Tehnopolis - Webshop - Jer život može bti jednostavniji

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
21:59
Srp
2020
04

Zagreb › Tvrtke › Trgovina › Web shop › Tehnopolis - Webshop - Jer život može bti jednostavniji

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
Tehnopolis - Webshop - Jer život može bti jednostavniji - mojzagreb.info
Tehnopolis
Webshop - Jer život može bti jednostavniji
Na webshopu Tehnopolis možete kupiti skoro sve aparate koji su vam potrebni u vašem kućanstvu.
Detaljna karta / 10144 Zagreb p.p. 20
 

Proizvodi

Webshop Tehnopolis

Poslovni cilj TEHNOPOLISA je ponuditi tržištu gotovo svu dostupnu robu koja se nalazi na hrvatskom tržištu iz područja informatike i tehničkih uređaja, namijenjenu domaćinstvima, uredima i sl., po najpovoljnijim mogućim cijenama.

Poveznice / Podkategorije

Tehnopolis - Webshop - Jer život može bti jednostavniji

Ulica:Savska 41
Pošta, mjesto:      10144 Zagreb p.p. 20
Telefon:+385 (0)1 6177 144
Telefaks:+385 (0)1 6177 180
E-mail:info@tehnopolis.hr
Internet:www.tehnopolis.hr

Misija web trgovine

Web trgovina TEHNOPOLIS predstavlja značajni razvojni iskorak u poslovanju našeg društva MULTIPLEX-DIGITAL d.o.o. Analizom svjetskog i posebno evropskog tržišta uviđamo da se na domaćem tržištu još uvijek, usprkos velikoj ponudi, nude tehnički uređaji po neopravdano visokoj cijeni i nepovoljnim uvjetima prodaje.

Ovom web trgovinom želimo utjecati na razvoj prakse koja će dovesti kupce u bitno bolju poziciju u kupovini robe po uistinu evropskim cijenama i uvjetima. Razvojem prakse da se ova roba kupuje „iz fotelje“ bez nepotrebnog gubljenja vremena i uz pružanje mnogo više informacija kupcu o karakteristikama svakog artikla i njihovu usporedbu sa ostalima, od onih informacija koje dobivaju od trgovaca posebno u robnim centrima želimo utjecati i na pad nepotrebnih troškova koji su sada sastavni dio maloprodaje tehničke robe.

U ovim uvjetima koje nudimo kupcima TEHNOPOLIS web trgovine osigurali smo sve relevantne informacije da su sigurni što kupuju ,da kupuju artikl koji najbolje odgovara njihovim potrebama, da ga dobivaju po optimalnim uvjetima isporuke i po najboljoj mogućoj cijeni, te da je njohova privatnost podataka osigurana, jer svi djelatnici TEHNOPOLIS-a i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Tehnopolis.hr, tvrtka nudi gotovo svu dostupnu robu koja se nalazi na hrvatskom tržištu iz područja informatike  i tehničkih uređaja, namijenjenu domaćinstvima, uredima i sl. Često su im i artikli na akcijama, te su cijene tada još pristupačnije kupcima.

LCD televizori   Perilice rubljaHladnjaci

Cilj web trgoviine

Poslovni cilj TEHNOPOLISA je ponuditi tržištu gotovo svu dostupnu robu koja se nalazi na hrvatskom tržištu iz područja informatike i tehničkih uređaja, namijenjenu domaćinstvima, uredima i sl., po najpovoljnijim mogućim cijenama.

Ono što mi nudimo kupcima prilikom naše suradnje jest potpuna kontrola troškova. Pod time podrazumijevamo da TEHNOPOLIS omogućuje svakom kupcu uvid u sve troškove koji nastaju pri kupnji i dostavi robe. Na taj način kupac sam odlučuje koje usluge tj. troškove želi, a koje će sam izvršiti u procesu nabave i dostave robe, te je na taj način u mogućnosti izbjeći za njega potencijalno nepotrebne troškove.

Naš poslovni cilj jest da kupcu kod pružanja usluga prodaje osiguramo izračun, po njega, najpovoljnijih cijena a da je ta cijena svakako bitno niža od cijene koju bi morao platiti u standardnoj trgovini.

Još jedan od naših ciljeva jest zadovoljiti potrebe i želje kupca, te stalno, kontinuirano raditi na kvalitetnoj ponudi roba i usluga.
 

 
PREVENTA – iskustvo i inovacije u području zaštite na radu Nikola Tesla će pomoći ljudima u Hrvatskoj da se bore protiv koronavirusa Gredice i posude za sadnju povrća i začinskog bilja MENADŽERSKA KONFERENCIJA: Management Excellence/Menadžerska izvrsnost, 25.03.2020. Zdravo mršavljenje Kurkuma za zdravlje pasa ITF GMP CUP - UMAG ATP - Svjetsko prvenstvo IZDANJE FERRATUMOVE MEĐUNARODNE ANKETE O PONAŠANJU POTROŠAČA POVODOM 10. OBLJETNICE DONOSI IZNENAĐUJ Autobusni prijevoz Črnja Tours d.o.o.
 
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (6)
Zagreb Ali mirza mulabegovic (1)
Zagreb Ali mirza mulabegovic (2)
Zagreb Ana marija zuzul
Zagreb Andrea trgovcevic kristijan ilicic
Zagreb Dajana pajkic
Zagreb Darko kontin
Zagreb Domagoj stimac damir begovic (1)
Zagreb Domagoj stimac damir begovic (2)
Zagreb Filip dizdar
Zagreb Ivana andabaka
Zagreb Kristijan ilicic andrea trgovcevic drago pezic
Zagreb Leon ivanusa zoran aragovic
Zagreb Luna valas (1)
Zagreb Luna valas (2)
Zagreb Marko petric
Zagreb Matija cvek (1)
Zagreb Matija cvek (2)
Zagreb Mijo matic
Zagreb Ogi antunac
Zagreb Otvorenje corona sunsets session - copy
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (1)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (6)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (14)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (22)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (46)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (48)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (50)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (56)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (65)
 
“Andy Warhol: Enter Into My Life” u ZadruŠpancirfest 2018.Zdravko Čolić, Arena Pula 18.08.ZEN In Business seminar Dragane Jovanović 23.-24.06. i 30.6.-1.7.u ZagrebuA. G. Matoš, četvrtak, 14. lipnja 2018. u 12 sati.Amir Alagić u Booksi 19. lipnjaDani Folke u Folnegovićevom naselju kvartovski festival Dani Folke 2018Kazalište GavellaZGK KOMEDIJA: ALPHONSINESTADION KRANJČEVIĆEVA: Prljavo kazalište
 
mojzagreb.info preporuča
Web shop - Samsky Hedone - Centar kanalske galanterije PR agencija - odnosi s javošću Danas bez struje Ured za udruge Vlade RH Gradska groblja - Raspored pogreba Umjetnost dizajna i dizajniranja Medicinska naklada
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - mojzagreb.info
 
 
U kojoj od bivših republika, bivše SFRJ bi najradije danas živjeli?
  •   Slovenija
  •   Hrvatska
  •   BiH
  •   Crna Gora
  •   Srbija
  •   Makedonija
  •   U nijednoj
 
 

Zagreb › Tvrtke › Trgovina › Web shop › Tehnopolis - Webshop - Jer život može bti jednostavniji