Troha-Dil - Tvornica prozora i vrata

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
08:48
Tra
2020
07

Zagreb › Tvrtke › Proizvodnja › Proizvodnja plastike › Troha-Dil - Tvornica prozora i vrata

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
Troha-Dil - Tvornica prozora i vrata - mojzagreb.info
Troha-Dil
Tvornica prozora i vrata
Vodeći proizvođač PVC stolarije u Hrvatskoj
Detaljna karta / 43000 Bjelovar
 

Svakako tehnički najopremljenija tvornica u Hrvatskoj Troha Dil d.o.o. spremna je odgovoriti na sve izazove koje tržište postavlja pred proizvođače stolarije. Prateći trendove, Troha-Dil proizvodi PVC stolariju iz profila Salamander, izrađenih od visokovrijednog, tvrdog PVC-a.

Prodajni saloni

Prodajni saloni, Pasivni prozori, Energetski učinkoviti prozori, PVC stolarija, PVC prozori, PVC vrata, PVC stolarija cjenik

Foto galerija

Pasivni prozori, Energetski učinkoviti prozori, PVC stolarija, PVC prozori, PVC vrata, PVC stolarija cjenik

Poveznice / Podkategorije

Troha-Dil - Tvornica prozora i vrata

Ulica:Gudovačka cesta 85
Pošta, mjesto:      43000 Bjelovar
Telefon:+385 (0)43 238 802
Telefaks:+385 (0)43 238 801, +385 (0)43 238 808
E-mail:info@troha-dil.hr
Internet:www.troha-dil.hr

BLUEGREEN - Najbolji pasivni prozori na svijetu

Pasivni prozori, Najbolji pasivni prozori na svijetu, Energetski učinkoviti prozori, PVC stolarija, PVC prozori, PVC vrata, PVC stolarija cjenik, PVC stolarija cijene, Klizne stijene, Balkonska vrata, Balkonski prozoriNajnoviji dodatak našoj ponudi je BLUEGREEN linija. Liniju čine prozori i vrata za pasivne i niskoenergetske kuće koji vam nude najbolja termoizolaciona svojstva na tržištu.

Ovi energetski učinkoviti prozori razvijeni su i proizvedeni u prostorima tvrtke Troha-Dil, vlastitim radom, znanjem i iskustvom. Prozori i vrata iz ove linije imaju međunarodni Passivhaus certifikat, te su kao takvi prepoznati kako kod nas, tako i u svijetu.

Vrste pasivnih prozora

BLUEGREEN liniju čine četiri različita dizajna:

BLUEGREEN Exclusive
Na ovaj način dizajniraju se prozori, klizne stijene, balkonska vrata, balkonski prozori i fiksne stijene na uobičajen način kombinacijom drveta i aluminija gdje su izolacijske maske krila i okvira odvojene. Zbog inovativnog načina spajanja drvenih i aluminijskih djelova jedinstveni način izrade kojim se odlikuju ovi pasivni prozori garantira iznimnu čvrstoću i vrhunska izolacijska svojstva i stoga oni slove kao najbolji pasivni prozori na svijetu.

Pasivni prozori, Najbolji pasivni prozori na svijetu, Energetski učinkoviti prozori, PVC stolarija, PVC prozori, PVC vrata, PVC stolarija cjenik, PVC stolarija cijene, Klizne stijene, Balkonska vrata, Balkonski prozoriBLUEGREEN Plus 
je dizajn pri kojem se postojećem dodaje još jedno krilo s kaljenim četvrtim staklom, a u međuprostor se ugrađuje zaštita od sunca.
Dodatnim aluminijskim krilom postižu se dva različita dizajna. Jedan prilikom kojeg je okvir u aluminiju, a krilo prekriveno staklom s emajliranim rubom, te drugi
prilikom kojeg i krilo može imati aluminijsku masku u boji okvira. Na ovaj način izrađuju se prozori, balkonska vrata i balkonski prozori.

 

 BLUEGREEN Petra
je fiksni okvir dizajniran na otvoren i fleksibilan način, a izrađen je kako bi u potpunosti zadovoljio izolacijska i statička svojstva solarnih građevina.
Idealano riješenje za fiksne stijene, fasade i okomite stijene zimskih vrtova. U kombinaciji sa prije navedena dva dizajna (BLUEGREEN Exclusive i BLUEGREEN Plus) moguće je dizajnirati velike površine s opcijom mjestimičnog otvaranja.
 

BLUEGREEN Struktura je dizajn u kojemu je krilo skriveno iza maske okvira.
Prema ovom principu izrađuju se prozori i fiksne stijene.
Posebnost dizajna je da sa vanjske strane nije vidljivo jesu li u pitanju prozori koji se otvaraju ili fiksno ostakljenje.

