Bazeni i Saune Spa Studio - Hidromasažni bazeni i wellness oprema

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
07:59
Ruj
2020
18

Zagreb › Tvrtke › Trgovina › Vrt, kuća i dom › Bazeni i Saune Spa Studio - Hidromasažni bazeni i wellness oprema

Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
Bazeni i Saune Spa Studio - Hidromasažni bazeni i wellness oprema - mojzagreb.info
Bazeni i Saune Spa Studio
Hidromasažni bazeni i wellness oprema
Tvrtka Spa studio d.o.o. specijalizirana je za trgovinu upravo proizvodima čija je namjena poboljšanje kvalitete života, a sve u skladu s trendom održivog rada i življenja.
Detaljna karta / 10000 Zagreb
 

Saune, Hidromasažni bazeni, Vanjsko uređenje, Bazeni, Wellness, Spa Studio, Jacuzzi

Saune, Hidromasažni bazeni, Vanjsko uređenje, Bazeni, Wellness, Hotspring, Jacuzzi

Saune, Hidromasažni bazeni, Vanjsko uređenje, Bazeni, Wellness, Softub, Jacuzzi

Saune, Hidromasažni bazeni, Vanjsko uređenje, Bazeni, Wellness, Hotspot, Jacuzzi

 Saune, Hidromasažni bazeni, Vanjsko uređenje, Bazeni, Wellness, Limelight, Jacuzzi

Poveznice / Podkategorije

Bazeni i Saune Spa Studio - Hidromasažni bazeni i wellness oprema

Ulica:Radnička cesta 48
Pošta, mjesto:      10000 Zagreb
Telefon:+385 1 3363 006
Telefaks:+385 1 3363 563
E-mail:info@spa-studio.hr
Internet:www.spa-studio.hr

HIDROMASAŽNI BAZENI HOTSPRING

Hot Spring USA  je najveći svjetski proizvođač hidromasažnih bazena s tradicijom dužom od 35 godina. Osim vrhunskog dizajna i savršene funkcionalnosti, Hot Spring bazeni odlikuju se izuzetnom kvalitetom izrade koja je potvrđena jamstvom u trajanju od pet godina.

 

Jedna od značajki Hot Spring bazena je i Everfresh sustav filtracije, koji konstantno i sustavno filtrira vodu u bazenu bez bypass-a,  te rezultira kristalno čistom vodom u svakom trenutku.

 

Paleta modela Hot Spring bazena prilagođena je za korištenje od strane 3 osobe (Jetsetter) do najvećeg bazena za 7 osoba (Grandee) koji već preko 20 godina je ugrađen u Bijelu kuću, Washington DC.

HIDROMASAŽNI BAZENI SOFTUB

bazeni, cijena jacuzzi, cijene bazena, hidromasažni bazeni, hotspring, hotspring bazeni, jacuzzi, oprema za opuštanje, prodaja bazena, saune, softub, softub bazeni, vanjsko uređenje, wellness, wellness bazeniSoftub USA je proizvođač ovih iznimnih bazena preko 26 godina. Radi posebne konstrukcije bazena, kao i materijala od kojih je izrađen; Softub je bazen kojeg nije moguće usporediti s ostalim bazenima.

Glavni materijal od kojeg je izrađen Softub bazen je Polybond, posebna pjena koja daje ovim bazenima oblik i nadaleko poznatu Softub udobnost. Naime, bazeni su mekani na dodir.

Presvlaka bazena je izrađena od Leathertexa, sintetičke kože koja je izuzetno atraktivna i otporna na sve vremenske uvjete.

Opremljen LED višebojnom rasvjetom i ozonatorom, te težinom od samo 60 kg (prazan bazen), Softub hidromasažni bazeni nalaze izuzetno širok raspon primjena.

Softub bazeni su idealni za  upotrebu od strane djece i starijih osoba, jer nema tvrdih i oštrih rubova, te omogućuju potpuno bezbrižno i sugurno uživanje.

SAUNE

bazeni, cijena jacuzzi, cijene bazena, hidromasažni bazeni, hotspring, hotspring bazeni, jacuzzi, oprema za opuštanje, prodaja bazena, saune, softub, softub bazeni, vanjsko uređenje, wellness, wellness bazeniSauna je podrijetlom iz skandinavskih zemalja gdje je korištena kao sredstvo za opuštanje i poboljšanje zdravstvenog stanja prije više od 1500 godina.

Prve saune bile su vrlo jednostavne po svojoj izradi, ali njihov učinak ostao je isti do današnjih dana: pročiščenje organizma znojenjem, opuštanje mišiča i smanjenje nagomilanog stresa. U našoj ponudi usredotočili smo se upravo na saune koje svojom jednostavnosču omogućuju postavljanje u privatnim kućama, stanovima, apartmanima... U mogućnosti smo Vam ponuditi infracrvene i tradicionalne saune, te Vas savjetovati o prednostima i karakteristikama pojedinih modela.

