Oxidian - Web development i digitalni marketing

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvje┼żeno
21:55
Tra
2020
02

Zagreb › Tvrtke › Informatika › Web design i hosting › Oxidian - Web development i digitalni marketing

Zagreb ─îitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski no┼żevi
 
 
 
Oxidian - Web development i digitalni marketing - mojzagreb.info
Oxidian
Web development i digitalni marketing
Ništa nije nemoguće
Detaljna karta / 49250 Zlatar
 
Poveznice / Podkategorije

Oxidian - Web development i digitalni marketing

Ulica:Vara┼żdinska 11
Po┼íta, mjesto:      49250 Zlatar
Telefon:+385 98540094
Telefaks:+385 98540094
E-mail:info@oxidian.hr
Internet:http://oxidian.hr

 

Oxidian

Oxidian se bavi web developmentom i digitalnim marketingom od 2008. godine. Specijalizirani smo u izradi web-stranica i web-trgovina fokusiranih na konverzije.

Ve─çina na┼íeg tima nalazi se u Zlataru, Hrvatskoj, odakle radimo na pru┼żanju rje┼íenja klijentima iz cijelog svijeta, pogotovo iz Europe i Sjeverne Amerike. Na┼ía stru─Źnost nas ─Źini iznimno popularnima me─Ĺu europskim i sjevernoameri─Źkim start-upovima koji nam ─Źesto outsourcaju svoj kompletni development. Me─Ĺutim, to ne zna─Źi da smo isklju─Źivo outsorcing tvrtka ÔÇô prepoznati smo kao vrsni u polju istra┼żivanja i implementacije mnogobrojnih inovativnih rje┼íenja. ─îesto nam se proslije─Ĺuju zahtjevi za radom na WordPress pluginovima i Magento modulima koje originalni autori nisu u stanju izvesti.

U zadnjih 6 godina izradili smo preko 300 projekata razli─Źitih razina kompleksnosti.

Na┼í moto ÔÇťNi┼íta nije nemogu─çeÔÇŁ zna─Źi da sve ┼íto radimo percipiramo kao izazov, a nikad kao problem.

Iznimno smo strastveni u na┼íem poslu i posve─çujemo veliki dio na┼íeg slobodnog vremena istra┼żivanju novih tehnologija i izradi prototipa alata koji ─çe web stranice budu─çnosti u─Źiniti kvalitetnijima.

Ako ste zainteresirani za suradnju, rado ─çemo komunicirati s vama. Mo┼żete nas kontaktirati u vezi bilo ─Źega kroz na┼íu kontakt formu.

