Centar za edukacije - Regija Bjelovar-Virovitica-Koprivnica-Varaždin

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
17:59
Srp
2020
05

Zagreb › Tvrtke › Ostalo › Agencije › Centar za edukacije - Regija Bjelovar-Virovitica-Koprivnica-Varaždin

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
Centar za edukacije - Regija Bjelovar-Virovitica-Koprivnica-Varaždin - mojzagreb.info
Centar za edukacije
Regija Bjelovar-Virovitica-Koprivnica-Varaždin

Informatička edukacija danas se smatra dijelom općeg obrazovanja pa je kvalitetan i profesionalan pristup neophodan da bi se postigao potreban nivo znanja i osposobljenosti.

Detaljna karta / 43000 Bjelovar
 

Obrazovni programi ALGEBRA

Obrazovni programi PRESTO

Poveznice / Podkategorije

Centar za edukacije - Regija Bjelovar-Virovitica-Koprivnica-Varaždin

Ulica:SREDIŠNJI URED: Ante Trumbića 4
UREDI: Koprivnica, Virovitica, Varaždin
Pošta, mjesto:      43000 Bjelovar
Telefon:+385 43 220 840
Telefaks:+385 43 220 840
E-mail:informacije@educirajme.com
Internet:www.educirajme.com

Programi obrazovanja Algebra

ECDL, Web dizajner, Grafički dizajner, Programi edukacije, Programi obrazovanja, Obrazovanje za odrasle, IT obrazovanjeInformatička edukacija danas se smatra dijelom općeg obrazovanja pa je kvalitetan i profesionalan pristup neophodan da bi se postigao potreban nivo znanja i osposobljenosti. Upravo zbog toga, Učilište ALGEBRA je težište rada stavilo na pravilan izbor i edukaciju samog nastavnog kadra i pripremu što kvalitetnijih nastavnih programa i pisanih materijala.

U pripremi nastave i trening materijala, kao partneri najvećih svjetskih proizvođača softvera: Microsoft, IBM, Adobe, Autodesk, Novell i Cisco koristimo se isključivo autoriziranim nastavnim planovima i materijalima. Ocjenu potreba hrvatskog IT tržišta obavljamo u koordinaciji sa ministarstvom znanosti, obrazovanja i športa, ali i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.

Temeljem navedene suradnje i kvalitetnog rada Učilište ALGEBRA trenutno je jedna od rijetkih ustanova za informatičku edukaciju u Hrvatskoj čiji su programi obrazovanja dosegli visoki nivo potreban za dobivanje državnog certifikata.

Informatički seminari održavaju se u 15 specijaliziranih, moderno opremljenih učionica sa umreženim računalima (LAN, Internet) i svim potrebnim pratećim uređajima (video projektori, laserski i tintni pisači, skeneri, klima uređaji) gdje svaki polaznik radi samostalno na računalu. Svi prostori Učilišta ALGEBRA su klimatizirani.

Programi obrazovanja sastoje se od niza povezanih nastavnih cjelina. Završetkom nastave polaznik pristupa praktičnom (seminarski rad), a zatim i teoretskom dijelu završne provjere. Po uspješnom polaganju praktičnog i teoretskog dijela, kandidat dobiva Uvjerenje o usavršavanju/osposobljavanju, ovjereno od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, a stečeno zvanje se upisuje u radnu knjižicu.

 

Web dizajner

web dizajn, web design, web dizajner, web dizajn tečaj, web dizajner cijena tečaja, web dizajner tečajKvalitetan web dizajner u današnjem svijetu ne brine se za nove klijente. Pored upisa zvanja u radnu knjižicu dobit ćete i originalni Adobeov certifikat, kao dodatnu potvrdu znanja stečenog u Algebri.

Zanimanje WEB dizajner zauzima 3. mjesto na listi najtraženijih zanimanja u kategoriji 'Računarstvo i internet' u proteklih sedam godina".

