Gavroprom d.o.o. - Trgovina građevnog materijala

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
17:59
Srp
2020
06

Zagreb › Tvrtke › Graditeljstvo › Industrija građevinskog materijala › Gavroprom d.o.o. - Trgovina građevnog materijala

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
Gavroprom d.o.o. -  Trgovina građevnog materijala  - mojzagreb.info
Gavroprom d.o.o.
Trgovina građevnog materijala
Trgovina građevnog materijala ***
Detaljna karta / Novi Zagreb HR-10000 Zagreb
 

Armaturne mreže,betonsko željezo,Gotove armature. U ponudi imamo građevinsko željezo najviše kakvoće, jer samo željezo provjerene kvalitete je garancija kvalitetne i postojane gradnje. Velikim i malim investitorima smo siguran partner u gradnji od temelja do krova. Nudimo stručnu pomoć pri kupnji uz brzu i sigurnu uslugu dostave.

Blokovi za zidanjeNeizbježni u gradnji, proizvodi od opeke, također se nalaze u prodajnom asortimanu centra za građevinski materijal Gavroprom - Zagreb. U ponudi imamo opeku Wienerberger, Leier i ciglane Cerje Tužno.

Bilo da ste u našem asortimanu pronaći ćete gips kartonske ploče, rigips, knauf, profile zidne, podne i stropne, ljepila za gips ploče, mase za gletanje i izravnavanje, te sav potreban pribor za suhu gradnju- vijke, tiple, bandažir trake i ostalo.

Drvena građaLetve, štafna, fosna, daska, brodski pod, lamperija, jelova građa, OSB ploče.

Žubuke i vezivaVapno i cement, vapneno cementne žbuke, gipsane žbuke, termo žbuke, mortovi za zidanje, ljepila.

AlatiPodne obloge
Kamini
Poveznice / Podkategorije

Gavroprom d.o.o. - Trgovina građevnog materijala

Ulica:V. Holjevca 42b
Pošta, mjesto:      Novi Zagreb HR-10000 Zagreb
Telefon:Tel: +385 1 6642 242
Telefaks:Fax: +385 1 6622 177
E-mail:E-mail: info@gavroprom.hr
Internet:http://www.gavroprom.hr

Gavroprom

Poslujemo od 1992. godine, i u tom razdoblju stekli smo povjerenje brojnih kupaca i dobavljača. Osnovna djelatnost tvrtke je trgovina građevnim materijalima. Nalazimo se u Novom Zagrebu (Av. V. Holjevca) na cesti za Veliku Goricu, kod skretanja za Sv. Klaru.


HidroaizolacijeBitumenske ljepenke

RUBIT 150/100 – bitumenom impregnirani krovni karton 

RUBITRAX 150/100 bitumenom impregnirani stakleni voal ojačan obostrano bitumenskom masom 

BITUVAL V-3 Aditivima oplemenjena bitumenska traka za ljepljenje i zavarivanje, uložak stakleni voal 

BITUVAL V-4 Aditivima oplemenjena bitumenska traka za zavarivanje, uložak stakleni voal 

BARUTEKT V-30 Bitumenska hidroizolacijska traka za vruće ljepljenje i zavarivanje s uloškom od staklenog voala. 

BARUTEKT V-40 Bitumenska hidroizolacijska traka za vruće ljepljenje i zavarivanje s uloškom od staklenog voala. Polimer-cementne hidroizolacije

Polimer-cementne hidroizolacije

TEKUĆA FOLIJA 1KS Jednokomponentna hidroizolacija bez otapala, vodonepropusna, trajno elastična, samo za unutarnju upotrebu. Koristi se u prostorijama sa tuševima, kupaonicama, nije pogodna kod velikog vodenog pritiska, npr. u bazenima, trerasama, balkonima 

FOLIJA ZA BRTVLJENJE DF 2K Dvokomponentna masa, bez otapala, trajnoelastična, vodonepropusna, paropropusna i postojana na UV zračenja.Za unutarnju i vanjsku primjenu u prostorijama sa tuševima, industrijskim mokrim prostorima, rezervoarima za vodi , bazenima, terasama i fasadama. 

SIKA SEAL 100 Jednokomponentni mort  na bazi cementa za zaštitu betonskih objekata od prodora vode, spremnika za vodu, podzemnih građevina, za rezervoare. 

SIKA LASTIC 152 Elastični dvokomponenetni brzovezujući hidroizolacijski mort za hidroizolaciju obogaćen polimerima i mikrosilikom. Primjenjuje se kod hidroizolacije, brtvljenja i zaštite betona podzemnih građevina, kao podloga za elastične premaze, izolacije balkona i terasa prije ugradnje keramičarskih pločica, pogodan za razne poodloge, otporan na slabiji negativni pritisak vode.

SIKATOP SEAL 107 Dvokomponentni hidroizolacijski mort obogaćem polimerima. Primjena :hidroizolacijski sloja bazena, podruma, terasa, kupaonica, rezervoara, betonskih cijevi, mostova , kanala.

Creaton crijepCreaton crijep - simbol za kvalitetan crijep, a krasi ga i tradicija u proizvodnji duga preko 125 godina. Za proizvodnju Creaton crijepa koriste se samo sirovine najbolje kvalitete, koje garantiraju dogovječnost crijepa, a time i sigurnost vašeg krova i kuće. Tradicija u proizvodnji i kvaliettne sirovine upotpunjeni su suvremenim proizvodnim pogonima, koji jamče uspjeh u proizvodnji i održavanju kvalitete proizvedenog crijepa i opreme za krov.

