Prorsus komunikacije - UNAPRIJEDITE SVOJU KOMUNIKACIJU

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
08:13
Tra
2020
07

Zagreb › Tvrtke › Marketing › PR agencije › Prorsus komunikacije - UNAPRIJEDITE SVOJU KOMUNIKACIJU

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
Prorsus komunikacije - UNAPRIJEDITE SVOJU KOMUNIKACIJU  - mojzagreb.info
Prorsus komunikacije
UNAPRIJEDITE SVOJU KOMUNIKACIJU
Svoju kreativnost, znanje i iskustvo stavljamo u službu vaše uspješne komunikacije!
Detaljna karta / 10 298 Poljanica Bistranska
 
Poveznice / Podkategorije

Prorsus komunikacije - UNAPRIJEDITE SVOJU KOMUNIKACIJU

Ulica:Cvjetna 12
Pošta, mjesto:      10 298 Poljanica Bistranska
Telefon:M: 00 385 98 720 221
E-mail:kresimira@prorsus.hr
Internet:http://www.prorsus.hr/

Ključ uspješnog PR-a: Čovjek u središtu priče

U Hrvatskoj je sve više sjajnih poduzetničkih ideja i ljudi koji se svojem poslu u potpunosti predaju. Uz srce i dušu u svoj posao ugrađuju još mnogo toga… Među ostalim, vrijeme i novac. No, i kada je stvoren dobar proizvod, osmišljena kvalitetna distribucija i definirana odgovarajuća cijena, tj. zadovoljena tri elementa marketinškog miksa, ako četvrti nedostaje, a to je promocija, proizvod (ili usluga) teško će se izboriti za svoj dio tržišta. Odnosi s javnošću u toj promociji mogu učiniti mnogo.

Odnosi s javnošću svakom poslu, kako onom najvećem, tako i onom najmanjem, omogućuju izgradnju kvalitetnog odnosa s osobama najvažnijima za razvoj vašeg posla – potrošačima.

Bez obzira jeste li financijski stručnjak, farmaceut, modni dizajner, stolar, cvjećar ili glazbenik, postoji način kako ispričati vašu priču – priču o onome tko ste i što stvarate. Jedan od najboljih načina je da čovjeka smjestite na pravo mjesto – u središte priče.

Slijedi nekoliko korisnih savjeta:

1) Ne sramite se svojih početaka

Koliko god medijima dominirale loše vijesti, javnost voli pozitivne priče. Zbog toga otvoreno govorite o porođajnim mukama svojeg biznisa i načinima na koji ste ih svladali. Rijetko koja tvrtka odmah može useliti u 400 metara četvornih luksuzno opremljenog poslovnog prostora. Većina poslova kreće iz vlastitog, nerijetko i podstanarskog, stana ili garaže i sve se birokratske te prepreke na tržištu svladavaju zahvaljujući viziji i energiji njihovih pokretača. Sve to vrijedno je priče. Baš kao i razlozi zbog kojih se netko odlučio za taj posao. Je li okidač bio loš prethodni posao, uzaludno javljanje na oglase s burze rada, san…?

2) Posebnosti vašeg posla

Osvijestite posebnosti svojeg posla i iskoristite ih kao prednost. Je li vaš posao prvi u gradu ili čak zemlji, radi li se na tradicionalan način, stoje li iza njega neke nagrade i priznanja, imaju li vaši djelatnici neobičan način rada (od kuće, bez pravila o strogom poslovnom odijevanju, jedinstven team building)…?

3) Izlazak iz sjene

Mnogi vlasnici tvrtaka ne shvaćaju važnost izlaska iz sjene. U prvom su redu oni ti koji predstavljaju svoju tvrtku, a od mikrofona, kamere i foto aparata bježe k’o vrag od tamjana. Koliko je važno da se putem svoje osobnosti izravno povežu sa svojim kupcima, najlakše je shvatiti gledajući političke kampanje. Glasačima je daleko teže predstaviti politički program nego vezati ih uz lik političara. Zbog toga je većina kampanja personalizirana. Vlasnik tvrtke ne mora zasjeniti proizvod, ali svojim licem treba jamčiti njegovu kvalitetu.

