ČIŠĆENJE I DEZINFEKCIJA KLIMA UREĐAJA - Održavanje klima uređaja

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
03:59
Sij
2020
27

Zagreb › Tvrtke › Odrzavanje i popravci › Servis klima uređaja › ČIŠĆENJE I DEZINFEKCIJA KLIMA UREĐAJA - Održavanje klima…

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
ČIŠĆENJE I DEZINFEKCIJA KLIMA UREĐAJA - Održavanje klima uređaja - mojzagreb.info
ČIŠĆENJE I DEZINFEKCIJA KLIMA UREĐAJA
Održavanje klima uređaja
Održavanje klima uređaja
Detaljna karta / 43000 Bjelovar
 

Standard Degenia Velebitica dio je cjelovitog projekta „Zdravlje ljudi i higijena klima uređaja“ čiji je cilj poboljšanje kvalitete zraka kao i stvaranje osjećaja ugode i sigurnosti osobama koje borave u zatvorenim klimatiziranim prostorima. 

DEGENIA VELEBITICA na Facebook-u

 DEGENIA VELEBITICA na Facebook-u

Poveznice / Podkategorije

ČIŠĆENJE I DEZINFEKCIJA KLIMA UREĐAJA - Održavanje klima uređaja

Ulica:Antuna Mihanovića 13b
Pošta, mjesto:      43000 Bjelovar
Telefon:+385 (0)43 243 401
Telefaks:+385 (0)43 220 236
E-mail:miloc@bj.t-com.hr
Internet:www.degenia-velebitica.com.hr

Čišćenje klima po standardu Degenia Velebitica

Klima uređaji, Dezinfekcija klima uređaja, Čišćenje klima uređaja, Održavanje klima uređaja, Servis klima uređaja, Čišćenje klime, Higijena klima uređaja, Standard Degenia Velebitica, Legionarska bolest, Servis za čišćenje klimaStandard Degenia Velebitica® predstavlja odgovor na većinu pitanja koja se postavljaju kad se spominje čišćenje klima uređaja, i daje rješenje za najvažnije probleme koji se odnose na njihovo čišćenje.


Za Standard Degenia Velebitica® može se reći da je sveobuhvatna, standardizirana i provjerena usluga čišćenja klima uređaja koja osigurava poželjnu mikrobiološku čistoću opranih dijelova klima uređaja, a koja je Standardom definirana. 

Održavanje klima po Standardu i prednosti

Klima uređaji, Dezinfekcija klima uređaja, Čišćenje klima uređaja, Održavanje klima uređaja, Servis klima uređaja, Čišćenje klime, Higijena klima uređaja, Standard Degenia Velebitica, Legionarska bolest, Servis za čišćenje klimaJedan od važnih izvora onečišćenja unutarnje atmosfere su prljavi-mikrobiološki kontaminirani uređaji za klimatizaciju.

Osnovna nit vodilja kod osmišljavanja i pokretanja Standarda bila je potreba da se ljudima koji borave u zatvorenim klimatiziranim prostorima osigura čisti zrak provođenjem mjera za redovno čišćenje i održavanje uređaja za klimatizaciju.

Uvođenjem sveobuhvatne, standardizirane i provjerene usluge čišćenja klima uređaja smanjuje se rizik od alergija i zdravstvenih tegoba koje mogu biti uzrokovane mikroorganizmima kontaminiranim klima uređajima. 

Linija proizvoda Degenia Velebitica

Standardom Degenia Velebitica predviđeno je korištenje provjerenih i posebno dizajniranih namjenskih sredstva za čišćenje klima uređaja i sredstva za dezinfekciju klima uređaja - Linija proizvoda Degenia Velebitica.

Liniju proizvoda Degenia Velebitica čine tržištu poznati proizvodi američke korporacije Rectorseal iz Houstona pakirani u posebno dizajniranoj ambalaži.

Za čišćenje, dezinfekciju i dugotrajnu zaštitu klima uređaja po Standardu Degenija Velebitica smiju se koristiti samo provjerena namjenska sredstva koja zajedno sa standardiziranim postupcima čišćenja i dezinfekcija klima uređaja  garantiraju propisanu mikrobiološku čistoću tretiranih površina.

 Klima uređaji, Dezinfekcija klima uređaja, Čišćenje klima uređaja, Održavanje klima uređaja, Servis klima uređaja, Čišćenje klime, Higijena klima uređaja, Standard Degenia Velebitica, Legionarska bolest, Servis za čišćenje klima, Sredstva za čišćenje klima uređaja

 

Zagreb › Tvrtke › Odrzavanje i popravci › Servis klima uređaja › ČIŠĆENJE I DEZINFEKCIJA KLIMA UREĐAJA - Održavanje klima uređaja