SIGMA PLUS - Concept store

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
14:57
Velj
2020
24

Zagreb › Tvrtke › Trgovina › Vrt, kuća i dom › SIGMA PLUS - Concept store

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
SIGMA PLUS - Concept store  - mojzagreb.info
SIGMA PLUS
Concept store
namještaj
Detaljna karta / 10000 Zagreb
 
Poveznice / Podkategorije

SIGMA PLUS - Concept store

Ulica:Slavonska avenija 52
Pošta, mjesto:      10000 Zagreb
Telefon:+385 1 618 5481
Telefaks:+385 1 618 5480
E-mail:concept-store@sigma-plus.hr
Internet:www.sigma-plus.hr

KVALITETA PLUS

Tvrtka Sigma plus započela je radom još davne 1996. godine, skromno u okruženju Makarske, entuzijazmom poduzetnika punog vjere u sebe i svoje ciljeve. Sigma plus u svom pristupu radu i ciljanim tržištima razlikuje se od konkurencije od svojih početaka pa do danas.

Specifičnosti ponude i način rada te novi tehnološki iskorak drvnog centra Sigma plus ogledaju se i u činjenici da je 2012. godine napravljen iskorak prema tržištu Zagreba otvaranjem novog drvnog centra znakovita imena Concept store.

U svom poslovanju Sigma plus je usmjerena na podršku stolarima kod opremanja zahtjevnih projekata kao što su hoteli, ljekarne, liječničke ordinacije i sl. U projektiranju se uvelike oslanjaju na softversku pripremu i obradu, na što se logično nadovezuje korištenje CNC tehnologije koja radne naloge preuzima u digitalnom formatu, čime se postiže velika fleksibilnost obrade, povećava produktivnost te se u konačnici skraćuju rokovi isporuke.

Dodatni zamah u Sigmi plus očekuju nabavkom novih tehnoloških sustava koji omogućuju još veće kapacitete obrade i znatno veću produktivnost i kvalitetu obrade.

VISOKA KVALITETA ZAVRŠNE OBRADE

Na našem tržištu se nude materijali niskog cjenovnog razreda i niske kvalitete. Samim time su i usluge koje se izvode s takvim materijalima nezadovoljavajuće kao i konačni završni proizvod. Sigma Plus se odlučila zaokrenuti prema onome što se može nazvati “kvaliteta plus”. Za istu cijenu, kupcima nudimo kvalitetnije materijale i bolju uslugu izrade.

Investirali smo u najmoderniji skladišni sustav u Hrvatskoj. Računalno upravljivo automatsko ležeće skladište na 1000 m2 s preko 150 skladišnih mjesta, jedino je takve vrste u Hrvatskoj. Automatsko skladište samostalno skladišti ali i donosi materijal iz skladišta na radni stol raskrajača. Prednosti ovakvog ležećeg automatskog skladišnog sustava nad regalnim skladištem je višestruk. Paleta s pločama se vakuumskim hvataljkama prilikom istovara prebaci na unaprijed određeno mjesto u ležećem skladištu. U trenutku kada stolar ima potrebu za krojenjem elemenata, automatizirani sustav vakuumskim hvataljkama uhvati odabranu ploču i dostavi je na radni stol raskrajača.

 

Dok se jedna ploča kroji prema vašim mjerama automatizirani skladišni sustav dostavi sljedeću ploču koja čeka na red za krojenje. Na ovaj način izbjegnuti su svi utovari – pretovari i transporti, razne manipulacije viličarima po regalnom skladištu, ručno vađenje pojedinačnih ploča iz regala, ručno slaganje i priprema za krojenje.
Sva moguća oštećenja i sitne ogrebotine koje inače nastaju pri manipulaciji viličarima i ručnom slaganju su izbjegnute.

Od isporuke iz tvornice proizvođača do konačnog krojenja i isporuke gotovih elemenata mogućnost ogrebotina je svedena na najmanju moguću mjeru. Računalno upravljivim automatskim ležećim skladištem nudimo stolarima iskrojene elemente za istu cijenu uz dodatnu kvalitetu plus.

 

ZASTUPAMO

Imamo visokokvalitetetne proizvode europskih proizvođača poput ALU-STYLE, CLEAF, DRESSELHAUS, EGGER, GAMET, GRASS, KESSEBOEHMER, LEHMANN, NEHL, RAUMPLUS, SCHWINN, VITRIS, ZOBAL ... kojima nastojimo zadovoljiti i najviše prohtjeve naših kupaca.

SIGMA PLUS

 

Posjetite naš izložbeni salon CONCEPT STORE SIGMA PLUS u Zagrebu, Slavonska avenija br.52 (bivša Magma). Uz širok asortiman proizvoda dočekat će vas ljubazno osoblje.

Katalog

PREUZMITE - katalog opreme za ljekarne i drogerije

 

PRONAĐITE NAS

SIGMA PLUS CONCEPT STORE
Slavonska avenija 52, 10000 Zagreb
prodaja ploča / t: 01 5520 838
e: concept-store@sigma-plus.hr
prodaja okova / t: 01 5542 371
e: okovi@sigma-plus.hr

DRVNI CENTAR MAKARSKA
Vrgorski put 5, 21300 Makarska
veleprodaja / t: 021 679 852
e: veleprodaja@sigma-plus.hr
trgovina / t: 021 679 246
e: trgovina@sigma-plus.hr

 

 

Zagreb › Tvrtke › Trgovina › Vrt, kuća i dom › SIGMA PLUS - Concept store