WMD - Web hosting Marketing Dizajn

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
22:59
Stu
2019
15

Zagreb › Tvrtke › Marketing › Internet marketing › WMD - Web hosting Marketing Dizajn

Zagreb SIGMA PLUS
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
WMD - Web hosting Marketing Dizajn - mojzagreb.info
WMD
Web hosting Marketing Dizajn
WMD - Web marketing i dizajn. Sve za web na jednom mjestu.
Detaljna karta / 43000 Bjelovar
 

WMD - Web marketing i Dizajn

 Nudimo vam Web hosting na Linux ili Windows serverima. CMS Izrada internet stranica i SEO optimizacija za tražilice. Registracija domene za samo 1 kunu, uz sve godišnje hosting pakete.

Poveznice / Podkategorije

WMD - Web hosting Marketing Dizajn

Ulica:Augustina Harambašića 10
Pošta, mjesto:      43000 Bjelovar
Telefon:+385 43 251 727
Telefaks:+385 98 98 150 33
E-mail:wmd@wmd.hr
Internet:www.wmd.hr

Web hosting

Web hostingWeb prostor za vaše web stranice na Linux ili Windows serverima. U ponudi imamo 4 web paketa za Linux i Windows web prostor.
 
Uz svaki Linux web prostor dolazi cPanel Pro i Fantastico DeLuxe, a uz Windows web prostor HELM control panel.

Plaćate 12, a dobivate 18 mjeseci +10% popusta. Uštedite 440kn kupnjom najmanjeg hosting paketa.Poklon za Vas: Kupnjom web prostora postajete IZHR SPONZOR i dobivate 1 WEB JUMBO PLAKAT od 1000kn. Besplatna SEO prijava u tražilice: GOOGLE, Pogodak.hr, MSN, YAHOO, Theoma....
 

Izrada internet stranica

Izrada internet stranicaSpecijalizirani smo za izradu CMS sistema ili sistema pomoću kojih jedan ili više korisnika može upravljati sadržajem web stranica, portala, online trgovina na vrlo jednostavan način. Upravljanje sadržajem jednostavnije je od slanja e-mail poruke, edukacija je besplatna.

Web Stranice optimizirane za tražilice! Svaki CMS sistem optimiziramo za sve važnije tražilice (Google, Pogodak.hr, MSN, Yahoo..) prema uslugama i prozvodima korisnika, tako osim što je jednostavno dodavati nove sadržaje, sve važnije tražilice će često posjećivati Vaše web stranice i dovesti veći broj posjetilaca.
 

SEO - Ciljani internet marketing

 

Istraživanja pokazuju da 85% posjetilaca dolazi na web stranice preko tražilica, a 56,6% traži samo na prve 2 stranice.

Ako Vaše stranice nisu pozicionirane dovoljno visoko u tražilicama (bar na prve 3 stranice kod pretrage), nitko od posjetilaca neće doći na Vaše stranice. Još gore, otići će kod Vaše konkurencije.


Tražilice su vrlo važan i kvalitetan izvor posjetilaca jer šalju na stranice ljude koji su upisali keyword (ključnu riječ ili izraz) koja opisuje proizvod ili uslugu koji oni žele. Znači posjetioci su 100% ciljani ako su stranice dobro izrađene odnosno optimizirane. Kako svaki dan ima sve više i više internet stranica, i svaki dan ih je sve više i više upisano u tražilice, Vaše stranice se natječu sa sve većim brojem drugih internet stranica.
 

WMD - Web hosting, Izrada internet stranica, SEO MarketingTu do važnosti dolazi SEO internet marketing ili optimizacija stranica za tražilice i pozicioniranje.

Optimizacija stranica za tražilice je proces pripremanja Vaših web stranica za tražilice tako da ih one bolje razumiju, odnosno da bolje vide što se nalazi na stranicama i čemu služe, i da se na taj način poveća broj posjetilaca odnosno broj ključnih riječi ili izraza po kojim vas oni pronalaze.


 

 

Zagreb › Tvrtke › Marketing › Internet marketing › WMD - Web hosting Marketing Dizajn