VANJSKO UREĐENJE

bazeni, cijena jacuzzi, cijene bazena, hidromasažni bazeni, hotspring, hotspring bazeni, jacuzzi, oprema za opuštanje, prodaja bazena, saune, softub, softub bazeni, vanjsko uređenje, wellness, wellness bazeniDrvo za terase
Kupole za bazene
Šatori UNOSIDER
Vanjski audio sustav
Vanjske infracrvene grijalice
Solarni tuševi

Tendencija današnjeg wellness pokreta je da bude dostupan svim ljudima, a naši stručnjaci pomoći će Vam upravo u tom zadatku – stvaranju vlastite wellness oaze u miru i sigurnosti Vašeg doma.

Naći svoj mir, opustiti se, biti njegovan, biti umiren, napuniti se energijom, uroniti u savim drugi svijet, preporoditi se i u svakom pogledu uživati, upravo to su želje naših klijenata, a naša misija je da Vam sve to napravimo dostupnim i što jednostavnijim.

FITNESS OPREMA HAMMER I FINNLO

Fitness oprema, Hammer, Finnlo, Fitness sprave, Oprema za fitness, Sprave za fitness, Sprave za vježbanje

Zahvaljujući stoljetnoj tradiciji proizvodnje sportske opreme, ovaj Njemački proizvođač  je predvodnik u proizvodnji fitness oprema za privatne fitness prostorije i opremanje javnih sportskih teretana i objekata.

 
PREVENTA – iskustvo i inovacije u području zaštite na radu Nikola Tesla će pomoći ljudima u Hrvatskoj da se bore protiv koronavirusa Gredice i posude za sadnju povrća i začinskog bilja MENADŽERSKA KONFERENCIJA: Management Excellence/Menadžerska izvrsnost, 25.03.2020. Zdravo mršavljenje Kurkuma za zdravlje pasa ITF GMP CUP - UMAG ATP - Svjetsko prvenstvo IZDANJE FERRATUMOVE MEĐUNARODNE ANKETE O PONAŠANJU POTROŠAČA POVODOM 10. OBLJETNICE DONOSI IZNENAĐUJ Autobusni prijevoz Črnja Tours d.o.o.
 
Zagreb Staropramen piknik (1)
Zagreb Staropramen piknik (2)
Zagreb Staropramen piknik (3)
Zagreb Staropramen piknik (4)
Zagreb Staropramen piknik (5)
Zagreb Staropramen piknik (6)
Zagreb Staropramen piknik (7)
Zagreb Staropramen piknik (8)
Zagreb Staropramen piknik (9)
Zagreb Staropramen piknik (10)
Zagreb Staropramen piknik (11)
Zagreb Staropramen piknik (12)
Zagreb Staropramen piknik (13)
Zagreb Staropramen piknik (14)
Zagreb Staropramen piknik (15)
Zagreb Staropramen piknik (17)
Zagreb Staropramen piknik (18)
Zagreb Staropramen piknik (19)
Zagreb Staropramen piknik (20)
Zagreb Staropramen piknik (24)
Zagreb Staropramen piknik (25)
Zagreb Staropramen piknik (26)
Zagreb Staropramen piknik (27)
Zagreb Staropramen piknik (28)
Zagreb Staropramen piknik (29)
Zagreb Staropramen piknik (30)
Zagreb Staropramen piknik (31)
Zagreb Staropramen piknik (32)
Zagreb Staropramen piknik (33)
Zagreb Staropramen piknik (34)
 
“Andy Warhol: Enter Into My Life” u ZadruŠpancirfest 2018.Zdravko Čolić, Arena Pula 18.08.ZEN In Business seminar Dragane Jovanović 23.-24.06. i 30.6.-1.7.u ZagrebuA. G. Matoš, četvrtak, 14. lipnja 2018. u 12 sati.Amir Alagić u Booksi 19. lipnjaDani Folke u Folnegovićevom naselju kvartovski festival Dani Folke 2018Kazalište GavellaZGK KOMEDIJA: ALPHONSINESTADION KRANJČEVIĆEVA: Prljavo kazalište
 
mojzagreb.info preporuča
Web shop - Samsky Hedone - Centar kanalske galanterije PR agencija - odnosi s javošću Danas bez struje Ured za udruge Vlade RH Gradska groblja - Raspored pogreba Umjetnost dizajna i dizajniranja Medicinska naklada
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - mojzagreb.info
 
 
U kojoj od bivših republika, bivše SFRJ bi najradije danas živjeli?
  •   Slovenija
  •   Hrvatska
  •   BiH
  •   Crna Gora
  •   Srbija
  •   Makedonija
  •   U nijednoj
 
 

Zagreb › Tvrtke › Trgovina › Vrt, kuća i dom › Bazeni i Saune Spa Studio - Hidromasažni bazeni i wellness oprema