CILJ: Osposobiti polaznike za samostalno pripremanje, dizajniranje i izradu sadržaja za Web (od početne ideje, preuzimanja materijala, odabira tehnologija, osmišljanja funkcionalnosti, priprema slike…) osmišljavanje i izradu vektorskih animacija, korištenje i izbor odgovarajućih web alata za izradu Web stranica kao povezane i smislene cjeline, te publiciranje istih na Web server i njihovo završno testiranje i provjeru.

 

 

Samostalni knjigovođa

samostalni knjigovođa, samostalni knjigovođa cijena tečaja, samostalni knjigovođa tečajPridružite se edukacijskom timu Algebre i steknite zanimanje za koje uvijek postoji potreba na tržištu.

Svake godine u Hrvatskoj se otvori gotovo 10.000 novih tvrtki koje moraju voditi knjigovodstvene zapise u skladu sa zakonom, što stvara veliku potražnju za kvalifi ciranim knjigovođama i samostalnim knjigovođama.

CILJ: Ovaj Program obrazovanja predstavlja cjelovit paket naobrazbe koji će omogućiti polaznicima da savladaju knjiženja poslovnih događaja u skladu s važećim zakonskim propisima, izrađuju razne vrste obračuna pa sve do toga da samostalno analiziraju temeljne financijske izvještaje na temelju određenih pokazatelja. Dakle, cilj je osposobiti polaznike za vođenje knjigovodstvenih poslova jednog poduzeća ili obrta.

Specijalist za računalne mreže Cisco

Specijalist za računalne mreže Cisco, CCNA certifikat, CCNA Akademija"CCNA certifikat koji se stječe polaganjem završnog ispita programa, već nekoliko godina slovi kao jedan od najpopularnijih IT certifikata za početnike koji žele izgraditi svoju karijeru u području informatičkih tehnologija."

Nastavni program CCNA Akademije predstavlja čvrst temelj u svladavanju znanja i vještina te primjene istih u području mrežnih tehnologija. Osim teorijskih koncepata, poseban je naglasak na praktičnoj primjeni stečenih znanja. U posebno opremljenom laboratoriju, polaznici imaju pristup mrežnoj opremi potrebnoj za odradu svih vježbi predviđenih ovim programom.

 

ECDL računalni operater

ECDL računalni operaterOvaj program obrazovanja obuhvaća danas najpotrebnije alate i područja koje diktira današnje tržište rada.

Namijenjen je i prilagođen osobama bez imalo znanja o računalima, a koje će se po završetku školovanja naučiti samostalno služiti računalom i Internetom te će vrlo kvalitetno moći raditi u danas možda dva i najraširenija alata za pisanje dokumenata te tabličnim kalkulatorom MS Word i MS Excel.

CILJ: Osposobiti polaznike da samostalno obavljaju poslove na računalu, kao što su unos podataka i obrada teksta, izrađivanje grafičke dokumentacije manjeg stupnja složenosti, izrađivanje tablica, grafikona, kalkulacija te korištenje Interneta.

 

AutoCAD specijalist

AutoCAD specijalist, CAD programi, 2D crteži, 3D modeli, projektiranjeInformatička podrška je danas gotovo neophodna u svim segmentima života, pa tako i u projektiranju i dizajniranju bilo koje vrste.

CAD programi (Computer Aided Design) nezaobilazni su dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i neprestano rastućih mogućnosti. Izrada 2D crteža i 3D modela, vizualizacija i animacija postali su sastavni dio svakog projekta, dok komunikacija preko Interneta uvelike ubrzava proces projektiranja, te poboljšava koordinaciju između projektanta, investitora i tima na terenu.

CILJ: Osposobiti polaznike za samostalan rad u poslovima izrade i ažuriranja tehničke dokumentacije koja se koristi kao dio projekta, radioničkog ili izvedbenog plana u industriji, izrade planova gradnje i nacrta u građevinarstvu te crtanja električnih shema i blok dijagrama.

 

Programer internet aplikacija PHP MySql

Programer internet aplikacija PHP MySql, Razvoj i održavanje web aplikacijaProgramer i programer internet aplikacija zauzimaju apsolutno 1. mjesto najtraženijih zanimanja u kategoriji 'Računarstvo i internet' u proteklih sedam godina.

