A0 d.o.o. - Printing solutions

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
03:59
Stu
2019
12

Zagreb › Tvrtke › Umjetnost i dizajn › Grafički dizajn › A0 d.o.o. - Printing solutions

Zagreb SIGMA PLUS
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
A0 d.o.o. - Printing solutions - mojzagreb.info
A0 d.o.o.
Printing solutions
Mali ili veliki format, nama je svejedno
Detaljna karta / Kopiraona: Srednjaci 3 10000 Zagreb
 

Priča o nama

12 godina pomažemo svojim klijentima da svoja remek djela stave na papir i stvore novi vizualni efekt za svoje klijente.
Dugogodišnje iskustvo omogućuje nam da Vas savjetujemo i da Vam pomognemo da svoje projekte upakirate u najljepši finalni proizvod, te da Vaši partneri i kroz nas prepoznaju kvalitetu usluge.
S nama kao pouzdanim partnerom Vaše poslovanje postaje jednostavnije i opuštenije.

Zašto smo drugačiji

Interesi i želje klijenata glavna su vodilja našeg načina poslovanja.
Kroz dugi niz godina prepoznali smo da su brzina i kvaliteta ključne za stvaranje dugoročne poslovne suradnje.
Svoje vještine i znanje utkali smo u sva područja poslovanja.

Booklet printanje

Nema razloga da Vašu brošuru, upute za upotrebu ili bilo koji drugi prodajno – prezentacijski dokument ne izradimo booklet. Visokokvalitetni isprint u boji ili crno-bijeloj tehnici na različitim vrstama papira s dva klamanja u sredini i presavijanjem stvorit će izvrsnu sliku o Vama. Booklet printanje s nama više nije zahtjevno i skupo jer od svih Vaših dokumenata možemo stvoriti booklet.

Izrada i printanje letaka

A0 razumije da je izgled vašeg letka ogledalo Vaše trvtke, te smo izborom papira, načinom presavijanja letka i kvalitetom isprinta stvorili najbolji efekt kako bi sebe prezentirali svojim klijentima.

Printanje cjenika

Izrada i printanje cjenika jedan je od načina davanja informacija Vašim klijentima o proizvodima koje im nudite i njihovim cjenama. Prilikom svakog poslovnog sastanka možete svog klijenta iznenaditi s cjenikom koji će osim samih cijena dati najbitnije informacije o Vama.

Poveznice / Podkategorije

A0 d.o.o. - Printing solutions

Ulica:Sjedište: A0 d.o.o. Kutnjački put 9 10000 Zagreb
Pošta, mjesto:      Kopiraona: Srednjaci 3 10000 Zagreb
Telefon:Tel. 00385-1-7897-055 Tel. 00385-1-7897-056
Telefaks:Fax. 00385-1-7897-057
E-mail:ivana.leko@anula.hr anula@anula.hr
Internet:http://www.anula.hr/

Plotanje i kopiranje tehničkih nacrta

Dugogodišnje iskustvo i suradnja s arhitektima, projektantima i inženjerima stvorila je od nas pouzdanog suradnika. Poznavanje Vaše profesije omogućuje nam kvalitetno i brzo izvršavanje svih zadataka i izazova koje stvarate.  Mi smo Vaša zadnja i vrlo važna karika i zajedno s Vama želimo ostaviti trag kod svakog investitora.

Posteri

Stvorite neizbrisivu sliku o sebi oslikavanjem svojeg izložbeno-prodajnog ili uredskog prostora velikim posterima izrađenim na visokokvalitenim papirima prekrasnog otiska u boji. Prema potrebi postere možete prenositi i tako ih koristiti na svim svojim prezentacijama.
Ukoliko nemate izrađeni poster koji stvara vizualni identitet o Vama taj izazov možete prepustiti nama slanjem kratkog teksta i loga Vaše tvrtke, te ćemo za vas izraditi nekoliko prijedloga uzimajući u obzir da je ključno istaknuti ono što će Vam donjeti buduće klijente. 

Skeniranje i arhiviranje

Papiri Vam stvaraju veliku gužva, a među njima sigurno postoji nešto što želite trajno pohraniti, te Vam možemo pomoći da svaki dokument bilo koje veličine pospremite u željeni format i ne samo da ga imate u digitalnom obliku nego ga možete koristiti kao bazu za izradu novih projekata.
Kompletnu dokumentaciju s punom zaštitom podataka i velikom brzinom skeniranja možemo pretvoriti u traženi format.

Izrada i printanje posjetnica

Posjetnica je jedan od najpopularnijih načina komuniciranja s klijentima te Vam želimo pomoći da prvim kontaktom ostavite najbolji dojam. Vizualni efekt posjetnice možemo stvoriti za Vas ukoliko nam samo pošaljete logo i kontakt podatke Vaše tvrtke, te izaberete vrstu i debljinu papira i završnu obradu.
Nema minimalne narudžbe te tako kontrolirate koliko i kada ih želite.

Printanje i kopiranje skripti

 Bez obzira na informacijsku tehnologiju, te sve prednosti koje ona nosi potreba za printanjem/kopiranjem (skripti za fakultete, škole, seminare, edukacije djelatnika u tvrtkama) postoji, te i dalje omogućava lakše usvajanje potrebnih znanja i vještina.

Radno vrijemePonedjeljak-petak;
08.00-20.00 sati

Subota
08.00-13.00 sati

  

Zagreb › Tvrtke › Umjetnost i dizajn › Grafički dizajn › A0 d.o.o. - Printing solutions