EOS PROJEKT - led rasvjeta i ušteda električne energije - Rješenja energetske učinkovitosti

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
12:18
Srp
2020
13

Zagreb › Tvrtke › Elektrotehnika i strojarstvo › Električni dijelovi i instalacije › EOS PROJEKT - led rasvjeta i ušteda električne energije - Rješenja…

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
EOS PROJEKT - led rasvjeta i ušteda električne energije - Rješenja energetske učinkovitosti - mojzagreb.info
EOS PROJEKT - led rasvjeta i ušteda električne energije
Rješenja energetske učinkovitosti
Ušteda električne energije
Detaljna karta / 10 000 Zagreb
 

Imperativ vremena

Ušteda eletrične energije je imperativ vremena. Energetska politika svake države usmjerena je prema modelima maksimalne štednje i kontrole potrošnje elektične energije. Tijekom posljednjih godina i u Hrvatskoj smo svjedoci usvajanja energetske prakse i standarda kao u EU u sferi industrijske potrošnje elektične energije, te kod sektora kućanstva. Jeste li razmišljali koliko novca bespovratno gubite rabeći klasična rasvjetna tijela? LED rasvjeta nudi nebrojene mogućnosti uštede - do 80% u odnosu na klasičnu rasvjetnu tehnologiju.
Navedene stavke, primjenjive u kućanstvime i u industriji, poglavito su usmjerene na javne objekte u gradovima i općinama Republike Hrvatske.

Poveznice / Podkategorije

EOS PROJEKT - led rasvjeta i ušteda električne energije - Rješenja energetske učinkovitosti

Ulica:Branovečina 72
Pošta, mjesto:      10 000 Zagreb
Telefon:098 213 024
E-mail:eos.energija@gmail.com
Internet:http://eosprojekt.hr

Led rasvjeta

Nudimo hrvatskom tržištu tehnologijski najsuvremenija rješenja cjelovitih sustava za uštedu električne energije, racionaliziranja uporabe postojećih sustava i upravljanja energetskim kapacitetima. Tri su temeljna područja našeg djelovanja:

  • Primjena najnovijih tehnologija u segmentu led rasvjete;
  • Cjelovita rješenja foto naponskih, solarnih elektrana;
  • Primjena mikroprocesorske kontrole za uštedu elektične energije svih elektromotora.

Ušteda električne energije od 50 do 80%

E+DOVE je linija nisko energetske, LED ulične rasvjete prikladna za osvjetljenje prometnica klasa ME1, ME2, ME3 i ME4, tunela, raskršća i svih drugih vanjskih prostora. Tri tipa E+DOVE vanjske rasvjete s instaliranih 36W, 72W i 144W LED-a uspješno zamjenjuju klasičnu visoko i nisko tlačnu natrijevu i živinu rasvjetu pri čemu daju isti ili veći svjetlosni tok uz uštedu u električnoj energiji od 50% do 75%.

Životni vijek lampe 60.000 sati ili 15 godina!

High Bay 380 je prva industrijska LED svjetiljka koja se proizvodi u Hrvatskoj i u Europi. U potpunosti je proizvedena i osmišljena u Hrvatskoj. Omogućava uštede energije od 50% do 80% u odnosu na postojeća rješenja natrijevih, živinih i metal-halidnih rasvjetnih tijela. Životni vijek, uvjetovan trajnošću silicijeve diode kao izvora svijetla, iznosi najmanje 60 000 radnih sati (15 godina). Najbolji rezultati u rasvijetljenosti postižu za kada se postavlja na visinu od 6 m do 9 m, ali svjetiljka se može postavljati i u više prostore ovisno o potrebama kupca.