PHP i MySQL su danas u svijetu i u Hrvatskoj najraširenija „open-source“ rješenja za izradu web aplikacija.

CILJ:

Znanje razvoja web aplikacija od početka do kraja, bez „rupa“ - Pokriven cijeli spektar znanja i područja primjena izrade web aplikacija, od jednostavnih do složenih, uz upute za proširivanje i primjenu novih znanja.

Razvoj i održavanje vlastitih web aplikacija - Izrada vlastitih web aplikacija koje će biti sigurne, optimizirane i dobro projektirane za lakše održavanje i razvoj.

Razvoj i održavanje tuđih web aplikacija - Održavanje i razvijanje web aplikacija koje je netko drugi napravio, što je čest slučaj kod zapošljavanja kao web programer.

Razvoj i održavanje popularnih sustava za upravljanje sadržajem - Znatno olakšano savladavanje održavanja, razvoja i korištenja popularnih sustava za upravljanje sadržajem kao što su WordPress, Joomla, Drupal, eZ Publish.

Razvoj i održavanje složenijih web aplikacija - Poznavanje osnove razvoja složenijih web aplikacija baziranih na CakePHP framework-u.

3D dizajner

3D dizajner, 3D vizualizacije, 3D animacije, Animacija efekata3D dizajner obrazovanje je koje uvodi polaznike kroz teoriju, praksu i primjenu u različite aspekte i primjene 3D vizualizacija, animacija i efekata.

Danas tu primjenu najviše zamjećujemo na televizijskim ekranima, gdje se koristi za kreiranje od reklama, uvodnih špica za emisije, efekata u produkciji, vizualne prikaze pa sve do holywoodskih filmova i animiranih filmova za djecu. Arhitektonske i građevinske vizualizacije, razrade koncepta ili/i prototipa pa sve do prikaza simulacija i stvaranja efekata jedni su od glavnih podrucja primjene ovakvog znanja.

CILJ: Naučiti polaznike alatima koji se koriste na nastavi i pokazati im budućnost u primjeni istih i ostalih na tržištu. Oplemeniti razmišljanje polaznika ka 3D svijetu i načinima implementacije naučenog znanja. Prikazati im trenutne izvore dodatnih informacija i znanja za kasnije usavršavanje i mogućnost dokazivanja kao samostalni 3D dizajner. Osposobiti iz za rad u polju koje pokazuje sve veći potencijal za razvoj, primjenu i profit, na način da su u stanju uspješno definirati koncept, razraditi pristup, definirati projekt i prezentirati gotov vizualni proizvod.

Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu

Specijalist za digitalnu fotografiju i obraduNajveće otkriće 19. stoljeća nakon pronalaska parnog stroja bila je fotografija. Danas se fotografijom bavi veliki broj stručnjaka i amatera.

Fotografija je prisutna svuda oko nas i danas je teško zamisliti neku reklamnu kampanju ili najosnovniju prezentaciju bez fotografije.

Obrazovni program specijalist za digitalnu fotografiju i obradu osposobljava polaznike da sa digitalnim fotoaparatom nauče snimiti fotografiju koju će uz eventualne korekcije u Photoshopu dovesti do savršenstva i primijeniti ih u svakodnevnim i poslovnim prilikama.

CILJ: Osposobiti polaznike da se uz pomoć digitalnog fotoaparata, prateće opreme i računalnog programa za obradu samostalno bave fotografiranjem za reklamne kampanje, časopise ili neke druge potrebe iz široke palete koje prate digitalnu fotografiju. Također, po završetku seminara polaznici su sposobni za samostalno obrađivanje svih snimljenih materijala i njenu daljnju primjenu.

