Oxidian - Web development i digitalni marketing

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvje┼żeno
18:59
Velj
2020
21

Zagreb › Tvrtke › Informatika › Web design i hosting › Oxidian - Web development i digitalni marketing

Zagreb ─îitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski no┼żevi
 
 
 
Oxidian - Web development i digitalni marketing - mojzagreb.info
Oxidian
Web development i digitalni marketing
Ništa nije nemoguće
Detaljna karta / 49250 Zlatar
 
Poveznice / Podkategorije

Oxidian - Web development i digitalni marketing

Ulica:Vara┼żdinska 11
Po┼íta, mjesto:      49250 Zlatar
Telefon:+385 98540094
Telefaks:+385 98540094
E-mail:info@oxidian.hr
Internet:http://oxidian.hr

 

Oxidian

Oxidian se bavi web developmentom i digitalnim marketingom od 2008. godine. Specijalizirani smo u izradi web-stranica i web-trgovina fokusiranih na konverzije.

Ve─çina na┼íeg tima nalazi se u Zlataru, Hrvatskoj, odakle radimo na pru┼żanju rje┼íenja klijentima iz cijelog svijeta, pogotovo iz Europe i Sjeverne Amerike. Na┼ía stru─Źnost nas ─Źini iznimno popularnima me─Ĺu europskim i sjevernoameri─Źkim start-upovima koji nam ─Źesto outsourcaju svoj kompletni development. Me─Ĺutim, to ne zna─Źi da smo isklju─Źivo outsorcing tvrtka ÔÇô prepoznati smo kao vrsni u polju istra┼żivanja i implementacije mnogobrojnih inovativnih rje┼íenja. ─îesto nam se proslije─Ĺuju zahtjevi za radom na WordPress pluginovima i Magento modulima koje originalni autori nisu u stanju izvesti.

U zadnjih 6 godina izradili smo preko 300 projekata razli─Źitih razina kompleksnosti.

Na┼í moto ÔÇťNi┼íta nije nemogu─çeÔÇŁ zna─Źi da sve ┼íto radimo percipiramo kao izazov, a nikad kao problem.

Iznimno smo strastveni u na┼íem poslu i posve─çujemo veliki dio na┼íeg slobodnog vremena istra┼żivanju novih tehnologija i izradi prototipa alata koji ─çe web stranice budu─çnosti u─Źiniti kvalitetnijima.

Ako ste zainteresirani za suradnju, rado ─çemo komunicirati s vama. Mo┼żete nas kontaktirati u vezi bilo ─Źega kroz na┼íu kontakt formu.

Istra┼żivanjeDa biste izradili kvalitetnu ku─çu trebate imate dobre nacrte na kojima ─çe biti specificirani i najmanji detalji. Isto vrijedi i za web stranice, ukoliko ┼żelite imati odli─Źnu web stranicu koja ─çe donositi rezultate morate imati detaljan nacrt, ne smije biti nepoznanica tijekom izrade. Da biste do┼íli do nacrta web stranica prvo trebate napraviti nekoliko istra┼żivanja koja ─çe vam dati to─Źne informacije.Web dizajnWeb dizajn zapo─Źinje izradom brandobarda koji vizualizira budu─çi smjer u kojem ─çe se raditi dizajn. Svrha brandboarda je vjerno preno┼íenje esencije va┼íe tvrtke u dizajn na na─Źin koji ─çe korisnicima odmah biti jasan i prepoznatljiv. Na brandboardu radimo iteracije sve dok niste zadovoljni sa svim elementima dizajna.Web programiranjePrije 10-tak godina, kada smo po─Źeli sa izradom web stranica, stvari su bile puno jednostavnije. Bilo je dovoljno izraditi web stranicu koja ─çe prikazivati odli─Źno na samo dva do maksimalno tri preglednika i posao je bio gotov. Danas su se stvari drasti─Źno promijenile i samo programiranje web stranice je sve samo ne lagan posao.Digitalni marketingTemelj svakog uspje┼ínog digitalnog marketinga je integrirani digitalni marketin┼íki plan koji ─çe u sebi sadr┼żavati sve vrste digitalnog marketinga koje najbolje donose povrat u va┼íoj bran┼íi. Ve─çina dana┼ínjeg digitalnog marketinga se svodi na jednostavni media buying ili pisanje ─Źlanaka da bi se privukli novi korisnici ili kijenti, me─Ĺutim mi digitalnom marketingu pristupamo studiozno.Analiziranje & prilagodbaA/B testiranje je iznimno bitno za va┼íu stranicu da se bi se ┼íto bolje mogla optimizirati za kupovinu usluge ili proizvoda. Testiranje se radi na na─Źin da napravimo najmanje dvije varijante landing page stranice kod kojih korisnik radi neku interakciju (to npr. mo┼że biti kupovina ili pretplata), softver koji koristimo propu┼íta isti broj korisnika na A verziju stranicu i na B verziju stranicu.KonzaltingKonkurencija na internetu je sve ja─Źa. Sve vi┼íe tvrtaka prepoznaje prednosti koje donosi internet poslovanje, tako─Ĺer prepoznaju i obvezu konstantnog ulaganja u internet marketing. Zbog toga je iznimno bitna svaka kuna koju potro┼íite na webu, investicija u krivi oblik ogla┼íavanje ili krivu tehnologiju vas u kona─Źnici mo┼że ko┼ítati tvrtke. 

Zagreb › Tvrtke › Informatika › Web design i hosting › Oxidian - Web development i digitalni marketing