iMall - Mjesto sigurne online kupovine

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
18:59
Velj
2020
23

Zagreb › Tvrtke › Trgovina › Web shop › iMall - Mjesto sigurne online kupovine

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
iMall - Mjesto sigurne online kupovine - mojzagreb.info
iMall
Mjesto sigurne online kupovine
iMall shopping centar
Detaljna karta / 10000 Zagreb
 
Poveznice / Podkategorije

iMall - Mjesto sigurne online kupovine

Ulica:Nike Grškovića 3
Pošta, mjesto:      10000 Zagreb
Telefon:Besplatni telefon: 0800 6327
Telefaks:01 / 889 0444
E-mail:info@i-mall.hr
Internet:http://www.i-mall.hr/

Shopping centar u kojem kupujete povoljno i bezbrižno

iMall se uvelike ne razlikuje od tipičnog shopping centra kakvog poznajete. Kada se na jednom mjestu nalazi ponuda velikog broja trgovina lakše je pronaći, usporediti i odabrati proizvode te kupovinu obaviti brzo i bez stresa. iMall je preslikao model trgovačkog centra u online okruženje. "Prošetati" shopping centrom i obaviti kupovinu je ugodnije ako to činite iz naslonjača štedeći energiju, vrijeme i novac. Osim što vam iMall omogućuje povoljniju kupnju već po osnovi internet medija - Vaša kupnja je i sigurnija nego u drugoj samostalnoj web trgovini. Budući da iMall platforma prilikom kupovine posreduje između Vas i trgovine u mogućnosti smo provesti zaštitu naših kupaca. iMall zaštita kupaca Vaš je instrument sigurne kupnje!

I Vi možete na iMallu otvoriti svoju trgovinu brzo i besplatno

iMall kao platforma je odgovor na pitanje kako iskoristiti sve prednosti online prodaje bez velikih inicijalnih ulaganja i kasnijih troškova. iMall se od klasičnih shopping centara razlikuje utoliko što trgovci koje okuplja ne plaćaju kvadrate trgovačkog prostora niti mjesečnu ili godišnju najamninu. Otvaranje iMall trgovine je besplatno kao i održavanje iste. Tek po realiziranoj transakciji iMall naplaćuje proviziju na prodane artikle - što znači da se trošak trgovine generira tek u trenutku kada ista počne zarađivati. Budući da dijelimo interes za uspješnu prodaju svih trgovaca ulažemo u marketing na razini centra. Otvorite trgovinu već danas - zaista Vas ništa ne košta!

iMall uključen u Google Engage

iMall zahvaljujući svom integriranom marketinškom rješenju koje se bazira na optimizaciji za tražilice, oglašavanju na Google tražilici putem Google Adwordsa, ciljano dovodi u vaše trgovine kupce koji na internetu traže upravo ono što vi nudite. Kako biste saznali dodatne pogodnosti kontaktirajte nas na naš besplatni telefon 0800-6327.

 

Zagreb › Tvrtke › Trgovina › Web shop › iMall - Mjesto sigurne online kupovine