Creaton crijep uz stalne inovacije i nove proizvode nudi i veliki izbor boja crijepa, zato se koristi u mnogim kreativnim rješenjima diljem svijeta, jer omogućuje da kreativno postane i ostane stvarno, pa tako imamo bezbroj "umjetničkih" krovova koji su pokriveni i oslikani Creaton crijepom.

U Gavroprom trgovini Vam nudimo Creaton crijepove, krovni pribor, te ukrase za krov. Osim proizvoda koji su uvijek na lageru možemo po želji isporučiti cjelokupni asortima Creaton proizvoda za Vaš krov.

FasadeFasada je svakako ono što ćemo prvo opaziti kod neke građevine. Opažamo njen izgled, vrstu materijala i boju.

Estetska funkcija pročelja građevinskih objekata nije zanemariva, i u ponudi je danas beskrajan broj fasadnih boja i nijansi, ali posljednjih godina uzajamno s rastom cijena energenata na svjetskom tržištu i toplinske karakteristike fasada postaju sve važnije, pa su termo, odnosno, stiropor-fasade postale jako moderne među investitorima, jer se s kvalitetnom termofasadom ostvaruju znatne uštede u troškovima grijanja objekta, a ujedno se i kvaliteta življenja u takvim objektima podiže na višu razinu.

U prodajnom centru građevinskog materijala "Gavroprom" moguće je kupiti stiropor, ljepilo, mrežice i tiple za fasade, potom glet-mrežice, profile za fasade, te silikatne i akrilatne fasade.

 

Stiropor (EPS -F)

EPS-F ploče su odličan toplinski izoplator,te imaju mali faktor otpora difuziji vodene pare.Primjenu se u povezanim sustavima za vanjsku toplinsku izolaciju.

Fasadni profili i pribor za fasade

Aluminijski cokl profili odgovarajući za fasadne ploče različitih dimenzija

Fasadna mrežica, alkalno postojana mrežica od staklenih vlakana za dodadtno ojačanje kod izrade fasada

Tiple za fasadu, služe za učvršćivanje stiropor ploča, kod fasadnih sistema. Preporučiva količina je od 4 do 8 komada po m

Vijci i ostali pribor, pvc profili sa staklenom mrežicom za mehaničku zaštitu kuteva

Ljepila za stiropor

Sve vrste ljepila za stiropor od više proizvođača.

  
PREVENTA – iskustvo i inovacije u području zaštite na radu Nikola Tesla će pomoći ljudima u Hrvatskoj da se bore protiv koronavirusa Gredice i posude za sadnju povrća i začinskog bilja MENADŽERSKA KONFERENCIJA: Management Excellence/Menadžerska izvrsnost, 25.03.2020. Zdravo mršavljenje Kurkuma za zdravlje pasa ITF GMP CUP - UMAG ATP - Svjetsko prvenstvo IZDANJE FERRATUMOVE MEĐUNARODNE ANKETE O PONAŠANJU POTROŠAČA POVODOM 10. OBLJETNICE DONOSI IZNENAĐUJ Autobusni prijevoz Črnja Tours d.o.o.
 
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (6)
Zagreb Ali mirza mulabegovic (1)
Zagreb Ali mirza mulabegovic (2)
Zagreb Ana marija zuzul
Zagreb Andrea trgovcevic kristijan ilicic
Zagreb Dajana pajkic
Zagreb Darko kontin
Zagreb Domagoj stimac damir begovic (1)
Zagreb Domagoj stimac damir begovic (2)
Zagreb Filip dizdar
Zagreb Ivana andabaka
Zagreb Kristijan ilicic andrea trgovcevic drago pezic
Zagreb Leon ivanusa zoran aragovic
Zagreb Luna valas (1)
Zagreb Luna valas (2)
Zagreb Marko petric
Zagreb Matija cvek (1)
Zagreb Matija cvek (2)
Zagreb Mijo matic
Zagreb Ogi antunac
Zagreb Otvorenje corona sunsets session - copy
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (1)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (6)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (14)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (22)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (46)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (48)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (50)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (56)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (65)
 
“Andy Warhol: Enter Into My Life” u ZadruŠpancirfest 2018.Zdravko Čolić, Arena Pula 18.08.ZEN In Business seminar Dragane Jovanović 23.-24.06. i 30.6.-1.7.u ZagrebuA. G. Matoš, četvrtak, 14. lipnja 2018. u 12 sati.Amir Alagić u Booksi 19. lipnjaDani Folke u Folnegovićevom naselju kvartovski festival Dani Folke 2018Kazalište GavellaZGK KOMEDIJA: ALPHONSINESTADION KRANJČEVIĆEVA: Prljavo kazalište
 
mojzagreb.info preporuča
Web shop - Samsky Hedone - Centar kanalske galanterije PR agencija - odnosi s javošću Danas bez struje Ured za udruge Vlade RH Gradska groblja - Raspored pogreba Umjetnost dizajna i dizajniranja Medicinska naklada
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - mojzagreb.info
 
 
U kojoj od bivših republika, bivše SFRJ bi najradije danas živjeli?
  •   Slovenija
  •   Hrvatska
  •   BiH
  •   Crna Gora
  •   Srbija
  •   Makedonija
  •   U nijednoj
 
 

Zagreb › Tvrtke › Graditeljstvo › Industrija građevinskog materijala › Gavroprom d.o.o. - Trgovina građevnog materijala