Elgrad - Sve za namještaj po mjeri

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
10:19
Pro
2019
13

Zagreb › Tvrtke › Trgovina › Veleprodaja › Elgrad - Sve za namještaj po mjeri

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
Elgrad - Sve za namještaj po mjeri - mojzagreb.info
Elgrad
Sve za namještaj po mjeri
»Kvaliteta, inovacije i pouzdanost usluge naše su obaveze od samog početka poslovanja.«
Detaljna karta / 10000 Zagreb
 

Vrijednosti

Praćenje trendova u dizajnu i industriji namještaja, inovacije i unapređenja u području prodaje naš su cilj i obaveza. Zadovoljstvo svakog kupca od neprocjenjive je važnosti za naše poslovanje te nastojimo ostvariti partnerski odnos zasnovan na povjerenju i lojalnosti uz neprekidnu brigu o potrebama kupaca.

Motiviranost, predanost poslu kao i niska fluktuacija radne snage osnovne su značajke naše glavne pokretačke snage. Pouzdanost asortimana i brzina usluge temelj su naše konkurentske prednosti te osobine po kojima nas je tržište prepoznalo i po tome nas cijeni.

Poveznice / Podkategorije

Elgrad - Sve za namještaj po mjeri

Ulica:Jankomir, Vučak 30
Pošta, mjesto:      10000 Zagreb
Telefon:01 5502 400 - ploče 01 5502 406 - okovi
Telefaks:01 5502 408
E-mail:jankomir@elgrad.hr
Internet:www.elgrad.hr

Profil poduzeća

Tvrtka Elgrad prva je na hrvatsko tržište uvela prodaju i konfekcioniranje pločastih materijala na osnovi iverice, te niz inovacija u tom segmentu trgovine. U svom asortimanu nudimo proizvode renomirane austrijske tvrtke Egger, čiji smo vodeći regionalni distributer. Naše je određenje od samog početka poslovanja nuditi tržištu asortiman provjereno visoke kvalitete, koja zadovoljava sve europske norme. Tržište namještaja iz oplemenjenih ploča iverica se iz dana u dan mijenja, dok zahtjevi i želje naših kupaca postaju sve individualniji. Mi im udovoljavamo bogatstvom dekora i velikom širinom asortimana. Izuzetna kvaliteta i otpornost materijala glavne su značajke naše ponude. Prateći trendove u suvremenom dizajnu, kontinuiranim inovacijama u asortimanu naših proizvoda, svakodnevno unapređujemo razinu prodaje, što su prepoznali i naši kupci. Takvom poslovnom politikom osvojili smo jedno od vodećih mjesta u trgovini pločastih materijala u Hrvatskoj.

Naša tvrtka nudi široki asortiman pločastih materijala i uslugu konfekcioniranja tj. obrade i dorade pločastih materijala na vrhunskoj opremi. Optimiranje krojnih naloga, piljenje na točnu mjeru uz poštivanje vrlo visoke kvlitete reza te zatvaranje rubova rubnim trakama tj. kantiranje, omogućava nam da svakom kupcu olakšamo posao i pružimo cjelovitu uslugu. Krivolinijska CNC obrada i kantiranje rubova dodatne su mogućnosti obrade koje pružamo svojim kupcima u izvođenju složenih oblika na namještaju.
U skladu sa poslovnom politikom cjelovitog zadovoljenja potreba kupaca, Elgrad je proširio svoju ponudu na kompletan asortiman okova za izradu namještaja po mjeri. Poštujući kvalitetu dosadašnje Elgradove ponude, i u području okova nudimo isključivo kvalitetne proizvode renomiranih svjetskih proizvođača.

Povijest

Elgrad d.o.o. prisutan je na hrvatskom tržištu od 1994. godine. Tvrtka je započela s radom u skromnim uvjetima, s tek nekoliko zaposlenih. U vrijeme početka bila je zamjetna nestašica stalne ponude dekora kao i kvalitetne usluge piljenja materijala, uz mogućnost brze prilagodbe individualnim kupcima. Elgrad je već tada prepoznao potrebe svojih kupaca te je izuzetno brzo reagirao ponudom. U samom početku postavlja uvjete rada uz mogućnost nadogradnje i brzih promjena, bez poremećaja procesa. Uvode se nove tehnologije i određuju pravila ponašanja, kako unutar tvrtke tako i prema kupcima. Redovito servisiranje strojeva stvara kvalitetu usluge a obuka prodajnog osoblja stvara kvalitetu i profesionalnost u prodaji. Obuka trgovaca o načinu naručivanja i konstantan rad s kupcima stvorili su povjerenje kod kupaca koji se od tada dugoročno vežu za tvrtku Elgrad. Kroz godine povećava se broj pila, uvodi se kompjuterska optimizacija radnih naloga (u čemu smo bili prvi u Hrvatskoj u ovom dijelu trgovine), te se uvode usluge kantiranja i CNC obrade. Šririmo se prostorno i kadrovski. Otvaraju se novi prodajni centri – Zavrtnica, Rijeka, Vrbani, Sesvete, a kasnije i centri diljem Hrvatske. Centralno skladište rješava se u Lekeniku. U svakom trenutku na lageru se nalaze svi dekori iz naše ponude kao i ostali asortiman, što nam omogućuje veliku brzinu pružanja usluge isporuke robe.

Cijelo ovo vrijeme vodimo računa o uvođenju novuh dekora i praćenju tržišta – tehnološki i kadrovski se opremaju centri, organiziraju se tečajevi za zaposlene te prezentacije za kupce.

Danas Elgrad posluje u 8 drvnih centara u Hrvatskoj, dva drvna centra u Bosni i Hercegovini te jednom centru u Beču u Austriji.

 

Zagreb › Tvrtke › Trgovina › Veleprodaja › Elgrad - Sve za namještaj po mjeri