Istra┼żivanjeDa biste izradili kvalitetnu ku─çu trebate imate dobre nacrte na kojima ─çe biti specificirani i najmanji detalji. Isto vrijedi i za web stranice, ukoliko ┼żelite imati odli─Źnu web stranicu koja ─çe donositi rezultate morate imati detaljan nacrt, ne smije biti nepoznanica tijekom izrade. Da biste do┼íli do nacrta web stranica prvo trebate napraviti nekoliko istra┼żivanja koja ─çe vam dati to─Źne informacije.Web dizajnWeb dizajn zapo─Źinje izradom brandobarda koji vizualizira budu─çi smjer u kojem ─çe se raditi dizajn. Svrha brandboarda je vjerno preno┼íenje esencije va┼íe tvrtke u dizajn na na─Źin koji ─çe korisnicima odmah biti jasan i prepoznatljiv. Na brandboardu radimo iteracije sve dok niste zadovoljni sa svim elementima dizajna.Web programiranjePrije 10-tak godina, kada smo po─Źeli sa izradom web stranica, stvari su bile puno jednostavnije. Bilo je dovoljno izraditi web stranicu koja ─çe prikazivati odli─Źno na samo dva do maksimalno tri preglednika i posao je bio gotov. Danas su se stvari drasti─Źno promijenile i samo programiranje web stranice je sve samo ne lagan posao.Digitalni marketingTemelj svakog uspje┼ínog digitalnog marketinga je integrirani digitalni marketin┼íki plan koji ─çe u sebi sadr┼żavati sve vrste digitalnog marketinga koje najbolje donose povrat u va┼íoj bran┼íi. Ve─çina dana┼ínjeg digitalnog marketinga se svodi na jednostavni media buying ili pisanje ─Źlanaka da bi se privukli novi korisnici ili kijenti, me─Ĺutim mi digitalnom marketingu pristupamo studiozno.Analiziranje & prilagodbaA/B testiranje je iznimno bitno za va┼íu stranicu da se bi se ┼íto bolje mogla optimizirati za kupovinu usluge ili proizvoda. Testiranje se radi na na─Źin da napravimo najmanje dvije varijante landing page stranice kod kojih korisnik radi neku interakciju (to npr. mo┼że biti kupovina ili pretplata), softver koji koristimo propu┼íta isti broj korisnika na A verziju stranicu i na B verziju stranicu.KonzaltingKonkurencija na internetu je sve ja─Źa. Sve vi┼íe tvrtaka prepoznaje prednosti koje donosi internet poslovanje, tako─Ĺer prepoznaju i obvezu konstantnog ulaganja u internet marketing. Zbog toga je iznimno bitna svaka kuna koju potro┼íite na webu, investicija u krivi oblik ogla┼íavanje ili krivu tehnologiju vas u kona─Źnici mo┼że ko┼ítati tvrtke. 
Nikola Tesla ─çe pomo─çi ljudima u Hrvatskoj da se bore protiv koronavirusa Gredice i posude za sadnju povr─ça i za─Źinskog bilja MENAD┼ŻERSKA KONFERENCIJA: Management Excellence/Menad┼żerska izvrsnost, 25.03.2020. Zdravo mr┼íavljenje Kurkuma za zdravlje pasa ITF GMP CUP - UMAG ATP - Svjetsko prvenstvo IZDANJE FERRATUMOVE ME─ÉUNARODNE ANKETE O PONA┼áANJU POTRO┼áA─îA POVODOM 10. OBLJETNICE DONOSI IZNENA─ÉUJ Autobusni prijevoz ─îrnja Tours d.o.o. VRTNE GARNITURE ZA SJEDENJE
 
Zagreb Img 6778
Zagreb Img 6784
Zagreb Img 6787
Zagreb Img 6799
Zagreb Img 6808
Zagreb Img 6809
Zagreb Img 6812
Zagreb Img 6820
Zagreb Img 6831
Zagreb Img 6840
Zagreb Img 6842
Zagreb Img 6860
Zagreb Img 6867
Zagreb Img 6869
Zagreb Img 6873
Zagreb Img 6885
Zagreb Img 6886
Zagreb Img 6888
Zagreb Img 6904
Zagreb Img 6908
Zagreb Img 6909
Zagreb Img 6919
Zagreb Img 6921
Zagreb Img 6932
Zagreb Img 6933
Zagreb Img 6934
Zagreb Img 6935
Zagreb Img 6938
Zagreb Img 6939
Zagreb Img 6943
 
“Andy Warhol: Enter Into My Life” u Zadru┼ápancirfest 2018.Zdravko ─îoli─ç, Arena Pula 18.08.ZEN In Business seminar Dragane Jovanovi─ç 23.-24.06. i 30.6.-1.7.u ZagrebuA. G. Mato┼í, ─Źetvrtak, 14. lipnja 2018. u 12 sati.Amir Alagi─ç u Booksi 19. lipnjaDani Folke u Folnegovi─çevom naselju kvartovski festival Dani Folke 2018Kazali┼íte GavellaZGK KOMEDIJA: ALPHONSINESTADION KRANJ─îEVI─ćEVA: Prljavo kazali┼íte
 
mojzagreb.info preporu─Źa
Web shop - Samsky Hedone - Centar kanalske galanterije PR agencija - odnosi s javošću Danas bez struje Ured za udruge Vlade RH Gradska groblja - Raspored pogreba Umjetnost dizajna i dizajniranja Medicinska naklada
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - mojzagreb.info
 
 
U kojoj od biv┼íih republika, biv┼íe SFRJ bi najradije danas ┼żivjeli?
  •   Slovenija
  •   Hrvatska
  •   BiH
  •   Crna Gora
  •   Srbija
  •   Makedonija
  •   U nijednoj
 
 

Zagreb › Tvrtke › Informatika › Web design i hosting › Oxidian - Web development i digitalni marketing