Magazin računalni sistemi - Servis, prodaja računala i komponenti

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
22:59
Stu
2019
15

Zagreb › Tvrtke › Informatika › Računala i računalna oprema › Magazin računalni sistemi - Servis, prodaja računala i komponenti

Zagreb SIGMA PLUS
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
Magazin računalni sistemi - Servis, prodaja računala i komponenti - mojzagreb.info
Magazin računalni sistemi
Servis, prodaja računala i komponenti
Konfiguracija računala, prodaja računala, sevis računala i računalna oprema
Detaljna karta / 10020 Novi Zagreb - Savski gaj
 

Osnovne djelatnosti tvrtke Magazin Računalni Sistemi d.o.o. jesu konfiguracija računala, prodaja računala, sevis računala i računalna oprema. Razvoj poduzeća temelji se na kvaliteti proizvoda i stručnoj tehničkoj podršci našim korisnicima.

Poveznice / Podkategorije

Magazin računalni sistemi - Servis, prodaja računala i komponenti

Ulica:Prekratova 41
Pošta, mjesto:      10020 Novi Zagreb - Savski gaj
Telefon:+3851\6523-652
Telefaks:+3851\6523-655
E-mail:magazinrs@magazinrs.hr
Internet:www.magazinrs.hr

Proizvodnja i prodaja računala

prijenosna računala, gotova računala, PC konfiguracije, računala, komponente, mrežna oprema, proizvodnja računala, prodaja računala, stolna računala, sevis računala

Firma smo koja se već više od 10 godina bavi servisom i prodajom računala

Razvoj poduzeća temelji se na kvaliteti proizvoda i stručnoj tehničkoj podršci našim korisnicima.

Naš proizvodno, prodajni i servisni asortiman obuhvaća sve vrste računala i njegove prateće opreme.

Nudimo velik izbor komponenti kao što su procesori, matične ploče, grafičke kartice bazirane na AMD chipu, grafičke kartice bazirane na nvidia chipu, velik izbor memorija za stolna i prijenosna računala,  gamerska i klasična kućišta, kvalitetna i tiha napajanja, brze solid state (SSD) diskove, gaming miševi, eksterni hard disk i unutarnji tvrdi disk, pouzdani monitori i gaming tipkovnice.

Osim komponenti, u asortimanu nudimo prijenosna računala i velik izbor printera, skenera, gamerskih slušalica, kvalitetnih zvučnika, POS opreme. Da bi Vam POS oprema pouzdano radila tu su i UPS uređaji uz pomoć kojih nesmetano radite čak i kad nestane struje.

Tableti i mobiteli su danas također nezaobilazan gadget svakog od nas pa Vam i tu nudimo bogatu ponudu.

Da bi dokumentirali sve lijepe stvari koje vam se događaju u životu naši digitalni fotoaparati i kamere će se pobrinuti da Vam te trenutke što vjernije prikažu na slici, televizoru ili projektoru. Svoje slike dakako možete pohraniti i na USB Stick ili na kućni NAS uređaj kako bi bili još sigurniji.

Ukoliko doma posjedujete printer, bilo multifunkcijski ili klasičan, nezaobilazno vam je za njega potreban zamjenski toner ili zamjenska tinta kako bi ispis bio što povoljniji.

Kvalitetan proizvod, dogovoren termin isporuke, velik broj prodanih računala, stručna servisna podrška, velik broj zadovoljnih kupaca, te stalna ulaganja u tehnologiju poduzeća motiv su nam za daljnje poslovanje.

Danas kad su nam gotova računala, serveri i prateća oprema postali nezamjenjivi u svakodnevnim poslovima, nameće se pitanje što kad se nešto pokvari, kad stvari ne idu kako treba...


U tom trenutku je potrebno na raspolaganju imati kvalitetan, pouzdan i brz servis, sa vrhunskom opremom i stručnim osobljem, koji će sigurno riješiti svaki Vaš problem!


Na raspolaganju Vam je jedan od najboljih profesionalno opremljenih i ekipiranih servisnih centara, sa velikim izborom rezervnih dijelova i mobilna servisna ekipa!

Akcije računala i računalne opreme

Akcijska prodaja računala i računalne opreme, Najpovoljnije cijene računala

 

Zagreb › Tvrtke › Informatika › Računala i računalna oprema › Magazin računalni sistemi - Servis, prodaja računala i komponenti