PROACTIVA - Više od poslovne škole

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
22:59
Stu
2019
15

Zagreb › Tvrtke › Ostalo › Agencije › PROACTIVA - Više od poslovne škole

Zagreb SIGMA PLUS
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
PROACTIVA - Više od poslovne škole - mojzagreb.info
PROACTIVA
Više od poslovne škole
Human resources management i održavanje edukacijskih programa
Detaljna karta / 10000 ZAGREB
 

Tvrtka Proactiva je licencirana za Human resources management i održavanje edukacijskih programa iz oblasti pregovaranja, prodaje, marketinga, komunikacijskih vještina i prezentacijskih tehnika. 

Programi edukacije

Poveznice / Podkategorije

PROACTIVA - Više od poslovne škole

Ulica:Preradovićeva 32
Pošta, mjesto:      10000 ZAGREB
Telefon:+385 91 520 5070
E-mail:info@proactiva.hr
Internet:www.proactiva.hr

Poslovna škola

Poslovna škola, Proactiva, Timski rad, Poslovno komuniciranje, Motivacija zaposlenih, Komunikacijske vještine, Vođenje timova, Prodajne vještine, Prodaja, Pregovaranje, Upravljanje vremenom, TeambuildingTvrtka Proactiva je licencirana za human resources management i održavanje edukacijskih programa iz oblasti pregovaranja, prodaje, marketinga, komunikacijskih vještina i prezentacijskih tehnika.

Od veljače 2004. godine naša tvrtka je postala licencirani partner za provedbu "Garuda HR Tools" alata koji su poznati i priznati u cijelom svijetu. Posebnost Proactive je u tome što maskimalno nastojimo prilagoditi svoje programe potrebama klijenata i tako doprinijeti poslovnoj efikasnosti polaznika nakon edukacije. 

Seminari i programi

Poslovna škola, Proactiva, Timski rad, Poslovno komuniciranje, Motivacija zaposlenih, Komunikacijske vještine, Vođenje timova, Prodajne vještine, Prodaja, Pregovaranje, Upravljanje vremenom, TeambuildingOd 1994. do danas, primjerice, održali smo više stotina seminara, a naše programe pohađalo je po nekim procjenama oko 10.000 ljudi najširih managerskih struktura u Hrvatskoj i inozemstvu.

Evaluacija koju dobijamo od polaznika koja je, mjereno objektivnim "SESM" mjerilima (Supreme Evaluation System Methodology) u rangu su prosječne ocjene od 4,8762 što smatramo našim ponosom i obavezom.

Posebnim motivacijskim metodama potičemo naše predavače na neprestano profesionalno usavršavanje, tako da se tri puta godišnje šalju u svjetske centre na REM module (Re-training Educational Modules), odnosno na prikupljanje najsvježijih i najnovijih informacija sa ciljem da budu "up-to-date" sa svjetskim trendovima na poljima koje predaju našim polaznicima. 

Predavači poslovne škole

Poslovna škola, Proactiva, Timski rad, Poslovno komuniciranje, Motivacija zaposlenih, Komunikacijske vještine, Vođenje timova, Prodajne vještine, Prodaja, Pregovaranje, Upravljanje vremenom, TeambuildingPredavači Proactive su birani po Mc Kenzie kriteriju "dvostruke rotacije" koju koriste i svjetski divovi na području edukacijskih programa kao što su EDCO iz Velike Britanije ili SINCRO iz USA.

Model "dvostruke rotacije" podrazumijeva da predavač mora biti istaknuti teoretičar ali, istovremeno i praktičar, odnosno da mora imati iskustvo sa "terena" koje potom prebacuje u teorijski model i takvog ga prezentira polaznicima.

Prepoznavanje takvog modela u pristupu odabira našeg predavačkog kadra, od strane polaznika seminara i naših klijenata, stvara međusobno povjerenje koje je temelj naše dugoročne suradnje. 

NIKŠA SVILIČIĆ

 

Zagreb › Tvrtke › Ostalo › Agencije › PROACTIVA - Više od poslovne škole