Video nadzor - Sigurnosni video sustavi

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
03:59
Pro
2019
08

Zagreb › Tvrtke › Telekomunikacije › Sigurnost › Video nadzor - Sigurnosni video sustavi

Zagreb SIGMA PLUS
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
Video nadzor - Sigurnosni video sustavi - mojzagreb.info
Video nadzor
Sigurnosni video sustavi
Vizija Sigurnosnih video sustava je postati pionir i tehnološki najnaprednija kompanija na hrvatskom tržištu aplikacija daljinskog video nadzora. Grupa ima ISO 9001:2000 certifikat kao sustav nadgledanja kvalitete. U suradnji smo sa MUP-om RH, više informacija na Policijska Uprava Zagrebačka, Informativni centar za prevenciju, Savska 34 - 36.

U ponudi imamo proizvode za video nadzor od vodećih proizvođača na tržištu: Video nadzor Samsung i Video nadzor TeleEye koji prvenstveno kvalitetom i pouzdanošću zadovoljavaju, kako low cost tako i top quality zahtjeve.
Detaljna karta / 10361 Sesvete-Kraljevac
 

Kamere za video nadzor

Poveznice / Podkategorije

Video nadzor - Sigurnosni video sustavi

Ulica:2. Gupčeva 17
Pošta, mjesto:      10361 Sesvete-Kraljevac
Telefon:+385 (0)1 204 8549
Telefaks:+385 (0)1 204 7549
E-mail:info@sigurnosni-sustavi.hr
Internet:www.video-nadzor.cc

Video nadzor - prednosti

Video nadzorU današnje vrijeme potreba za video nadzorom sve je veća, a upotreba kamera za video nadzor u osiguranju prostora postala je vrlo popularna zahvaljujući smanjenju cijena nadzorne opreme visoke kvalitete rezolucije, kao i nadgleda putem internet i mobitela sa bilo koje lokacije.

Već sam pogled na sigurnosne kamere u Vašem objektu može odbiti dobar dio potencijalnih provalnika. Na tržištu danas postoje mnoge vrste kamera za video nadzor pa je moguće pronaći sigurnosno rješenje za gotovo svaki budžet, ali njihova kvaliteta i mogućnosti variraju kao i njihova cijena. 

Video nadzor - tehnologija

Network CCTV  Mrežni videonadzorni sustavi omogućavaju korisnicima da gledaju, nadgledaju i snimaju video ( i audio) putem mreža kao što su LAN mreže, širokopojasni Internet, telefonske i mobilne mreže. U odnosu na tradicionalne analogne sustave video nadzora mrežni sustavi prenose video sa udaljenih lokacija od bilo kuda i u bilo koje vrijeme prema korisniku bez obzira na njegovu lokaciju. Korištenjem mrežnih sustava video nadzor postaje prikladan i komforan, nudi platformu za integraciju kao i za razvoj mnogih drugih aplikacija kod kojih je kvalitetna živa video slika sa udaljenih lokacije od velikog značenja.

Budući da cijeli svijet svakodnevno svjedoči o sve većem porastu kriminala, pitanje sigurnosti postaje od presudne važnosti za svakoga.

Videonadzorni sustavi imaju primarnu funkciju odvraćanja, koja višestruko umanjuje mogućnost da se štetni događaj uopće dogodi, dok se detekcijom omogućava rekonstrukcija događaja koja pak pomaže u otkrivanju samog počinitelja.

U početku, industrija sigurnosti najviše je pokrivala prostore javnog karaktera, kao što su aerodromi i banke, no sve više se okreće i potrebama pojedinca koji traži sigurnost za svoju obitelj u vlastitom domu. Industrija zaštite i sigurnosti nadasve je potrebna, te se razne vrste sigurnosne video opreme razvijaju sve brže, kako bi držale korak s dinamičnom digitalnom erom. 

 

Zagreb › Tvrtke › Telekomunikacije › Sigurnost › Video nadzor - Sigurnosni video sustavi