Elgrad - Sve za namještaj po mjeri

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
09:22
Ožu
2020
28

Zagreb › Tvrtke › Trgovina › Veleprodaja › Elgrad - Sve za namještaj po mjeri

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
Elgrad - Sve za namještaj po mjeri - mojzagreb.info
Elgrad
Sve za namještaj po mjeri
»Kvaliteta, inovacije i pouzdanost usluge naše su obaveze od samog početka poslovanja.«
Detaljna karta / 10000 Zagreb
 

Vrijednosti

Praćenje trendova u dizajnu i industriji namještaja, inovacije i unapređenja u području prodaje naš su cilj i obaveza. Zadovoljstvo svakog kupca od neprocjenjive je važnosti za naše poslovanje te nastojimo ostvariti partnerski odnos zasnovan na povjerenju i lojalnosti uz neprekidnu brigu o potrebama kupaca.

Motiviranost, predanost poslu kao i niska fluktuacija radne snage osnovne su značajke naše glavne pokretačke snage. Pouzdanost asortimana i brzina usluge temelj su naše konkurentske prednosti te osobine po kojima nas je tržište prepoznalo i po tome nas cijeni.

Poveznice / Podkategorije

Elgrad - Sve za namještaj po mjeri

Ulica:Jankomir, Vučak 30
Pošta, mjesto:      10000 Zagreb
Telefon:01 5502 400 - ploče 01 5502 406 - okovi
Telefaks:01 5502 408
E-mail:jankomir@elgrad.hr
Internet:www.elgrad.hr

Profil poduzeća

Tvrtka Elgrad prva je na hrvatsko tržište uvela prodaju i konfekcioniranje pločastih materijala na osnovi iverice, te niz inovacija u tom segmentu trgovine. U svom asortimanu nudimo proizvode renomirane austrijske tvrtke Egger, čiji smo vodeći regionalni distributer. Naše je određenje od samog početka poslovanja nuditi tržištu asortiman provjereno visoke kvalitete, koja zadovoljava sve europske norme. Tržište namještaja iz oplemenjenih ploča iverica se iz dana u dan mijenja, dok zahtjevi i želje naših kupaca postaju sve individualniji. Mi im udovoljavamo bogatstvom dekora i velikom širinom asortimana. Izuzetna kvaliteta i otpornost materijala glavne su značajke naše ponude. Prateći trendove u suvremenom dizajnu, kontinuiranim inovacijama u asortimanu naših proizvoda, svakodnevno unapređujemo razinu prodaje, što su prepoznali i naši kupci. Takvom poslovnom politikom osvojili smo jedno od vodećih mjesta u trgovini pločastih materijala u Hrvatskoj.

Naša tvrtka nudi široki asortiman pločastih materijala i uslugu konfekcioniranja tj. obrade i dorade pločastih materijala na vrhunskoj opremi. Optimiranje krojnih naloga, piljenje na točnu mjeru uz poštivanje vrlo visoke kvlitete reza te zatvaranje rubova rubnim trakama tj. kantiranje, omogućava nam da svakom kupcu olakšamo posao i pružimo cjelovitu uslugu. Krivolinijska CNC obrada i kantiranje rubova dodatne su mogućnosti obrade koje pružamo svojim kupcima u izvođenju složenih oblika na namještaju.
U skladu sa poslovnom politikom cjelovitog zadovoljenja potreba kupaca, Elgrad je proširio svoju ponudu na kompletan asortiman okova za izradu namještaja po mjeri. Poštujući kvalitetu dosadašnje Elgradove ponude, i u području okova nudimo isključivo kvalitetne proizvode renomiranih svjetskih proizvođača.

