Dom umirovljenika - Vita Nova

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
12:59
Sij
2020
24

Zagreb › Tvrtke › Ostalo › Medicinske usluge › Dom umirovljenika - Vita Nova

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
Dom umirovljenika - Vita Nova - mojzagreb.info
Dom umirovljenika
Vita Nova
Na samom ulazu u grad Bjelovar iz smjera Zagreba, u mjestu Klokočevac, nalazi se jedan od najmodernijih Domova umirovljenika u Hrvatskoj!
Detaljna karta / 43000 Bjelovar
 

Lokacija Doma VITA NOVA

Lokacija Doma VITA NOVA Bjelovar je neposredno uz šumu, što osigurava ugodne uvjete za korisnike, mirno okruženje i svjež zrak.

Poveznice / Podkategorije

Dom umirovljenika - Vita Nova

Ulica:Klokočevac 1a
Pošta, mjesto:      43000 Bjelovar
Telefon:+385 43 247 720
Telefaks:+385 43 247 721
E-mail:info@vitanova.hr
Internet:www.vitanova.hr

Stambeni smještaj u domu za starije i nemoćne

Stambeni smještajDom za starije i nemoćne također ima grijanje i hlađenje soba putem ventilokonvektora, preko centralno upravljanog sustava. Također, sve sobe su opremljene sustavom ventilacije, što osigurava ugodne uvjete za boravak korisnika.

Zdravstvena njega starijih i nemoćnih

Zdravstvena njegaOvaj starački dom osigurao je i brigu o korisnicima koju će voditi iskusan tim djelatnika, sastavljen od socijalnog radnika, radnog i fizikalnog terapeuta, više medicinske sestre, medicinskih sestara i njegovateljica.

Zatvoreni bazen Bjelovar

Zatvoreni bazenDom umirovljenika s ponosom ističei zatvoreni bazen, površine 14x8 m, opremljen hidromasažnim mlaznicama i prilagođen sa vježbe, koji će biti na raspolaganju korisnicima u okviru cijena smještaja u domu umirovljenika.

Rekreativne aktivnosti u domu umirovljenika

Rekreativne aktivnostiDom za starije i nemoćne Bjelovar nalazi se na zemljištu površine 30.000 m2 gdje će se urediti brojni sadržaji koji će budućim korisnicima omogućiti ugodno provođenje vremena te brojne rekreativne aktivnosti. Vita Nova Bjelovar izgradila je u tu svrhu park sa dva jezera i 800 m šetnice, boćalište, viseća kuglana, voćnjak, borik, paviljon sa pečenjarom za zajedničko druženje i obroke na otvorenom, dječje igralište itd.

Dom umirovljenika usluge

Sve usluge na jednom mjestuDom umirovljenika Bjelovar u svojim prostorima nudi kuhinju i restoran sa 100 sjedećih mjesta, caffe bar sa unutrašnjom i vanjskom terasom, trgovinu, frizerku, pedikerku, liječnička ordinaciju, kapelicu, praonicu rublja te prostor za radnu i fizikalnu terapiju.

 

Zagreb › Tvrtke › Ostalo › Medicinske usluge › Dom umirovljenika - Vita Nova