ZONA ZNANJA - za poduku i poslovno savjetovanje

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
08:13
Tra
2020
07

Zagreb › Tvrtke › Ostalo › Agencije › ZONA ZNANJA - za poduku i poslovno savjetovanje

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
ZONA ZNANJA - za poduku i poslovno savjetovanje - mojzagreb.info
ZONA ZNANJA
za poduku i poslovno savjetovanje
Potpuna prirema za upis na najbolja svjetska sveučilišta. Komunikacijske tečajeve prema metodama s Harvarda izvode iskusni predavači s Harvarda
Detaljna karta / 10000 Zagreb
 

Savjetovanje za školovanje 

Zona znanja je osnovana radi pripreme, edukacije i savjetovanja onih koji žele nastaviti svoje školovanje na nekim od najboljih svjetskih sveučilišta. Ubrzo smo spektar usluga proširili s uslugama iz poslovne domene tako da sad obuhvaćamo edukaciju, savjetovanje i mentorstvo za potrebe akademske i profesionalne edukacije.

Želite studirati u inozemstvu?

Trebate stipendiju?

Jeste li znali da sveučilišta kao što su Harvard i Princeton svim svojim studentima koji ne mogu financirati studij daju punu stipendiju? Znate li za mnoštvo zaklada i institucija koje stipendiraju polaznike sveučilišta u inozemstvu? Znate li da je puno lakše dobiti stipendiju za najbolja svjetska sveučilišta?

Kakvi su vam izgledi za upis?

Kakvu ulogu imaju ocjene? Jesu li eseji važni? Kako se pišu eseji? A intervju? Kako uopće izgleda intervju? Koliko stranih jezika je potrebno poznavati? Što ako nemate rezultate s natjecanja? Koliko znači bavljenje sportom ili glazbom? Da li vam idu u prilog izvannastavne aktivnosti, volonterski rad, pisanje članaka za časopis i slično? Od koga tražiti preporuke?

Koji program odabrati?

U kojoj zemlji studirati? Koje su razlike studiranja u Europi i Americi? Koliko traje studij? Koliko košta prijava i sam studij? Koliki su troškovi života? Može li se uz studij raditi? Koji je najbolji fakultet za studij ekonomije? A prava? Kakve su mogućnosti zaposlenja nakon diplome? Mogu li ostati raditi u inozemstvu nakon diplome? Priznaje li se inozemna diploma u Hrvatskoj?

Ne znate kako?

Pitajte nas – mi znamo! Sve informacije na jednom mjestu, uz Izravan kontakt sa sveučilištima

- Kontakti i organizacija posjeta ciljanim fakultetima – Ukoliko želite doživjeti kako je to biti studentom na sveučilištima kao što su Harvard, Yale, Princeton i slični, za vas organiziramo posjete sveučilištima.
- Upoznajte buduće kolege i profesore, ručajte u studentskom restoranu, prošećite kampusom, popijte piće u knjižnici i upoznajte ambijent.

Profesionalno mentorstvo i konkretni savjeti iz prve ruke

- Zona znanja vam nudi mogućnost individualnog savjetovanja i mentorstva od strane diplomanata nekih od najboljih svjetskih sveučilišta.

- Čvrsto vjerujemo da vam najkvalitetniju pripremu mogu dati upravo oni koji su i sami prošli postupak prijave te uspješno završili studij na fakultetima za koje vas pripremaju. Tako primjerice studenti koji žele studirati na Harvardu, imaju priliku dobiti savjete od mentora koji su i sami magistrirali ili doktorirali na Harvardu.

- Kako bi vas potpuno pripremili za upis na željeni fakultet, uz ponudu pripremnih tečajeva, nudimo vam i usluge osobnog mentora koji prema vašim potrebama odabire i kreira program upravo za vas.

Pojedinačna ili grupna priprema s mjerljivim rezultatima i individualnim pristupom.

