će za Vas pripremati ovu poslovnu dokumentaciju.

POREZNO I DRUGO POSLOVNO SAVJETOVANJE

Korisnicima naših usluga osiguravamo pravilnu primjenu poreznih propisa i dajemo savjete o svim poreznim pitanjima.
Porezno savjetovanje je usluga koja zahtijeva nedvojbenost i pravovremenost s obzirom na porezne i druge neporezne propise koji mogu utjecati na financijski položaj. Naše usluge znače pravilno tumačenje poreznih propisa, otklanjanje svih mogućih poreznih rizika, s pravilnim rješenjima za utvrđivanje poreznog položaja i poreznih obveza.

POBOLJŠANJE U UNUTARNJEM USTROJU POSLOVANJA

Unutarnji ustroj organizacije poslovanja zahtijeva takva rješenja koja daju stalna poboljšanja djelotvornosti i učinkovitosti poslovnih procesa, bilo da se radi o smanjenju troškova ili povećanju prihoda, povećanju kvalitete, skraćivanju vremena pojedinih procesa, smanjenju potrebnog broja zaposlenih i dr.

Našim korisnicima pomažemo u organizaciji poslovanja koja  treba biti u stalnoj interakciji s promjenama u vanjskom okruženju, kako bi prilagodljivom organizacijom mogli odgovoriti sve većim zahtjevima za ostvarivanjem  strateških ciljeva.

POSLOVNI PLANOVI, INVESTICIJSKE STUDIJE

Dobro razrađen poslovni plan čini sigurnijim očekivani budući uspjeh. Poslovni plan je temelj svim investicijskim aktivnostima i temeljni dokument za izradu investicijskih programa. Iako se planiranjem ne mogu isključiti svi poslovni rizici, dobar poslovni plan moguću štetu svodi na minimum. Planom treba predvidjeti buduća događanja i način prilagodbe poslovanja uvjetima u okruženju, smanjujući potencijalne rizike na najmanju moguću mjeru.

Nudimo pomoć u pripremi poslovnih planova, bez obzira radi li se o strateškim, dugoročnim planovima ili, pak, godišnjim planovima u kojima se definiraju kratkoročni ciljevi. Isto tako, nudimo usluge izrade investicijskih studija za investicijske poduhvate bez obzira na područja ulaganja.

PRIPREMA I OBLIKOVANJE KREDITINIH ZAHTJEVA

Za Vas uspostavljamo  kontakte  s poslovnim bankama i rješavanje kompletne procedure – od analize boniteta, izrade poslovnog plana i investicijske studije – do  prijedloga za izbor najpovoljnijih uvjeta koje nudi poslovna banka i pripreme potrebne dokumentacije.

IZRADA ZAHTJEVA ZA KORIŠTENJEM RAZVOJIH FONDOVA I DRŽAVNIH POTPORA

Sredstva razvojnih fondova i sredstva državnih potpora prava su prilika za hrvatske poduzetnike, osobito za mikro, male i srednje poduzetnike, kako bi financirali projekte koji će im osigurati rast i razvoj.
Nudimo Vam  pomoć u pojedinim fazama projekta, pripremi projektne dokumentacije za natječaj, utvrđivanju svih potrebnih uvjeta iz natječaja, kako bi aktivnosti prijave završile uspješnim  odobravanjem sredstava.

 

Zagreb › Tvrtke › Ekonomija i financije › Financijsko savjetovanje › Poslovni centar Bella d.o.o. - tvrtka za računovodstvo i savjetovanje