Troha-Dil - Tvornica prozora i vrata

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
22:59
Stu
2019
15

Zagreb › Tvrtke › Proizvodnja › Proizvodnja plastike › Troha-Dil - Tvornica prozora i vrata

Zagreb SIGMA PLUS
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
Troha-Dil - Tvornica prozora i vrata - mojzagreb.info
Troha-Dil
Tvornica prozora i vrata
Vodeći proizvođač PVC stolarije u Hrvatskoj
Detaljna karta / 43000 Bjelovar
 

Svakako tehnički najopremljenija tvornica u Hrvatskoj Troha Dil d.o.o. spremna je odgovoriti na sve izazove koje tržište postavlja pred proizvođače stolarije. Prateći trendove, Troha-Dil proizvodi PVC stolariju iz profila Salamander, izrađenih od visokovrijednog, tvrdog PVC-a.

Prodajni saloni

Prodajni saloni, Pasivni prozori, Energetski učinkoviti prozori, PVC stolarija, PVC prozori, PVC vrata, PVC stolarija cjenik

Foto galerija

Pasivni prozori, Energetski učinkoviti prozori, PVC stolarija, PVC prozori, PVC vrata, PVC stolarija cjenik

Poveznice / Podkategorije

Troha-Dil - Tvornica prozora i vrata

Ulica:Gudovačka cesta 85
Pošta, mjesto:      43000 Bjelovar
Telefon:+385 (0)43 238 802
Telefaks:+385 (0)43 238 801, +385 (0)43 238 808
E-mail:info@troha-dil.hr
Internet:www.troha-dil.hr

BLUEGREEN - Najbolji pasivni prozori na svijetu

Pasivni prozori, Najbolji pasivni prozori na svijetu, Energetski učinkoviti prozori, PVC stolarija, PVC prozori, PVC vrata, PVC stolarija cjenik, PVC stolarija cijene, Klizne stijene, Balkonska vrata, Balkonski prozoriNajnoviji dodatak našoj ponudi je BLUEGREEN linija. Liniju čine prozori i vrata za pasivne i niskoenergetske kuće koji vam nude najbolja termoizolaciona svojstva na tržištu.

Ovi energetski učinkoviti prozori razvijeni su i proizvedeni u prostorima tvrtke Troha-Dil, vlastitim radom, znanjem i iskustvom. Prozori i vrata iz ove linije imaju međunarodni Passivhaus certifikat, te su kao takvi prepoznati kako kod nas, tako i u svijetu.

Vrste pasivnih prozora

BLUEGREEN liniju čine četiri različita dizajna:

BLUEGREEN Exclusive
Na ovaj način dizajniraju se prozori, klizne stijene, balkonska vrata, balkonski prozori i fiksne stijene na uobičajen način kombinacijom drveta i aluminija gdje su izolacijske maske krila i okvira odvojene. Zbog inovativnog načina spajanja drvenih i aluminijskih djelova jedinstveni način izrade kojim se odlikuju ovi pasivni prozori garantira iznimnu čvrstoću i vrhunska izolacijska svojstva i stoga oni slove kao najbolji pasivni prozori na svijetu.

Pasivni prozori, Najbolji pasivni prozori na svijetu, Energetski učinkoviti prozori, PVC stolarija, PVC prozori, PVC vrata, PVC stolarija cjenik, PVC stolarija cijene, Klizne stijene, Balkonska vrata, Balkonski prozoriBLUEGREEN Plus 
je dizajn pri kojem se postojećem dodaje još jedno krilo s kaljenim četvrtim staklom, a u međuprostor se ugrađuje zaštita od sunca.
Dodatnim aluminijskim krilom postižu se dva različita dizajna. Jedan prilikom kojeg je okvir u aluminiju, a krilo prekriveno staklom s emajliranim rubom, te drugi
prilikom kojeg i krilo može imati aluminijsku masku u boji okvira. Na ovaj način izrađuju se prozori, balkonska vrata i balkonski prozori.

 

 BLUEGREEN Petra
je fiksni okvir dizajniran na otvoren i fleksibilan način, a izrađen je kako bi u potpunosti zadovoljio izolacijska i statička svojstva solarnih građevina.
Idealano riješenje za fiksne stijene, fasade i okomite stijene zimskih vrtova. U kombinaciji sa prije navedena dva dizajna (BLUEGREEN Exclusive i BLUEGREEN Plus) moguće je dizajnirati velike površine s opcijom mjestimičnog otvaranja.
 

BLUEGREEN Struktura je dizajn u kojemu je krilo skriveno iza maske okvira.
Prema ovom principu izrađuju se prozori i fiksne stijene.
Posebnost dizajna je da sa vanjske strane nije vidljivo jesu li u pitanju prozori koji se otvaraju ili fiksno ostakljenje.

PVC stolarija

Uz gore navedene inovacije koje predstavljaju pasivni prozori Troha-Dil nudi vam i dosada već na široko poznatu ponudu u koju su uvršteni PVC prozori, PVC vrata, klizne stijene, rolete i ostala PVC stolarija.

Pasivni prozori, Energetski učinkoviti prozori, PVC stolarija, PVC prozori, PVC vrata, PVC stolarija cjenik  Pasivni prozori, Energetski učinkoviti prozori, PVC stolarija, PVC prozori, PVC vrata, PVC stolarija cjenik
 

Ako vas je ovaj tekst naveo na razmišljanje o tome koliko su vaša kuća ili stan kvalitetno izolirani, posjetite neki od naših prodajnih salona širom Hrvatske i uvjerite se da je naša PVC stolarija prvoklasni proizvod i najefikasnije riješenje za vas.

Osim same kvalitete osiguravamo i pristupačne cjene, u što se možete uvjeriti ako pogledate naš cjenik PVC stolarije.

Best Buy Award/Troha-Dil

Hrvatska građevinska struka i hrvatski potrošači odlučili su da je  Troha-Dil  broj 1 u omjeru cijene i kvalitete. Prema najnovijem istraživanju Best Buy Award 2012/2013 (Best Buy Award Croatia - Construction Survey 2012/2013)  u kategoriji: "Proizvođač prozora" u Republici Hrvatskoj tvrtka Troha-Dil prepoznata je po najboljem omjeru cijene i kvalitete.

U istraživanju su sudjelovali isključivo hrvatski građani čija je profesija vezana uz građevinski sektor i arhitekturu (građevinski investitori, vlasnici građevinskih tvrtki, arhitekti, inženjeri građevine ...), ili građani koji sami trenutno renoviraju, grade ili preuređuju vlastiti dom gdje se mjerilo iskustvo i zadovoljstvo ispitanika omjerom cijene i kvalitete različitih građevinskih proizvoda.

Kompletno istraživanje Best Buy Award rađeno je u skladu s odredbama 'Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja' koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR).

 

Zagreb › Tvrtke › Proizvodnja › Proizvodnja plastike › Troha-Dil - Tvornica prozora i vrata