Samoborka d.d. - ..

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
18:47
Pro
2019
11

Zagreb › Tvrtke › Proizvodnja › Kemijska industrija › Samoborka d.d. - ..

Zagreb SIGMA PLUS
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
Samoborka d.d. - .. - mojzagreb.info
Samoborka d.d.
..
...
Detaljna karta / 10430 Samobor
 
Poveznice / Podkategorije

Samoborka d.d. - ..

Ulica:Zagrebačka 32/a
Pošta, mjesto:      10430 Samobor
Telefon: ++ 385 1/ 3322 888 ++ 385 1/ 3322 832
Telefaks: ++ 385 1/ 3322 893 ++ 385 1/ 3322 777
E-mail:samoborka@samoborka.hr
Internet:http://www.samoborka.hr/

SAMOBORKA d.d.

Tvrtka Samoborka d.d. osnovana je davne 1906.godine. Kroz više od 100 godina postojanja razvila se u tržišnog lidera u Hrvatskoj u proizvodnji žbuka, fasada, mortova, ljepila, betonskih proizvoda kao i proizvoda za hidroizolaciju i sanaciju.

Samo u posljednjih nekoliko godina uloženo je više desetaka milijuna eura u nove  proizvodne kapacitete pa je Samoborka postala jednom od najmodernijih tvornica ove vrste u Europi.
Uloženo je u tvornicu za proizvodnju suhih žbuka, tvornicu za predsijavanje i sušenje agregata, u izgradnju nove tvornice za proizvodnju betonskih cijevi s ugrađenom brtvom, svježeg betona, betonskih šahtova, opločnika i rubnjaka.
U sastavu tvrtke Samoborka d.d. se nalazi i nova moderna tvornica suhih žbuka u Muću pored Splita organizirana kao tvrtka kćer pod nazivom Samoborka Split d.o.o.
Tvrtka Samborka vodi politiku proizvodnje visoko kvalitetnih i ekološki potpuno prihvatljivih proizvoda.

Upravljanje kvalitetom i zaštita okoliša od početka se primjenjuje u tvrtki Samoborka, a osnovna načela u upravljanju tvrtkom usmjerena su na ekonomske i ekološke ciljeve
U svrhu toga Samoborka ima cilj čuvati i zaštititi okoliš kroz smanjivanje potrošnje energije i emisije štetnih plinova te optimiziranjem potrošnje sirovina i goriva

Danas tvrtka Samoborka svoje proizvode plasira na tržištu Hrvatske i Slovenije, sa tendencijom širenja na regiju odnosno prodaju proizvoda u Bosni i Hercegovini, Srbiji i ostalim državama regije
Prednost blizine tih tržišta i skraćivanje roka isporuka roba omogućuje tvrtki Samoborka da se postavi kao jedan od vodećih proizvođača građevinskih materijala u regiji što svojom kvalitetom i tradicijom zaslužuje.

 

Zagreb › Tvrtke › Proizvodnja › Kemijska industrija › Samoborka d.d. - ..