- U cilju postizanja zajedničkog cilja, a to je upis na željeno sveučilište, pristup svim polaznicima u Zoni znanja je individualan, a rezultati konkretni i mjerljivi. Svi polaznici pripremnih tečajeva prolaze probne testove prije i nakon tečaja te se na taj način i sami mogu uvjeriti u vlastiti napredak.Naš tim, kojeg čine vrhunski stručnjaci s Harvarda i ostalih eminentnih svjetskih sveučilišta, alumni, bivši stipendisti, članovi prijamnih odbora, ima odgovore na sva vaša pitanja.

Poveznice / Podkategorije

ZONA ZNANJA - za poduku i poslovno savjetovanje

Ulica:Kralja Zvonimira 2
Pošta, mjesto:      10000 Zagreb
Telefon:+385 1 4843 165
Telefaks:+385 1 4843 166
E-mail: info@zona-znanja.hr
Internet:http://www.zona-znanja.hr/

Savjetovanje za školovanje

Zona znanja je osnovana radi pripreme, edukacije i savjetovanja onih koji žele nastaviti svoje školovanje na nekim od najboljih svjetskih sveučilišta. Ubrzo smo spektar usluga proširili s uslugama iz poslovne domene tako da sad obuhvaćamo edukaciju, savjetovanje i mentorstvo za potrebe akademske i profesionalne edukacije.

 
Nikola Tesla će pomoći ljudima u Hrvatskoj da se bore protiv koronavirusa Gredice i posude za sadnju povrća i začinskog bilja MENADŽERSKA KONFERENCIJA: Management Excellence/Menadžerska izvrsnost, 25.03.2020. Zdravo mršavljenje Kurkuma za zdravlje pasa ITF GMP CUP - UMAG ATP - Svjetsko prvenstvo IZDANJE FERRATUMOVE MEĐUNARODNE ANKETE O PONAŠANJU POTROŠAČA POVODOM 10. OBLJETNICE DONOSI IZNENAĐUJ Autobusni prijevoz Črnja Tours d.o.o. VRTNE GARNITURE ZA SJEDENJE
 
Zagreb Img 6778
Zagreb Img 6784
Zagreb Img 6787
Zagreb Img 6799
Zagreb Img 6808
Zagreb Img 6809
Zagreb Img 6812
Zagreb Img 6820
Zagreb Img 6831
Zagreb Img 6840
Zagreb Img 6842
Zagreb Img 6860
Zagreb Img 6867
Zagreb Img 6869
Zagreb Img 6873
Zagreb Img 6885
Zagreb Img 6886
Zagreb Img 6888
Zagreb Img 6904
Zagreb Img 6908
Zagreb Img 6909
Zagreb Img 6919
Zagreb Img 6921
Zagreb Img 6932
Zagreb Img 6933
Zagreb Img 6934
Zagreb Img 6935
Zagreb Img 6938
Zagreb Img 6939
Zagreb Img 6943
 
“Andy Warhol: Enter Into My Life” u ZadruŠpancirfest 2018.Zdravko Čolić, Arena Pula 18.08.ZEN In Business seminar Dragane Jovanović 23.-24.06. i 30.6.-1.7.u ZagrebuA. G. Matoš, četvrtak, 14. lipnja 2018. u 12 sati.Amir Alagić u Booksi 19. lipnjaDani Folke u Folnegovićevom naselju kvartovski festival Dani Folke 2018Kazalište GavellaZGK KOMEDIJA: ALPHONSINESTADION KRANJČEVIĆEVA: Prljavo kazalište
 
mojzagreb.info preporuča
Web shop - Samsky Hedone - Centar kanalske galanterije PR agencija - odnosi s javošću Danas bez struje Ured za udruge Vlade RH Gradska groblja - Raspored pogreba Umjetnost dizajna i dizajniranja Medicinska naklada
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - mojzagreb.info
 
 
U kojoj od bivših republika, bivše SFRJ bi najradije danas živjeli?
  •   Slovenija
  •   Hrvatska
  •   BiH
  •   Crna Gora
  •   Srbija
  •   Makedonija
  •   U nijednoj
 
 

Zagreb › Tvrtke › Ostalo › Agencije › ZONA ZNANJA - za poduku i poslovno savjetovanje