Oprema za kamione - oprema za kamione, usluge prijevoza kamionom i kombijem

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
18:59
Velj
2020
23

Zagreb › Tvrtke › Trgovina › Web shop › Oprema za kamione - oprema za kamione, usluge prijevoza kamionom…

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
Oprema za kamione - oprema za kamione, usluge prijevoza kamionom i kombijem - mojzagreb.info
Oprema za kamione
oprema za kamione, usluge prijevoza kamionom i kombijem
Sabcommerce d.o.o. Vam nudi sigurnu i pouzdanu uslugu prijevoza svih vrsta tereta, te kvalitetnu obaveznu i dodatnu opremu za kamione
Detaljna karta / 43000 Bjelovar
 
Poveznice / Podkategorije

Oprema za kamione - oprema za kamione, usluge prijevoza kamionom i kombijem

Ulica:Velike Sredice 90
Pošta, mjesto:      43000 Bjelovar
Telefon:+358 43 217332
Telefaks:+385 43 228090
Internet:www.sabcommerce.hr

Obiteljsko smo poduzeće osnovano 1992. godine, u vrijeme kad se u RH počelo razvijati slobodno tržište. Poduzeće je osnovao gospodin Mijo Sabljić.

Kako se tih godina nije lako dolazilo do ugovora za direktan uvoz sojine sačme, mukotrpnim radom i zalaganjem te odricanjem od svoje zarade došli smo do prava na direktan uvoz. Od tada pa sve do danas mi, tvrtka Sabcommerce d.o.o., svoje poslovanje baziramo na uvozu i prodaji sojine sačme.

Uz prodaju sojine sačme, koju kvalitetno i na vrijeme svojim kamionom isporučujemo kupcima, otkupljujemo i izvozimo pilanski otpad.

Od 2009. godine intenzivno se bavimo uvozom i prodajom motornih alata za voćarstvo i vinogradarstvo koje se izrađuje pod našom robnom markom "Fence tools".

Ručni strojevi za vinogradarstvo i voćarstvo dostupni su u web shopu, te se u našem asortimanu nalaze motorne pile, motorne kosilice trimeri, motorne prskalice atomizeri i dodatna oprema.

Usluge prijevoza kamionom i kombijem

Naše usluge prijevoza kamionom su sigurne, pouzdane i kvalitetne. Prevozimo sve vrste tereta, rasuti ili paletirani, uključujući i transport robe u kontejnerima. Uz višegodišnje iskustvo u prijevozu kamionima naš vozni park smo početkom ove godine dopunili i kombi vozilom.

Dodatna oprema za kamioneUvozimo i putem našeg web shopa dostupna je oprema opreme za kamione, obavezne i dodatne. Cijene opreme za kamione su vrlo povoljne, a proizvode možete pogledati i naručiti putem našeg web shopa ili nas kontaktirati putem telefona.

Led pressure alarm

Elektronički sustav Led pressure alarm

Ekskluzivni smo uvoznik i distributer za novi elektronički sustav Led pressure alarm na području Hrvatske, Slovenije, Srbije, BiH, Makedonije i Crnu gore. Led pressure alarm novi elektronički sustav za nadzora tlaka u gumama, smanjuje potrošnju goriva do 3%, trošenje guma do 30% te smanjuje zagađenje ispušnim plinovima.

 

Registracijske tablice za kamion

Nudimo i izradu registarskih tablica. Za izradu registarske tablice po narudžbi, dovoljno je da na nam pošaljete informacije i sliku koju želite i mi ćemo Vam se javiti u što kraćem roku. Sve informacije vezane za naručivanje tablice možete pronaći na našoj stranici. 


Izrada tablice

 

Zagreb › Tvrtke › Trgovina › Web shop › Oprema za kamione - oprema za kamione, usluge prijevoza kamionom i kombijem