Metalna galanterija Vedriš - Gromobranski i elektro pribor

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
03:59
Velj
2020
23

Zagreb › Tvrtke › Graditeljstvo › Industrija građevinskog materijala › Metalna galanterija Vedriš - Gromobranski i elektro pribor

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
Metalna galanterija Vedriš - Gromobranski i elektro pribor - mojzagreb.info
Metalna galanterija Vedriš
Gromobranski i elektro pribor
Kompletan i najveći izbor gromobranskog i elektro pribora
Detaljna karta / 43000 Bjelovar, Hrvatska
 

Kvalitetna proizvodnja metalne galanterije, strojna obrada materijala, kvalitetna konstrukcija i izrada alata. prema Vašim potrebama izrađujemo sve vrste nosača i raznih konzola. Svim kupcima pružamo punu potporu i podršku u svim fazama nabave, kupovine pa sve do samog praktičnog korištenja pribora i proizvoda.  

Ponuda:

Poveznice / Podkategorije

Metalna galanterija Vedriš - Gromobranski i elektro pribor

Ulica:Tina Ujevića 15
Pošta, mjesto:      43000 Bjelovar, Hrvatska
Telefon:+385 (43) 25 10 90
Telefaks:+385 (43) 25 13 92
Internet:www.vedris.com

Gromobranski i elektro pribor

Metalna galanterija, Gromobranski pribor, Elektro pribor, Neprimjetni gromobrani, Neopazni strelovodi, Neopazni gromobrani, Kanalske rešetke, Ploče za alat, Pribor za alat, Ribomaterijal, Vješalice za ključeve, Elektrostatska plastifikacija, Prodaja strojevaProizvodimo kompletan i najveći izbor gromobranskog i elektro pribora.

Gromobrani iz naše ponude: Neprimjetni gromobrani - neopazni gromobrani, neopazni strelovodi.

Izrađujemo ih od tri vrste materijala i to: Čelični gromobrani Fe-Zn, Bakreni gromobrani Cu i Prokrom gromobrani (AiSi).

Kompletan pribor je atestiran i u skladu sa hrvatskim standardima.  

Metalna galanterija

Metalna galanterija, Gromobranski pribor, Elektro pribor, Neprimjetni gromobrani, Neopazni strelovodi, Neopazni gromobrani, Kanalske rešetke, Ploče za alat, Pribor za alat, Ribomaterijal, Vješalice za ključeve, Elektrostatska plastifikacija, Prodaja strojevaKanalske rešetke služe za odvodnju i prikupljanje oboriniskih i drugih otpadnih voda. Izrađene su od vruće pocinčanog lima i otporne su na vanjske vremenske utjecaje.

Proizvodimo perforirane ploče sa svim pripadajućim priborom za vješanje svih vrsta alata. Ploče su namjenjene za sve vrste djelatnosti. Njihova je montaža veoma jednostavna, može se primjenjivati kako u malim tako i velikim radionama, servisima, garažama i drugim objektima u kojima se koristi ili skladišti alat.

Metalna galanterija, Gromobranski pribor, Elektro pribor, Neprimjetni gromobrani, Neopazni strelovodi, Neopazni gromobrani, Kanalske rešetke, Ploče za alat, Pribor za alat, Ribomaterijal, Vješalice za ključeve, Elektrostatska plastifikacija, Prodaja strojevaRibomaterijal - Trapula za morskog crva napravljena je od prokroma koji je naknadno elektro poliran. Veoma je praktična i jednostavna za upotrebu. Trapule - hvatanje crva vrši se pomoću “osti” na koje djeluje opruga koja je također od prokroma tako da je sila prihvata kontinuirana.

Metalne vješalice za ključeve u dva oblika i dvije vrste zaštite. Pune sa mogućnošću tiska sa logom vaše firme također kromirane i elektrostatski plastificirane sa rupom kromirane i elektrostatski plastificirane.  

Elektrostatska plastifikacija

Metalna galanterija, Gromobranski pribor, Elektro pribor, Neprimjetni gromobrani, Neopazni strelovodi, Neopazni gromobrani, Kanalske rešetke, Ploče za alat, Pribor za alat, Ribomaterijal, Vješalice za ključeve, Elektrostatska plastifikacija, Prodaja strojevaTakođer u našoj ponudi - Usluga elektrostatskog plastificiranja metalnih pozicija.

Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 091/501-5336 Ponuda  

 

Zagreb › Tvrtke › Graditeljstvo › Industrija građevinskog materijala › Metalna galanterija Vedriš - Gromobranski i elektro pribor