Virtualna tvornica -

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
22:59
Velj
2020
24

Zagreb › Tvrtke › Informatika › Web design i hosting › Virtualna tvornica -

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
Virtualna tvornica -  - mojzagreb.info
Virtualna tvornica
Marketing na društvenim mrežama – Web izrada – Facebook marketing Community management – Internet marketing – Vođenje Facebook stranice
Detaljna karta / 10000 Zagreb
 

Logotip je prvi korak u procesu izrade vizualnog identiteta.

Temelj je priče koju svaka tvrtka komunicira te prenosi važne poruke o samom poslovanju i karakteristikama te stvara općenitu sliku o brendu

Procesu izrade logotipa prilazi se sistematično jer tek kombinacijom nekoliko grafičkih elemenata (stil, oblik, boja, tipografija) postiže se pravi rezultat. Koristeći zakonitosti dizajniranja oblikuje se jasan, čitljiv i prepoznatljiv logo.

Kreiranje dopadljivog i prikladnog vizualnog identiteta ključan je korak u izgradnji prepoznatljivog brenda. Vizualni identitet mora odražavati osnovnu ideju vašega poslovanja i biti dosljedan neovisno o okruženju u kojem komunicira imidž tvrtke.

Vizualni idenitet je grafički temelj onoga što želite komunicirati orijentiran na izgradnju i kreiranje osnove identiteta Vašega poslovanja koji se zatim procesom nadogradnje i razvoja distribuira putem različitih platformi kako bi se kreirao prepoznatljiv brend.

Zasigurno vas je ponekad privukao određeni proizvod na polici u trgovini svojim jedinstvenim oblikom, bojom i porukama te ste odlučili na temelju instinktivnog odabira i prve impresije izvršiti ili barem razmotriti kupnju. U ovom slučaju dobra stara izreka da knjigu ne valja suditi prema koricama nije posve točna.

Upravo upečatljiva ambalaža proizvoda je vrlo često onaj izraz i forma koja može privući pozornost potencijalnog kupca. Naša je odgovornost prepoznati vašu viziju i kreairati dizajn koji uspješno komunicira ključne poruke o proizvodu odnosno brendu.

Kako dizajn također komunicira uspješno poslavanje tvrtke, upoznajemo se s poslovanjem koje stoji iza proizvoda. Skladnom kombinacijom funkcionalnosti i estetike oblikujemo rješenje koje zadovoljava sve potrebe.

Poveznice / Podkategorije

Virtualna tvornica -

Ulica:Metalčeva 3
Pošta, mjesto:      10000 Zagreb
Telefon:tel: 01 88 96 129
Telefaks:mob: 095 444 23 11
E-mail:info@virtualna-tvornica.com
Internet:http://www.virtualna-tvornica.com/

Web stranice


Dobro napravljena web stranica je alat koji štedi vaše vrijeme i poboljšava poslovanje na razne načine. Poboljšanja za vas ostvarujemo planski, u skladu s marketinškim i prodajnim ciljevima.

Tvrtke koje danas nemaju web stranicu posluju s vrlo specifičnim poslovnim modelom ili prepušaju velik dio tržišta konkurenciji. Taj zanemareni dio tržišta postaje svakim danom sve veći i profitabilniji.

Za uspješno poslovanje u online okruženju, kvalitetan web je temelj kuće.
Potreban je dobar plan, kreativna provedba i rad na kontinuiranim poboljšanjima.

Web trgovinePrvi dojam nakon otvaranja web trgovine je vrlo važan za potencijalne kupce. Preglednost stranice, dojam povjerenja i pametan raspored elemenata krucijalni su za pretvaranje posjetitelja u kupca.

Zašto uložiti u dobar web shop?

  1. Online kupovina u zadnjih godinu dana u Hrvatskoj je porasla za 90% te kontinuirano raste
  2. Internet marketingom možete web trgovinu pretvoriti u neizostavan alat u poslovanju
  3. Stvarate konkurentsku prednost snažnim pozicioniranjem u rastućoj digitalnoj ekonomiji
  4. Online trgovina uvijek je otvorena, a nema troškova režija, najamnine i opreme

Web aplikacijeWeb aplikacije su programska rješenja koja mogu uvelike doprinijeti razvoju vašeg poslovanja, automatizacijom određenih procesa ili jednostavno boljom organizacijom podataka.

Rastuću popularnost web aplikacija, osim njihovoj praktičnosti i ekonomičnosti, možemo pripisati i činjenici da im je moguće pristupiti putem bilo kojeg uređaja spojenog na internet, bio to pametni telefon, tablet ili računalo. Treba vam samo internetski preglednik i spremni ste za korištenje aplikacije.

Da biste koristili web aplikaciju, nije potrebno nikakvo posebno informatičko predznanje, dovoljno je samo poznavanje korištenja internetom, a aplikacija služi upravo tome da vam poslovanje olakša i ubrza protok informacija.

MarketingGOOGLE RJEŠENJA        DRUŠTVENE MREŽE       E-MAIL MARKETING

Pitanja? Nazovite 095 444 23 11


 

Zagreb › Tvrtke › Informatika › Web design i hosting › Virtualna tvornica -