Vrhunska tehnologija prilagođena svim namjenama

E+LINE linearne svjetiljke se proizvode u više različitih duljina od 600, 1200 i 1800 mm. Postavljaju se u različitim kombinacijama ovisno o veličini prostora i potrebnoj rasvijetljenosti. Ne preporuča se ugradnja iznad četiri metra. Svjetiljke se mogu pričvrstiti na dvostruke stropove ili postaviti na potrebnu visinu, kako bi se postigla potrebna rasvijetljenost prostora. Ekstrudirano aluminijsko tijelo ima dovoljnu masu i površinu za efikasno hlađenje LED dioda. E+LINE linearne svjetiljke nemaju vlastiti izvor napajanja već se spajaju na nisko naponski izvor konstantne struje.

Bez dodatnih troškova ugradnje!

Isplativost u uporabi osnovna je značajka led rasvjetnih tijela. Uz ekonomičnost njihove uporabe, nisu potrebne nikakve preinake za njihovu primjenu u postojećim svjetlosnim armaturama.

 
PREVENTA – iskustvo i inovacije u području zaštite na radu Nikola Tesla će pomoći ljudima u Hrvatskoj da se bore protiv koronavirusa Gredice i posude za sadnju povrća i začinskog bilja MENADŽERSKA KONFERENCIJA: Management Excellence/Menadžerska izvrsnost, 25.03.2020. Zdravo mršavljenje Kurkuma za zdravlje pasa ITF GMP CUP - UMAG ATP - Svjetsko prvenstvo IZDANJE FERRATUMOVE MEĐUNARODNE ANKETE O PONAŠANJU POTROŠAČA POVODOM 10. OBLJETNICE DONOSI IZNENAĐUJ Autobusni prijevoz Črnja Tours d.o.o.
 
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (6)
Zagreb Ali mirza mulabegovic (1)
Zagreb Ali mirza mulabegovic (2)
Zagreb Ana marija zuzul
Zagreb Andrea trgovcevic kristijan ilicic
Zagreb Dajana pajkic
Zagreb Darko kontin
Zagreb Domagoj stimac damir begovic (1)
Zagreb Domagoj stimac damir begovic (2)
Zagreb Filip dizdar
Zagreb Ivana andabaka
Zagreb Kristijan ilicic andrea trgovcevic drago pezic
Zagreb Leon ivanusa zoran aragovic
Zagreb Luna valas (1)
Zagreb Luna valas (2)
Zagreb Marko petric
Zagreb Matija cvek (1)
Zagreb Matija cvek (2)
Zagreb Mijo matic
Zagreb Ogi antunac
Zagreb Otvorenje corona sunsets session - copy
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (1)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (6)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (14)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (22)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (46)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (48)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (50)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (56)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (65)
 
“Andy Warhol: Enter Into My Life” u ZadruŠpancirfest 2018.Zdravko Čolić, Arena Pula 18.08.ZEN In Business seminar Dragane Jovanović 23.-24.06. i 30.6.-1.7.u ZagrebuA. G. Matoš, četvrtak, 14. lipnja 2018. u 12 sati.Amir Alagić u Booksi 19. lipnjaDani Folke u Folnegovićevom naselju kvartovski festival Dani Folke 2018Kazalište GavellaZGK KOMEDIJA: ALPHONSINESTADION KRANJČEVIĆEVA: Prljavo kazalište
 
mojzagreb.info preporuča
Web shop - Samsky Hedone - Centar kanalske galanterije PR agencija - odnosi s javošću Danas bez struje Ured za udruge Vlade RH Gradska groblja - Raspored pogreba Umjetnost dizajna i dizajniranja Medicinska naklada
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - mojzagreb.info
 
 
U kojoj od bivših republika, bivše SFRJ bi najradije danas živjeli?
  •   Slovenija
  •   Hrvatska
  •   BiH
  •   Crna Gora
  •   Srbija
  •   Makedonija
  •   U nijednoj
 
 

Zagreb › Tvrtke › Elektrotehnika i strojarstvo › Električni dijelovi i instalacije › EOS PROJEKT - led rasvjeta i ušteda električne energije - Rješenja energetske učinkovitosti