PVC stolarija

Uz gore navedene inovacije koje predstavljaju pasivni prozori Troha-Dil nudi vam i dosada već na široko poznatu ponudu u koju su uvršteni PVC prozori, PVC vrata, klizne stijene, rolete i ostala PVC stolarija.

Pasivni prozori, Energetski učinkoviti prozori, PVC stolarija, PVC prozori, PVC vrata, PVC stolarija cjenik  Pasivni prozori, Energetski učinkoviti prozori, PVC stolarija, PVC prozori, PVC vrata, PVC stolarija cjenik
 

Ako vas je ovaj tekst naveo na razmišljanje o tome koliko su vaša kuća ili stan kvalitetno izolirani, posjetite neki od naših prodajnih salona širom Hrvatske i uvjerite se da je naša PVC stolarija prvoklasni proizvod i najefikasnije riješenje za vas.

Osim same kvalitete osiguravamo i pristupačne cjene, u što se možete uvjeriti ako pogledate naš cjenik PVC stolarije.

Best Buy Award/Troha-Dil

Hrvatska građevinska struka i hrvatski potrošači odlučili su da je  Troha-Dil  broj 1 u omjeru cijene i kvalitete. Prema najnovijem istraživanju Best Buy Award 2012/2013 (Best Buy Award Croatia - Construction Survey 2012/2013)  u kategoriji: "Proizvođač prozora" u Republici Hrvatskoj tvrtka Troha-Dil prepoznata je po najboljem omjeru cijene i kvalitete.

U istraživanju su sudjelovali isključivo hrvatski građani čija je profesija vezana uz građevinski sektor i arhitekturu (građevinski investitori, vlasnici građevinskih tvrtki, arhitekti, inženjeri građevine ...), ili građani koji sami trenutno renoviraju, grade ili preuređuju vlastiti dom gdje se mjerilo iskustvo i zadovoljstvo ispitanika omjerom cijene i kvalitete različitih građevinskih proizvoda.

Kompletno istraživanje Best Buy Award rađeno je u skladu s odredbama 'Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja' koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR).

 
Nikola Tesla će pomoći ljudima u Hrvatskoj da se bore protiv koronavirusa Gredice i posude za sadnju povrća i začinskog bilja MENADŽERSKA KONFERENCIJA: Management Excellence/Menadžerska izvrsnost, 25.03.2020. Zdravo mršavljenje Kurkuma za zdravlje pasa ITF GMP CUP - UMAG ATP - Svjetsko prvenstvo IZDANJE FERRATUMOVE MEĐUNARODNE ANKETE O PONAŠANJU POTROŠAČA POVODOM 10. OBLJETNICE DONOSI IZNENAĐUJ Autobusni prijevoz Črnja Tours d.o.o. VRTNE GARNITURE ZA SJEDENJE
 
Zagreb Img 6778
Zagreb Img 6784
Zagreb Img 6787
Zagreb Img 6799
Zagreb Img 6808
Zagreb Img 6809
Zagreb Img 6812
Zagreb Img 6820
Zagreb Img 6831
Zagreb Img 6840
Zagreb Img 6842
Zagreb Img 6860
Zagreb Img 6867
Zagreb Img 6869
Zagreb Img 6873
Zagreb Img 6885
Zagreb Img 6886
Zagreb Img 6888
Zagreb Img 6904
Zagreb Img 6908
Zagreb Img 6909
Zagreb Img 6919
Zagreb Img 6921
Zagreb Img 6932
Zagreb Img 6933
Zagreb Img 6934
Zagreb Img 6935
Zagreb Img 6938
Zagreb Img 6939
Zagreb Img 6943
 
“Andy Warhol: Enter Into My Life” u ZadruŠpancirfest 2018.Zdravko Čolić, Arena Pula 18.08.ZEN In Business seminar Dragane Jovanović 23.-24.06. i 30.6.-1.7.u ZagrebuA. G. Matoš, četvrtak, 14. lipnja 2018. u 12 sati.Amir Alagić u Booksi 19. lipnjaDani Folke u Folnegovićevom naselju kvartovski festival Dani Folke 2018Kazalište GavellaZGK KOMEDIJA: ALPHONSINESTADION KRANJČEVIĆEVA: Prljavo kazalište
 
mojzagreb.info preporuča
Web shop - Samsky Hedone - Centar kanalske galanterije PR agencija - odnosi s javošću Danas bez struje Ured za udruge Vlade RH Gradska groblja - Raspored pogreba Umjetnost dizajna i dizajniranja Medicinska naklada
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - mojzagreb.info
 
 
U kojoj od bivših republika, bivše SFRJ bi najradije danas živjeli?
  •   Slovenija
  •   Hrvatska
  •   BiH
  •   Crna Gora
  •   Srbija
  •   Makedonija
  •   U nijednoj
 
 

Zagreb › Tvrtke › Proizvodnja › Proizvodnja plastike › Troha-Dil - Tvornica prozora i vrata