FORMA sport & fitness - Treninzi duha i tijela

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
22:59
Stu
2019
15

Zagreb › Tvrtke › Zdravstvo › Zdravlje i ljepota › FORMA sport & fitness - Treninzi duha i tijela

Zagreb SIGMA PLUS
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
FORMA sport & fitness - Treninzi duha i tijela - mojzagreb.info
FORMA sport & fitness
Treninzi duha i tijela
Fitness centar Forma odlično je mjesto da započnete rad na svom novom tijelu.
Detaljna karta / 10000 Zagreb
 

FORMA sport & fitness

Radno vrijeme

Centar Hebrangova 21

Pon-Sri-Pet: 07 - 22

Uto  - Čet: 10 -22

Sub: 16 - 20

Ned: 16 - 20

 

Centar Martićeva 17

Pon - Pet: 10 -11 h

Pon - Pet: 17 - 22 h

Sub: 16- 19 h

Ned: Ne radi

 

Poveznice / Podkategorije

FORMA sport & fitness - Treninzi duha i tijela

Ulica:Centar Hebrangova 21 Centar Martićeva 17
Pošta, mjesto:      10000 Zagreb
Telefon:01 4856-450 01 5804 551
Telefaks:01 4856-450 01 4856 450
E-mail:nfo@fitness-forma.com
Internet:Centar Martićeva 17

Fitness centar Forma Factory

Forma se nalazi u najužem centru grada, Hebrangova 21, blizu HNK. Centar se prostire na šesto kvadratnih metara, u kojih se smjestila moderno uređena teretana obogaćena cardio programom, a tu su i dvorane za grupne treninge i borilačke sportove. Fitness je opremljen sa 40 vrhunskih fitness sprava  (Gym 80, Life fitness, Tamahawk, Reebok), od toga 15 cardio sprava.  Pored vrhunske fitness opreme fitness centar Forma odlikuje ljubazno osoblje, priznati instruktori fitnessa i grupnih programa, širok izbor grupa  te povoljne cijene sa posebnim pogodnostima za tvrtke. Grupni programi prilagođeni su svakome, bez obzira da li ste početnik ili profesionalni sportaš.

U 2013. godini otvorili smo novu poslovnicu. Fitness centar Forma Factory – Martićeva 17 ( 200m2) je centar prilagođen  i specijaliziran za grupne programe i individualne treninge. Centar u ponudi ima najnovije fitness programe kao što su Cross workout, Insanity, P90x, TRX workout, Fit boks, Tajlandski boks .. . Ovdje nema sprava za vježbanje, već mnogo raznih pomagla poput  girji, medicinskih lopti, gimnastičkih karika, trx-a, pliometrijskih kutija.....i uz pomoć tih rekvizita naši treneri pomažu da zaradite i izgradite sasvim novo tijelo.

Ako prvi put vidite sprave za vježbanje i ne znate gdje biste i što biste s njima, obratite se trenerima. Oni znaju sve i budnim okom prate vaše pokrete.Treneri su iskusni i educirani i uvijek se trude vaš trening učiniti još zanimljivijim. Radite li krivo, ispravit će vas. Švercate li se prijekorno će vas pogledati. Ali kad ne ide,ne ide. Bitno da se trudite i rezultati će doći. I zato dođite i zaradite svoje novo tijelo i nemojte da vam i ovogodišnji odabir kupaćih kostima predstavlja noćnu moru. Na trening!

Teretana

Na našim spravama možete jačati svoju mišićnu masu i oblikovati tijelo...

Izbor sprava je raznovrstan tako da gotovo svaki mišić možete vježbati na zasebnoj spravi. Naš tim trenera vrlo rado će  sastaviti vaš plan treninga. Za napredni trening jačanja stoji vam na raspolaganju  dio sa slobodnim utezima, gdje se nalaze i  veće težine: samostalno ili uz savjet trenera iskristite ih za postizanje vrhunskog cilja vašeg treninga. Izbor kardio sprava je raznovrstan: vrhunske trake za trčanje, cross walkeri (tzv. Obitrek), steperi, dvoranski bicikli i veslački ergometri.

Vrste treninga :

  • Start paket: individualni program za nove članove koji uključuje 6 treninga  sa osobnim trenerom,  fitness analizu (Body mass index, Body Fat, Body muscle) i savjetovanje o prehrani.
  • Kružni trening: cilj je u 30 minuta istrenirati sve mišićne grupe tako vam se pruža  mogućnost da uz najmanji ulog vremena postignete kondiciju i ostanete u formi.
  • Individualni trening: pod stručnim vodstvom provodi se trening, koji je stopostotno usmjeren na osobne ciljeve polaznika
  • Double Date osobni trening: dvije osobe na treningu s osobnim trenerom! Forma treninga pogodna je za osobe koje nemaju posebnih zdravstvenih problema i žele trenirati sa svojom prijateljicom ili prijateljem uz međusobnu podršku i druženje na treningu!

Individualni trening

Osobni trener motivira svoje klijente, stoji na raspolaganju svojim savjetima i demonstracijom prilikom odabira vježbi. Pokazuje pravilno izvođenje i unapređuje vježbačke individualni-trening tehnike.

 

Zagreb › Tvrtke › Zdravstvo › Zdravlje i ljepota › FORMA sport & fitness - Treninzi duha i tijela