KABELI I VODOVI EUROCABLE - Veleprodaja kabela i vodova

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
22:59
Stu
2019
15

Zagreb › Tvrtke › Proizvodnja › Metalna indrustrija › KABELI I VODOVI EUROCABLE - Veleprodaja kabela i vodova

Zagreb SIGMA PLUS
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
KABELI I VODOVI EUROCABLE - Veleprodaja kabela i vodova - mojzagreb.info
KABELI I VODOVI EUROCABLE
Veleprodaja kabela i vodova
EUROCABLE d.o.o. tvrtka je specijalizirana za prodaju svih vrsta električnih vodova i kabela
Detaljna karta / 10431 Sv. Nedelja
 

EUROCABLE d.o.o.

 tvrtka je specijalizirana za prodaju svih vrsta električnih vodova i kabela. Utemeljena je 2003. godine i članica je grupacije EUROCABLE GROUP d.d., vodećeg proizvođača električnih vodova i kabela na tržištima središnje i jugoistočne Europe.

Poveznice / Podkategorije

KABELI I VODOVI EUROCABLE - Veleprodaja kabela i vodova

Ulica:Industrijska 20
Pošta, mjesto:      10431 Sv. Nedelja
Telefon:+385 (0)1 2362-900
Telefaks:+385 (0)1 2362-901
E-mail:mail-hr@eurocable-group.com
Internet:www.eurocable.hr

PROIZVODNJA ELEKTRIČNIH VODOVA I KABELA

Kablovi, Vodovi, Kabel, Veleprodaja kablova, Distribucija kablova, Energetski kabel, Bakreno uže, Aluminijski kabel, Bakreni kabel, 1kv kabel, Veleprodaja kabela i vodova, EurocableEUROCABLE GROUP d.d. mlada je međunarodna grupacija koja se od 2001. čija je djalatnost proizvodnja električnih vodova i kabela u skladu sa svim europskim i regionalnim standardima.

Dvije tvornice kabela smještene su unutar Slobodne zone Jankomir, a sredinom 2011. godine otvorena je još jedna moderna tvornica vodova i kabela u Jakovlju, u neposrednoj blizini Zagreba. Na više od 50.000 m2 zemljišta  izgrađeno  je 10.000 m2 najmodernijeg  proizvodnog pogona. Ta investicija, vrijedna više od 25 milijuna eura, udvostručila je proizvodnju i otvorila 100 novih radnih mjesta.

Osim proizvodnje kabela, Eurocable group d.d.  ima   vlastitu proizvodnju PVC granulata  i jedini je proizvođač kabela u regiji koji ima i vlastitu proizvodnju bakrene žice. Ukupno zapošljava 230 zaposlenika. 

PRODAJA KABLOVA I VODOVA

Kablovi, Vodovi, Kabel, Veleprodaja kablova, Distribucija kablova, Energetski kabel, Bakreno uže, Aluminijski kabel, Bakreni kabel, 1kv kabel, Veleprodaja kabela i vodova, EurocableEUROCABLE d.o.o. uz svojie centralno visokoregalno skladište u Svetoj Nedelji, Industrijska 20, osim prodaja kabela iz proizvodnog asortimana Eurocable Group d.d., bavi se i prodajom ostalih kabela renomiranih svjetskih proizvođača – telekomunikacijski kabeli, signalni kabeli, silikonski kabeli, gumeni kabeli, data kabeli, koaksijalni kabeli, svjetlovodni kabeli, kabeli bez halogena i dr.

Zahvaljujući   našem  višegodišnjem iskustvu i profesionalnom pristupu naših djelatnika u radu s kupcima, te  dobroj logistici, u mogućnosti smo udovoljiti svim zahtjevima naših kupaca.

U svakom trenutku spremni smo svojim kupcima osigurati dostupnost cjelokupnog kabelskog asortimana s vlastitog lagera i to u željenim dužinama i presjecima uz garanciju najveće  kvalitete.Osim prodaje na domaćem tržištu, proširili smo svoje poslovanje i na tržišta u regiji: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju i Kosovo. 

TVORNICA ELEKTRIČNIH VODOVA I KABELA U JAKOVLJU

Kablovi, Vodovi, Kabel, Veleprodaja kablova, Distribucija kablova, Energetski kabel, Bakreno uže, Aluminijski kabel, Bakreni kabel, 1kv kabel, Veleprodaja kabela i vodova, EurocableLipanj, 2011 – Na 50.000 m2 zemljišta izgrađena je nova tvornica električnih vodova i kabela u Jakovlju – 10.000 m2 najmodernijeg proizvodnog pogona.

Najviša razina tehnologije i sofisticirani koncept proizvodnih linija rezultirali su jednom od najmodernijih tvornica u Europi, te dvostruko povećali proizvodne kapacitete. Osim povećanja kapaciteta, sada smo našim kupcima u mogućnosti ponuditi isporuku kabela do 630 mm2, kako u bakrenom tako i u aluminijskom asortimanu. 

EUROCABLE NA REGIONALNOM TRŽIŠTU

Kablovi, Vodovi, Kabel, Veleprodaja kablova, Distribucija kablova, Energetski kabel, Bakreno uže, Aluminijski kabel, Bakreni kabel, 1kv kabel, Veleprodaja kabela i vodova, Eurocable
Od 01.11.2011. Eurocable d.o.o.
proširuje svoje poslovanje na tržište BiH, Crne Gore, Makedonije i Kosova.


 
Od sad svim našim kupcima u regiji  pružamo nove usluge,
kao što su:

 

 

 

Zagreb › Tvrtke › Proizvodnja › Metalna indrustrija › KABELI I VODOVI EUROCABLE - Veleprodaja kabela i vodova