Apartmani Šibensko-kninska županija - Oglašavanje apartmana na Internetu

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
18:59
Velj
2020
24

Zagreb › Tvrtke › Turizam › Turističke agencije › Apartmani Šibensko-kninska županija - Oglašavanje apartmana…

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
Apartmani Šibensko-kninska županija - Oglašavanje apartmana na Internetu - mojzagreb.info
Apartmani Šibensko-kninska županija
Oglašavanje apartmana na Internetu
Pokrenut u siječnju 2003., Info Adriatic je postao vodeća Web-stranica u svijetu kada se spominje Šibensko-kninska županija. Gosti, posjetitelji, turisti i svi zainteresirani za odmor u ovom dijelu Hrvatske, tj. Dalmacije, na stranicama Info Adriatic upoznaju se sa destinacijama i smještajnim kapacitetima.
Detaljna karta / 22000 Šibenik
 

Apartmani na Jadranu

 Apartmani Hrvatska, Hoteli Hrvatska, Privatni smještaj Hrvatska, Apartmani Jadran, Hoteli Jadran, Privatni smještaj Jadran, Apartmani Dalmacija, Hoteli Dalmacija, Privatni smještaj Dalmacija

Destinacije Šibensko-kninska županija

Poveznice / Podkategorije

Apartmani Šibensko-kninska županija - Oglašavanje apartmana na Internetu

Ulica:8. dalmatinske 8
Pošta, mjesto:      22000 Šibenik
Telefon:+385 (0)22 335 930
Telefaks:+385 (0)22 335 930
Internet:www.infoadriatic.com/hrvatska

APARTMANI ŠIBENIK

Apartmani Šibenik, Hoteli Šibenik, Privatni smještaj Šibenik, Apartmani Hrvatska, Hoteli Hrvatska, Privatni smještaj Hrvatska, Apartmani Jadran, Hoteli Jadran, Privatni smještaj Jadran, Apartmani Dalmacija, Hoteli Dalmacija, Privatni smještaj DalmacijaMore, najveće bogatstvo ovoga kraja, mediteranska klima, slikovita obala s brojnim otocima, NP Krka i NP Kornati, izvrsni su turistički potencijali. A zbog neponovljive razvedenosti obale, razvio se i kvalitetan nautički turizam.

Brojne marine, od kojih ćemo spomenuti samo neke: Hramina u Murteru, Frapa u Rogoznici, ACI u Vodicama, Kremik u Primoštenu, mogu primiti stotine i tisuće manjih i većih motornih plovila, jahti i jedrilica. Okosnica cestovnog prometa je Jadranska magistrala od koje se odvajaju asfaltni putevi do Drniša i Knina te dalje u unutrašnjost zemlje. Željeznička pruga vodi prema Zagrebu i Splitu, a zračni promet odvija se preko zračne luke Split, nedaleko Splita i zračne luke Zemunik, nedaleko Zadra.

Šibenik raspolaže s jednim hotelom, no obližnje hotelsko naselje Solaris, spremno je za prihvat velikog broja gostiju. U sastavu kompleksa nalaze se bungalovi Šibenik, autokamp Šibenik, lučica te ponuda raznovrsnih sportskih sadržaja na moru i kopnu. Brojne šibenske restauracije i svakodnevni kulturno-zabavni programi, među kojima se ističu Međunarodni dječji festival i Večeri dalmatinske šansone, upotpunit će bogatu ponudu. Uz tvrđave, bedeme, kule i gradska vrata, sačuvani su i mnogi drugi spomenici sakralnog graditeljstva. No, kako bi vaš posjet Šibeniku bio zanimljiviji, prepustit ćemo da ih otkrijete sami. I da uživate u pjesmi sunca, mora i kamena. Pregledajte Apartmani Šibenik, Hoteli Šibenik te Smještaj Šibenik na stranicama Info Adriatic.

Osim Šibenika, među draguljima Šibenske rivijere i privatnog smještaja ističu se Apartmani Vodice, Apartmani Primošten, Apartmani Murter, Apartmani Rogoznica i brojne druge destinacije vidljive u lijevoj rubrici.

Sibenik apartmentsAppartamenti SibenikPrivatunterkünfte Sibenik Sibenik FerienwohnungenUbytování ŠibenikApartmány Šibenik 

APARTMANI VODICE

Apartmani Vodice, Hoteli Vodice, Privatni smještaj Vodice, Apartmani Hrvatska, Hoteli Hrvatska, Privatni smještaj Hrvatska, Apartmani Jadran, Hoteli Jadran, Privatni smještaj Jadran, Apartmani Dalmacija, Hoteli Dalmacija, Privatni smještaj DalmacijaStotine komfornih, ugostiteljskih objekata, svakodnevna krstarenja brodovima i izleti autobusima, bogat kulturno-umjetnički život, tek su dio raznovrsne ponude. Gostima je na raspolaganju tisuće ležaja što nude privatne sobe, apartmani Vodice, vile Vodice, autokampovi Vodice i samostalni obiteljski hoteli Vodice.

