EOS PROJEKT - led rasvjeta i ušteda električne energije - Rješenja energetske učinkovitosti

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
14:57
Velj
2020
24

Zagreb › Tvrtke › Elektrotehnika i strojarstvo › Električni dijelovi i instalacije › EOS PROJEKT - led rasvjeta i ušteda električne energije - Rješenja…

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
EOS PROJEKT - led rasvjeta i ušteda električne energije - Rješenja energetske učinkovitosti - mojzagreb.info
EOS PROJEKT - led rasvjeta i ušteda električne energije
Rješenja energetske učinkovitosti
Ušteda električne energije
Detaljna karta / 10 000 Zagreb
 

Imperativ vremena

Ušteda eletrične energije je imperativ vremena. Energetska politika svake države usmjerena je prema modelima maksimalne štednje i kontrole potrošnje elektične energije. Tijekom posljednjih godina i u Hrvatskoj smo svjedoci usvajanja energetske prakse i standarda kao u EU u sferi industrijske potrošnje elektične energije, te kod sektora kućanstva. Jeste li razmišljali koliko novca bespovratno gubite rabeći klasična rasvjetna tijela? LED rasvjeta nudi nebrojene mogućnosti uštede - do 80% u odnosu na klasičnu rasvjetnu tehnologiju.
Navedene stavke, primjenjive u kućanstvime i u industriji, poglavito su usmjerene na javne objekte u gradovima i općinama Republike Hrvatske.

Poveznice / Podkategorije

EOS PROJEKT - led rasvjeta i ušteda električne energije - Rješenja energetske učinkovitosti

Ulica:Branovečina 72
Pošta, mjesto:      10 000 Zagreb
Telefon:098 213 024
E-mail:eos.energija@gmail.com
Internet:http://eosprojekt.hr

Led rasvjeta

Nudimo hrvatskom tržištu tehnologijski najsuvremenija rješenja cjelovitih sustava za uštedu električne energije, racionaliziranja uporabe postojećih sustava i upravljanja energetskim kapacitetima. Tri su temeljna područja našeg djelovanja:

  • Primjena najnovijih tehnologija u segmentu led rasvjete;
  • Cjelovita rješenja foto naponskih, solarnih elektrana;
  • Primjena mikroprocesorske kontrole za uštedu elektične energije svih elektromotora.

Ušteda električne energije od 50 do 80%

E+DOVE je linija nisko energetske, LED ulične rasvjete prikladna za osvjetljenje prometnica klasa ME1, ME2, ME3 i ME4, tunela, raskršća i svih drugih vanjskih prostora. Tri tipa E+DOVE vanjske rasvjete s instaliranih 36W, 72W i 144W LED-a uspješno zamjenjuju klasičnu visoko i nisko tlačnu natrijevu i živinu rasvjetu pri čemu daju isti ili veći svjetlosni tok uz uštedu u električnoj energiji od 50% do 75%.

Životni vijek lampe 60.000 sati ili 15 godina!

High Bay 380 je prva industrijska LED svjetiljka koja se proizvodi u Hrvatskoj i u Europi. U potpunosti je proizvedena i osmišljena u Hrvatskoj. Omogućava uštede energije od 50% do 80% u odnosu na postojeća rješenja natrijevih, živinih i metal-halidnih rasvjetnih tijela. Životni vijek, uvjetovan trajnošću silicijeve diode kao izvora svijetla, iznosi najmanje 60 000 radnih sati (15 godina). Najbolji rezultati u rasvijetljenosti postižu za kada se postavlja na visinu od 6 m do 9 m, ali svjetiljka se može postavljati i u više prostore ovisno o potrebama kupca.

Vrhunska tehnologija prilagođena svim namjenama

E+LINE linearne svjetiljke se proizvode u više različitih duljina od 600, 1200 i 1800 mm. Postavljaju se u različitim kombinacijama ovisno o veličini prostora i potrebnoj rasvijetljenosti. Ne preporuča se ugradnja iznad četiri metra. Svjetiljke se mogu pričvrstiti na dvostruke stropove ili postaviti na potrebnu visinu, kako bi se postigla potrebna rasvijetljenost prostora. Ekstrudirano aluminijsko tijelo ima dovoljnu masu i površinu za efikasno hlađenje LED dioda. E+LINE linearne svjetiljke nemaju vlastiti izvor napajanja već se spajaju na nisko naponski izvor konstantne struje.

Bez dodatnih troškova ugradnje!

Isplativost u uporabi osnovna je značajka led rasvjetnih tijela. Uz ekonomičnost njihove uporabe, nisu potrebne nikakve preinake za njihovu primjenu u postojećim svjetlosnim armaturama.

 

Zagreb › Tvrtke › Elektrotehnika i strojarstvo › Električni dijelovi i instalacije › EOS PROJEKT - led rasvjeta i ušteda električne energije - Rješenja energetske učinkovitosti