EKO TAXI Zagreb -

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
18:59
Velj
2020
23

Zagreb › Tvrtke › Transport › Automobili › EKO TAXI Zagreb -

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
EKO TAXI Zagreb -  - mojzagreb.info
EKO TAXI Zagreb
ekološka prometna usluga
Detaljna karta / 10000 Zagreb
 

JESTE LI ZNALI?

  • Da je EKO TAXI jedini taxi prijevoznik grada Zaprešića
  • Da je EKO TAXI prvi i jedini ekološki taksi prijevoznik u gradu Zagrebu
  • Da je EKO TAXI prvi i jedini uveo mogućnost kojom vaši pozivi prema njemu postaju još jednostavniji. Više ne morate razmišljati ili pamtiti broj kojim pozivate taxi uslugu. Od sada je sve puno jednostavnije: na vašim mobilnim uređajima birate *TAXI (*8294) i EKOTAXI dolazi pružiti vam najkvalitetniju moguću uslugu taksi prijevoza
  • Da uslugu prijevoza možete naručiti i putem web stranice www.ekotaxi.hr
Poveznice / Podkategorije

EKO TAXI Zagreb -

Ulica:Vodovodna 20a
Pošta, mjesto:      10000 Zagreb
Telefon:385 1 889 2012
Telefaks:385 1 889 2011
E-mail:info@ekotaxi.hr
Internet:http://www.ekotaxi.hr/

EKO TAXI

Prilikom osnivanja, ideja vodilja bila je osnovati poduzeće koje će pružati vrhunsku uslugu autotaksi prijevoza. Naspram ostalih autotaksi kompanija u Hrvatskoj, EKO TAXI se odlučio istaknuti ekološkim pristupom, zbog čega je u svoju flotu uvrstio hibridne automobile, pa je i u sam naziv tvrtke stavljen prefiks EKO čime je, između ostalog, postignuta diferencijacija od konkurencije. EKO TAXI sa svojim radom započinje u listopadu 2011., prvo na području grada Zagreba, nakon čega u siječnju 2012. godine svoje poslovanje širi i na područje grada Zaprešića. Pružiti klijentima izvrsnu uslugu nije jedini cilj EKO TAXIJAEKO TAXI se jednako trudi brinuti i o svojim djelatnicima, te o cjelokupnoj društvenoj zajednici. Upravo zbog toga čest je sudionik raznih akcija čime ističe svoju društvenu odgovornost i osjetljivost. 

Sama vizija EKO TAXIJA i jest bila postati vodeća hrvatska autotaksi kompanija usredotočena na očuvanje okoliša, klijente, svoje djelatnike i inovacije u poslovanju. Djelatnici EKO TAXIJA njegova su najveća vrijednost. Pokreće ga tim mladih profesionalaca koji će zajedničkim snagama ustrajati na ostvarenju vizije tvrtke. Zajednička misija i nit vodilja im je biti i ostati najbolji u pružanju sigurnog, jeftinog, ekološki osviještenog i kvalitetnog prijevoza. EKO TAXIvrši brz, siguran i udoban prijevoz putnika i robe na području gradova Zagreba i Zaprešića te ostatka Hrvatske, ovisno o potrebama i željama klijenta.

 

Zagreb › Tvrtke › Transport › Automobili › EKO TAXI Zagreb -