Povijest

Elgrad d.o.o. prisutan je na hrvatskom tržištu od 1994. godine. Tvrtka je započela s radom u skromnim uvjetima, s tek nekoliko zaposlenih. U vrijeme početka bila je zamjetna nestašica stalne ponude dekora kao i kvalitetne usluge piljenja materijala, uz mogućnost brze prilagodbe individualnim kupcima. Elgrad je već tada prepoznao potrebe svojih kupaca te je izuzetno brzo reagirao ponudom. U samom početku postavlja uvjete rada uz mogućnost nadogradnje i brzih promjena, bez poremećaja procesa. Uvode se nove tehnologije i određuju pravila ponašanja, kako unutar tvrtke tako i prema kupcima. Redovito servisiranje strojeva stvara kvalitetu usluge a obuka prodajnog osoblja stvara kvalitetu i profesionalnost u prodaji. Obuka trgovaca o načinu naručivanja i konstantan rad s kupcima stvorili su povjerenje kod kupaca koji se od tada dugoročno vežu za tvrtku Elgrad. Kroz godine povećava se broj pila, uvodi se kompjuterska optimizacija radnih naloga (u čemu smo bili prvi u Hrvatskoj u ovom dijelu trgovine), te se uvode usluge kantiranja i CNC obrade. Šririmo se prostorno i kadrovski. Otvaraju se novi prodajni centri – Zavrtnica, Rijeka, Vrbani, Sesvete, a kasnije i centri diljem Hrvatske. Centralno skladište rješava se u Lekeniku. U svakom trenutku na lageru se nalaze svi dekori iz naše ponude kao i ostali asortiman, što nam omogućuje veliku brzinu pružanja usluge isporuke robe.

Cijelo ovo vrijeme vodimo računa o uvođenju novuh dekora i praćenju tržišta – tehnološki i kadrovski se opremaju centri, organiziraju se tečajevi za zaposlene te prezentacije za kupce.

Danas Elgrad posluje u 8 drvnih centara u Hrvatskoj, dva drvna centra u Bosni i Hercegovini te jednom centru u Beču u Austriji.

 
Nikola Tesla će pomoći ljudima u Hrvatskoj da se bore protiv koronavirusa Gredice i posude za sadnju povrća i začinskog bilja MENADŽERSKA KONFERENCIJA: Management Excellence/Menadžerska izvrsnost, 25.03.2020. Zdravo mršavljenje Kurkuma za zdravlje pasa ITF GMP CUP - UMAG ATP - Svjetsko prvenstvo IZDANJE FERRATUMOVE MEĐUNARODNE ANKETE O PONAŠANJU POTROŠAČA POVODOM 10. OBLJETNICE DONOSI IZNENAĐUJ Autobusni prijevoz Črnja Tours d.o.o. VRTNE GARNITURE ZA SJEDENJE
 
Zagreb Img 6778
Zagreb Img 6784
Zagreb Img 6787
Zagreb Img 6799
Zagreb Img 6808
Zagreb Img 6809
Zagreb Img 6812
Zagreb Img 6820
Zagreb Img 6831
Zagreb Img 6840
Zagreb Img 6842
Zagreb Img 6860
Zagreb Img 6867
Zagreb Img 6869
Zagreb Img 6873
Zagreb Img 6885
Zagreb Img 6886
Zagreb Img 6888
Zagreb Img 6904
Zagreb Img 6908
Zagreb Img 6909
Zagreb Img 6919
Zagreb Img 6921
Zagreb Img 6932
Zagreb Img 6933
Zagreb Img 6934
Zagreb Img 6935
Zagreb Img 6938
Zagreb Img 6939
Zagreb Img 6943
 
“Andy Warhol: Enter Into My Life” u ZadruŠpancirfest 2018.Zdravko Čolić, Arena Pula 18.08.ZEN In Business seminar Dragane Jovanović 23.-24.06. i 30.6.-1.7.u ZagrebuA. G. Matoš, četvrtak, 14. lipnja 2018. u 12 sati.Amir Alagić u Booksi 19. lipnjaDani Folke u Folnegovićevom naselju kvartovski festival Dani Folke 2018Kazalište GavellaZGK KOMEDIJA: ALPHONSINESTADION KRANJČEVIĆEVA: Prljavo kazalište
 
mojzagreb.info preporuča
Web shop - Samsky Hedone - Centar kanalske galanterije PR agencija - odnosi s javošću Danas bez struje Ured za udruge Vlade RH Gradska groblja - Raspored pogreba Umjetnost dizajna i dizajniranja Medicinska naklada
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - mojzagreb.info
 
 
U kojoj od bivših republika, bivše SFRJ bi najradije danas živjeli?
  •   Slovenija
  •   Hrvatska
  •   BiH
  •   Crna Gora
  •   Srbija
  •   Makedonija
  •   U nijednoj
 
 

Zagreb › Tvrtke › Trgovina › Veleprodaja › Elgrad - Sve za namještaj po mjeri