Limit99 - Unikatni proizvodi - Kolekcionarske vrijedosti

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
22:59
Stu
2019
15

Zagreb › Tvrtke › Ostalo › Agencije › Limit99 - Unikatni proizvodi - Kolekcionarske vrijedosti

Zagreb SIGMA PLUS
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
Limit99 - Unikatni proizvodi - Kolekcionarske vrijedosti - mojzagreb.info
Limit99 - Unikatni proizvodi
Kolekcionarske vrijedosti
Unikatni proizvodi Kao prestižna marka luksuznih proizvoda, Limit 99 posvećen je živahnom duhu svih onih koji od života žele više.
Detaljna karta / 10000 Zagreb
 
Poveznice / Podkategorije

Limit99 - Unikatni proizvodi - Kolekcionarske vrijedosti

Ulica:D. Svetice 40
Pošta, mjesto:      10000 Zagreb
Telefon:+385 1 23 83 733
Telefaks:+385 1 23 83 734
E-mail:info@unitrg.hr
Internet:www.limit99.com

Limit99 unikatni predmeti kolekcionarske vrijednosti

limit99, ograničena serija, unikati, unikatni dizajn, unikatni predmeti, unikatni proizvodiSvaki proizvedeni artikl odlikuje se istinski jedinstvenim dizajnom. Marljivo tražimo unikatni dizajn i idejama kako bi stvorili predmete visoke kreativne, funkcionalne i estetske vrijednosti.

Inspiraciju nalazimo u različitim kulturama i povijesnim razdobljima te tako stvaramo umjetnička djela značajne kolekcionarske vrijednosti.

Vrijedni kolekcionarski artikli

limit99, ograničena serija, unikati, unikatni dizajn, unikatni predmeti, unikatni proizvodiSvi Limit 99 artikli proizvode se u limitiranim kolekcionarskim serijama te su dostupni jedino članovima prestižnog Limit 99 društva.

Svaki vlasnik Limit 99 proizvoda može biti siguran da je njegov artikl jedan od samo 99 proizvedenih primjeraka te je kao takav unikat s obzirom na jedinstveni serijski broj.

Limit 99 proizvodi ne idu na sniženja i ne gube na vrijednosti, oni su kolekcionarski artikli čija vrijednost sa vremenom samo raste.

Limitirane serije proizvoda

limit99, ograničena serija, unikati, unikatni dizajn, unikatni predmeti, unikatni proizvodiSvi Limit 99 artikli proizvode se u limitiranim serijama od samo 99 pojedinih komada.

Po završetku proizvodnje serije, alati se uništavaju i niti jedan od tih 99 izrađenih predmeta ne može biti ponovno proizveden. Limit 99 jamči da svi izrađeni proizvodi postoje u samo 99 primjeraka i da nikada neće biti reproducirani.

Nikada neće postojati primjerak broj 100...

 

Zagreb › Tvrtke › Ostalo › Agencije › Limit99 - Unikatni proizvodi - Kolekcionarske vrijedosti