Engleski jezični centar - Presto

Škola stranih jezika, Pripreme za maturu, Brzo čitanje i učenje, Poduke, Prevođenje, Programi obrazovanjaU ponudi programa Presto edukacijskog centra nalaze se samo najkvalitetniji i provjereno funkcionalni programi koji se sastoje od nekoliko različitih vrsta tečajeva koji uključuju uz ostale i strane jezike, pripreme za fakultete i tečajeve za pomoć pri savladavanju nastave u osnovnim, srednjim školama i na fakultetima.

Naš edukacijski centar koristi izrazito učinkovitu i praktičnu metodu učenja: PRESTO metodu. Time se detektiraju slabe točke pojedinca na kojima se intenzivno radi kako bi daljnje učenje bilo što učinkovitije i brže. Kod svakog ćemo pojedinca ispitati njegovu konverzaciju, poznavanje gramatike, kvalitetu čitanja i pisanja te provjeriti ima li pravilan izgovor. Na temelju tih podataka moći ćemo izraditi poseban program učenja prilagođen Vama koji će u najkraćem roku omogućiti svladavanje Vaših slabih točaka i uspješno učenje stranih jezika.

 
PREVENTA – iskustvo i inovacije u području zaštite na radu Nikola Tesla će pomoći ljudima u Hrvatskoj da se bore protiv koronavirusa Gredice i posude za sadnju povrća i začinskog bilja MENADŽERSKA KONFERENCIJA: Management Excellence/Menadžerska izvrsnost, 25.03.2020. Zdravo mršavljenje Kurkuma za zdravlje pasa ITF GMP CUP - UMAG ATP - Svjetsko prvenstvo IZDANJE FERRATUMOVE MEĐUNARODNE ANKETE O PONAŠANJU POTROŠAČA POVODOM 10. OBLJETNICE DONOSI IZNENAĐUJ Autobusni prijevoz Črnja Tours d.o.o.
 
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (6)
Zagreb Ali mirza mulabegovic (1)
Zagreb Ali mirza mulabegovic (2)
Zagreb Ana marija zuzul
Zagreb Andrea trgovcevic kristijan ilicic
Zagreb Dajana pajkic
Zagreb Darko kontin
Zagreb Domagoj stimac damir begovic (1)
Zagreb Domagoj stimac damir begovic (2)
Zagreb Filip dizdar
Zagreb Ivana andabaka
Zagreb Kristijan ilicic andrea trgovcevic drago pezic
Zagreb Leon ivanusa zoran aragovic
Zagreb Luna valas (1)
Zagreb Luna valas (2)
Zagreb Marko petric
Zagreb Matija cvek (1)
Zagreb Matija cvek (2)
Zagreb Mijo matic
Zagreb Ogi antunac
Zagreb Otvorenje corona sunsets session - copy
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (1)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (6)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (14)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (22)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (46)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (48)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (50)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (56)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (65)
 
“Andy Warhol: Enter Into My Life” u ZadruŠpancirfest 2018.Zdravko Čolić, Arena Pula 18.08.ZEN In Business seminar Dragane Jovanović 23.-24.06. i 30.6.-1.7.u ZagrebuA. G. Matoš, četvrtak, 14. lipnja 2018. u 12 sati.Amir Alagić u Booksi 19. lipnjaDani Folke u Folnegovićevom naselju kvartovski festival Dani Folke 2018Kazalište GavellaZGK KOMEDIJA: ALPHONSINESTADION KRANJČEVIĆEVA: Prljavo kazalište
 
mojzagreb.info preporuča
Web shop - Samsky Hedone - Centar kanalske galanterije PR agencija - odnosi s javošću Danas bez struje Ured za udruge Vlade RH Gradska groblja - Raspored pogreba Umjetnost dizajna i dizajniranja Medicinska naklada
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - mojzagreb.info
 
 
U kojoj od bivših republika, bivše SFRJ bi najradije danas živjeli?
  •   Slovenija
  •   Hrvatska
  •   BiH
  •   Crna Gora
  •   Srbija
  •   Makedonija
  •   U nijednoj
 
 

Zagreb › Tvrtke › Ostalo › Agencije › Centar za edukacije - Regija Bjelovar-Virovitica-Koprivnica-Varaždin