Tehnopolis - Webshop - Jer život može bti jednostavniji

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
02:59
Tra
2020
05

Zagreb › Tvrtke › Trgovina › Web shop › Tehnopolis - Webshop - Jer život može bti jednostavniji

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
Tehnopolis - Webshop - Jer život može bti jednostavniji - mojzagreb.info
Tehnopolis
Webshop - Jer život može bti jednostavniji
Na webshopu Tehnopolis možete kupiti skoro sve aparate koji su vam potrebni u vašem kućanstvu.
Detaljna karta / 10144 Zagreb p.p. 20
 

Proizvodi

Webshop Tehnopolis

Poslovni cilj TEHNOPOLISA je ponuditi tržištu gotovo svu dostupnu robu koja se nalazi na hrvatskom tržištu iz područja informatike i tehničkih uređaja, namijenjenu domaćinstvima, uredima i sl., po najpovoljnijim mogućim cijenama.

Poveznice / Podkategorije

Tehnopolis - Webshop - Jer život može bti jednostavniji

Ulica:Savska 41
Pošta, mjesto:      10144 Zagreb p.p. 20
Telefon:+385 (0)1 6177 144
Telefaks:+385 (0)1 6177 180
E-mail:info@tehnopolis.hr
Internet:www.tehnopolis.hr

Misija web trgovine

Web trgovina TEHNOPOLIS predstavlja značajni razvojni iskorak u poslovanju našeg društva MULTIPLEX-DIGITAL d.o.o. Analizom svjetskog i posebno evropskog tržišta uviđamo da se na domaćem tržištu još uvijek, usprkos velikoj ponudi, nude tehnički uređaji po neopravdano visokoj cijeni i nepovoljnim uvjetima prodaje.

Ovom web trgovinom želimo utjecati na razvoj prakse koja će dovesti kupce u bitno bolju poziciju u kupovini robe po uistinu evropskim cijenama i uvjetima. Razvojem prakse da se ova roba kupuje „iz fotelje“ bez nepotrebnog gubljenja vremena i uz pružanje mnogo više informacija kupcu o karakteristikama svakog artikla i njihovu usporedbu sa ostalima, od onih informacija koje dobivaju od trgovaca posebno u robnim centrima želimo utjecati i na pad nepotrebnih troškova koji su sada sastavni dio maloprodaje tehničke robe.

U ovim uvjetima koje nudimo kupcima TEHNOPOLIS web trgovine osigurali smo sve relevantne informacije da su sigurni što kupuju ,da kupuju artikl koji najbolje odgovara njihovim potrebama, da ga dobivaju po optimalnim uvjetima isporuke i po najboljoj mogućoj cijeni, te da je njohova privatnost podataka osigurana, jer svi djelatnici TEHNOPOLIS-a i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Tehnopolis.hr, tvrtka nudi gotovo svu dostupnu robu koja se nalazi na hrvatskom tržištu iz područja informatike  i tehničkih uređaja, namijenjenu domaćinstvima, uredima i sl. Često su im i artikli na akcijama, te su cijene tada još pristupačnije kupcima.

LCD televizori   Perilice rubljaHladnjaci

Cilj web trgoviine

Poslovni cilj TEHNOPOLISA je ponuditi tržištu gotovo svu dostupnu robu koja se nalazi na hrvatskom tržištu iz područja informatike i tehničkih uređaja, namijenjenu domaćinstvima, uredima i sl., po najpovoljnijim mogućim cijenama.

Ono što mi nudimo kupcima prilikom naše suradnje jest potpuna kontrola troškova. Pod time podrazumijevamo da TEHNOPOLIS omogućuje svakom kupcu uvid u sve troškove koji nastaju pri kupnji i dostavi robe. Na taj način kupac sam odlučuje koje usluge tj. troškove želi, a koje će sam izvršiti u procesu nabave i dostave robe, te je na taj način u mogućnosti izbjeći za njega potencijalno nepotrebne troškove.

Naš poslovni cilj jest da kupcu kod pružanja usluga prodaje osiguramo izračun, po njega, najpovoljnijih cijena a da je ta cijena svakako bitno niža od cijene koju bi morao platiti u standardnoj trgovini.

Još jedan od naših ciljeva jest zadovoljiti potrebe i želje kupca, te stalno, kontinuirano raditi na kvalitetnoj ponudi roba i usluga.
 

 
Nikola Tesla će pomoći ljudima u Hrvatskoj da se bore protiv koronavirusa Gredice i posude za sadnju povrća i začinskog bilja MENADŽERSKA KONFERENCIJA: Management Excellence/Menadžerska izvrsnost, 25.03.2020. Zdravo mršavljenje Kurkuma za zdravlje pasa ITF GMP CUP - UMAG ATP - Svjetsko prvenstvo IZDANJE FERRATUMOVE MEĐUNARODNE ANKETE O PONAŠANJU POTROŠAČA POVODOM 10. OBLJETNICE DONOSI IZNENAĐUJ Autobusni prijevoz Črnja Tours d.o.o. VRTNE GARNITURE ZA SJEDENJE
 
Zagreb Img 6778
Zagreb Img 6784
Zagreb Img 6787
Zagreb Img 6799
Zagreb Img 6808
Zagreb Img 6809
Zagreb Img 6812
Zagreb Img 6820
Zagreb Img 6831
Zagreb Img 6840
Zagreb Img 6842
Zagreb Img 6860
Zagreb Img 6867
Zagreb Img 6869
Zagreb Img 6873
Zagreb Img 6885
Zagreb Img 6886
Zagreb Img 6888
Zagreb Img 6904
Zagreb Img 6908
Zagreb Img 6909
Zagreb Img 6919
Zagreb Img 6921
Zagreb Img 6932
Zagreb Img 6933
Zagreb Img 6934
Zagreb Img 6935
Zagreb Img 6938
Zagreb Img 6939
Zagreb Img 6943
 
“Andy Warhol: Enter Into My Life” u ZadruŠpancirfest 2018.Zdravko Čolić, Arena Pula 18.08.ZEN In Business seminar Dragane Jovanović 23.-24.06. i 30.6.-1.7.u ZagrebuA. G. Matoš, četvrtak, 14. lipnja 2018. u 12 sati.Amir Alagić u Booksi 19. lipnjaDani Folke u Folnegovićevom naselju kvartovski festival Dani Folke 2018Kazalište GavellaZGK KOMEDIJA: ALPHONSINESTADION KRANJČEVIĆEVA: Prljavo kazalište
 
mojzagreb.info preporuča
Web shop - Samsky Hedone - Centar kanalske galanterije PR agencija - odnosi s javošću Danas bez struje Ured za udruge Vlade RH Gradska groblja - Raspored pogreba Umjetnost dizajna i dizajniranja Medicinska naklada
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - mojzagreb.info
 
 
U kojoj od bivših republika, bivše SFRJ bi najradije danas živjeli?
  •   Slovenija
  •   Hrvatska
  •   BiH
  •   Crna Gora
  •   Srbija
  •   Makedonija
  •   U nijednoj
 
 

Zagreb › Tvrtke › Trgovina › Web shop › Tehnopolis - Webshop - Jer život može bti jednostavniji