4) Angažman djelatnika

Uz vlasnika tvrtke u njezine se odnose s javnošću aktivno trebaju uključiti i djelatnici. Strašću koju gaje prema onome što rade, proizvodu će dati emocije koje će ga razlikovati od drugih na tržištu. Uz nastupe u medijima za podizanje svijesti javnosti o onome što rade, jako dobro mogu iskoristiti i internet – posebice blogove te društvene mreže, primjerice, LinkedIn.

5) Iskustva kupaca

Ništa nije bolja reklama od zadovoljnog kupca. Zbog toga važno mjesto u vlastitim odnosima s javnošću dajte iskustvima svojih kupaca. Budite ponosni na pozitivne komentare, ali i pohvalite se i unapređenjima koje ste napravili na njihov poticaj. Iskustva kupaca vašem će proizvodu više od ičega dati kredibilitet kakav zaslužuje.

 
Nikola Tesla će pomoći ljudima u Hrvatskoj da se bore protiv koronavirusa Gredice i posude za sadnju povrća i začinskog bilja MENADŽERSKA KONFERENCIJA: Management Excellence/Menadžerska izvrsnost, 25.03.2020. Zdravo mršavljenje Kurkuma za zdravlje pasa ITF GMP CUP - UMAG ATP - Svjetsko prvenstvo IZDANJE FERRATUMOVE MEĐUNARODNE ANKETE O PONAŠANJU POTROŠAČA POVODOM 10. OBLJETNICE DONOSI IZNENAĐUJ Autobusni prijevoz Črnja Tours d.o.o. VRTNE GARNITURE ZA SJEDENJE
 
Zagreb Img 6778
Zagreb Img 6784
Zagreb Img 6787
Zagreb Img 6799
Zagreb Img 6808
Zagreb Img 6809
Zagreb Img 6812
Zagreb Img 6820
Zagreb Img 6831
Zagreb Img 6840
Zagreb Img 6842
Zagreb Img 6860
Zagreb Img 6867
Zagreb Img 6869
Zagreb Img 6873
Zagreb Img 6885
Zagreb Img 6886
Zagreb Img 6888
Zagreb Img 6904
Zagreb Img 6908
Zagreb Img 6909
Zagreb Img 6919
Zagreb Img 6921
Zagreb Img 6932
Zagreb Img 6933
Zagreb Img 6934
Zagreb Img 6935
Zagreb Img 6938
Zagreb Img 6939
Zagreb Img 6943
 
“Andy Warhol: Enter Into My Life” u ZadruŠpancirfest 2018.Zdravko Čolić, Arena Pula 18.08.ZEN In Business seminar Dragane Jovanović 23.-24.06. i 30.6.-1.7.u ZagrebuA. G. Matoš, četvrtak, 14. lipnja 2018. u 12 sati.Amir Alagić u Booksi 19. lipnjaDani Folke u Folnegovićevom naselju kvartovski festival Dani Folke 2018Kazalište GavellaZGK KOMEDIJA: ALPHONSINESTADION KRANJČEVIĆEVA: Prljavo kazalište
 
mojzagreb.info preporuča
Web shop - Samsky Hedone - Centar kanalske galanterije PR agencija - odnosi s javošću Danas bez struje Ured za udruge Vlade RH Gradska groblja - Raspored pogreba Umjetnost dizajna i dizajniranja Medicinska naklada
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - mojzagreb.info
 
 
U kojoj od bivših republika, bivše SFRJ bi najradije danas živjeli?
  •   Slovenija
  •   Hrvatska
  •   BiH
  •   Crna Gora
  •   Srbija
  •   Makedonija
  •   U nijednoj
 
 

Zagreb › Tvrtke › Marketing › PR agencije › Prorsus komunikacije - UNAPRIJEDITE SVOJU KOMUNIKACIJU