U centru Vodica nalazi se velika marina Vodice sa svim pratećim sadržajima te sa više od 400 vezova za prihvat nautičara.  Beskrajne pješčane, šljunčane, betonske i stjenovite plaže, duga šetnica uz more (koja se zapadno proteže sve do Tribunja, a jugoistočno do Srime), bogati sportsko-rekreativni programi, kao i sve vrste sportova na vodi, zadovoljit će ukus svakog posjetitelja. Ali i okus, kušajući vodičko desertno vino maraština ili uživajući u specijalitetima brojnih restauracija i konoba. A noćni klubovi Vodice i diskoteke (npr. Hacienda Vodice, Hookah Bar Vodice, Punta Vodice, Opium Club Vodice, Makina Exit Vodice) pružit će zabavu do svitanja pružit će zabavu do svitanja.

Obiljem sadržaja i istančanim osjećajem Vodičana prema turizmu, ugostiteljstvu te uređenju i zaštiti okoliša, Vodice redovito osvajaju najviše ocjene. Neka osvoje i vas.

Vodice apartmentsAppartamenti VodicePrivatunterkünfte VodiceVodice FerienwohnungenUbytování VodiceApartmány Vodice 

APARTMANI PRIMOŠTEN

Apartmani Primošten, Hoteli Primošten, Privatni smještaj Primošten, Apartmani Hrvatska, Hoteli Hrvatska, Privatni smještaj Hrvatska, Apartmani Jadran, Hoteli Jadran, Privatni smještaj Jadran, Apartmani Dalmacija, Hoteli Dalmacija, Privatni smještaj DalmacijaJedinstven mediteranski ugođaj srednjovjekovne arhitekture zbijenih kamenih kuća i brojnih uskih kala, mirisno more i prozirna čistoća, cvrčanje cvrčaka, hladovina bora i sunčane plaže, prirodni su potencijali koje Primoštenci odavno njeguju.

Na poluotoku Raduča, sjeverno od mjesta u gustoj borovoj šumi, nalaze se hotelski kapaciteti i hoteli Primošten i kupališta bogata sadržajima. Hotelski smještaj za naturiste osiguran je sa južne strane Primoštena, podno brda Kremik, u skrivenoj kamenoj uvali, dok će privatni smještaj uz mnogobrojne sobe Primošten i apartmani Primošten rado ponuditi svaki mještanin. Ljubitelji kampiranja također će pronaći mjesto u vrevi primoštenskog ljeta i zato su tu autokampovi Primošten.

U lučici predah pronalaze brojni nautičari krstareći duž Jadrana,  a dalje prema jugu, u podnožju brežuljaka, nalazi se jedinstvena marina Primošten na Jadranu, prirodno zaklonjena od vjetrova, okružena prizorima vinograda satkanih od kamenih saća. Ovi vinogradi imaju status spomenika ljudskom radu i njihova se slika nalazi u predvorju zgrade Ujedinjenih naroda. Mukotrpnim radom iz vinograda u kamenu dobiva se glasovito crno vino babić, koje će uz domaći specijalitet - jastoga na primoštenski način, pridobiti i gurmana istančanog okusa.

Raznovrsne mogućnosti za rekreaciju, škola jedrenja i ronjenja, brojne restauracije i konobe, suvenirnice te bogato kulturno ljeto različitog sadržaja (spomenimo samo Aurora Club Primošten), Primošten svrstava u sam vrh turističke ponude ovoga podneblja.

Primosten apartmentsAppartamenti PrimostenPrivatunterkünfte Primosten Primosten FerienwohnungenUbytování PrimoštenApartmány Primošten 

CROATIA APARTMENTS - Croatia Holiday

VREMENSKA PROGNOZA

OGLAŠAVANJE APARTMANA NA INTERNETU

Oglašavanje apartmana na internetuTvrtka Sprait d.o.o., vlasnik portala za oglašavanje apartmana Info Adriatic, izdala je knjigu za iznajmljivače privatnog smještaja i druge turističke djelatnike koji se bave uslugom pružanja smještaja.

U knjizi
otkriva sve pojedinosti o tome kako maksimalno iskoristiti smještajne kapacitete, gdje se i kako oglašavati i kako poslovati s novim i starim turistima, kao i onima koji su samo pokazali interes za smještajem.

Knjiga je dostupna od kraja ožujka 2012., a trebao bi je posjedovati svaki hrvatski iznajmljivač. Jer, čak 90% iznajmljivača svojim ponašanjem doslovno odbija turiste. Nekoliko redaka na tu temu, autor je napisao na stranicama Oglašavanje apartmana, a dotiče i temu Besplatno oglašavanje apartmana. Mnogo više tema i konkretne primjere za učinkovito popunjavanje apartmana saznajte u ovoj izvrsnoj knjizi. 

 

Zagreb › Tvrtke › Turizam › Turističke agencije › Apartmani Šibensko-kninska županija - Oglašavanje apartmana na Internetu