Dom umirovljenika - Vita Nova

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
17:59
Kol
2020
15

Zagreb › Tvrtke › Ostalo › Medicinske usluge › Dom umirovljenika - Vita Nova

Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
Dom umirovljenika - Vita Nova - mojzagreb.info
Dom umirovljenika
Vita Nova
Na samom ulazu u grad Bjelovar iz smjera Zagreba, u mjestu Klokočevac, nalazi se jedan od najmodernijih Domova umirovljenika u Hrvatskoj!
Detaljna karta / 43000 Bjelovar
 

Lokacija Doma VITA NOVA

Lokacija Doma VITA NOVA Bjelovar je neposredno uz šumu, što osigurava ugodne uvjete za korisnike, mirno okruženje i svjež zrak.

Poveznice / Podkategorije

Dom umirovljenika - Vita Nova

Ulica:Klokočevac 1a
Pošta, mjesto:      43000 Bjelovar
Telefon:+385 43 247 720
Telefaks:+385 43 247 721
E-mail:info@vitanova.hr
Internet:www.vitanova.hr

Stambeni smještaj u domu za starije i nemoćne

Stambeni smještajDom za starije i nemoćne također ima grijanje i hlađenje soba putem ventilokonvektora, preko centralno upravljanog sustava. Također, sve sobe su opremljene sustavom ventilacije, što osigurava ugodne uvjete za boravak korisnika.

Zdravstvena njega starijih i nemoćnih

Zdravstvena njegaOvaj starački dom osigurao je i brigu o korisnicima koju će voditi iskusan tim djelatnika, sastavljen od socijalnog radnika, radnog i fizikalnog terapeuta, više medicinske sestre, medicinskih sestara i njegovateljica.

Zatvoreni bazen Bjelovar

Zatvoreni bazenDom umirovljenika s ponosom ističei zatvoreni bazen, površine 14x8 m, opremljen hidromasažnim mlaznicama i prilagođen sa vježbe, koji će biti na raspolaganju korisnicima u okviru cijena smještaja u domu umirovljenika.

Rekreativne aktivnosti u domu umirovljenika

Rekreativne aktivnostiDom za starije i nemoćne Bjelovar nalazi se na zemljištu površine 30.000 m2 gdje će se urediti brojni sadržaji koji će budućim korisnicima omogućiti ugodno provođenje vremena te brojne rekreativne aktivnosti. Vita Nova Bjelovar izgradila je u tu svrhu park sa dva jezera i 800 m šetnice, boćalište, viseća kuglana, voćnjak, borik, paviljon sa pečenjarom za zajedničko druženje i obroke na otvorenom, dječje igralište itd.

Dom umirovljenika usluge

Sve usluge na jednom mjestuDom umirovljenika Bjelovar u svojim prostorima nudi kuhinju i restoran sa 100 sjedećih mjesta, caffe bar sa unutrašnjom i vanjskom terasom, trgovinu, frizerku, pedikerku, liječnička ordinaciju, kapelicu, praonicu rublja te prostor za radnu i fizikalnu terapiju.

 
PREVENTA – iskustvo i inovacije u području zaštite na radu Nikola Tesla će pomoći ljudima u Hrvatskoj da se bore protiv koronavirusa Gredice i posude za sadnju povrća i začinskog bilja MENADŽERSKA KONFERENCIJA: Management Excellence/Menadžerska izvrsnost, 25.03.2020. Zdravo mršavljenje Kurkuma za zdravlje pasa ITF GMP CUP - UMAG ATP - Svjetsko prvenstvo IZDANJE FERRATUMOVE MEĐUNARODNE ANKETE O PONAŠANJU POTROŠAČA POVODOM 10. OBLJETNICE DONOSI IZNENAĐUJ Autobusni prijevoz Črnja Tours d.o.o.
 
Zagreb Ana rucner i larisa rojnic
Zagreb Ana rucner 2
Zagreb Ana rucner, larisa rojnic i matej mestrovic
Zagreb Ana rucner
Zagreb Koncert 1
Zagreb Koncert 2
Zagreb Larisa rojnic
Zagreb Matej mestrovic, larisa rojnic i ana rucner
Zagreb Matej mestrovic, larisa rojnic, ana rucner, davorka parmac i zeljko gucunski
Zagreb Matej mestrovic
 
“Andy Warhol: Enter Into My Life” u ZadruŠpancirfest 2018.Zdravko Čolić, Arena Pula 18.08.ZEN In Business seminar Dragane Jovanović 23.-24.06. i 30.6.-1.7.u ZagrebuA. G. Matoš, četvrtak, 14. lipnja 2018. u 12 sati.Amir Alagić u Booksi 19. lipnjaDani Folke u Folnegovićevom naselju kvartovski festival Dani Folke 2018Kazalište GavellaZGK KOMEDIJA: ALPHONSINESTADION KRANJČEVIĆEVA: Prljavo kazalište
 
mojzagreb.info preporuča
Web shop - Samsky Hedone - Centar kanalske galanterije PR agencija - odnosi s javošću Danas bez struje Ured za udruge Vlade RH Gradska groblja - Raspored pogreba Umjetnost dizajna i dizajniranja Medicinska naklada
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - mojzagreb.info
 
 
U kojoj od bivših republika, bivše SFRJ bi najradije danas živjeli?
  •   Slovenija
  •   Hrvatska
  •   BiH
  •   Crna Gora
  •   Srbija
  •   Makedonija
  •   U nijednoj
 
 

Zagreb › Tvrtke › Ostalo › Medicinske usluge › Dom umirovljenika - Vita Nova