Klinička bolnica Dubrava -

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
01:59
Pro
2019
16

Zagreb › Tvrtke › Zdravstvo › Bolnice › Klinička bolnica Dubrava -

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
Klinička bolnica Dubrava - - mojzagreb.info
Klinička bolnica Dubrava
Klinička bolnica "Dubrava" je građevinski je najmodernija bolnica u državi i najmlađa Klinička bolnica u kojoj se izvodi nastava za studente Medicinskog, Stomatološkog i Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta i Visoke zdravstvene škole Sveučilišta u Zagrebu, danas jedna od vodećih bolnica sveukupnog državnog značaja
Detaljna karta / 10 000 Zagreb
 

LokacijaKlinička bolnica Dubrava nalazi se u Dubravi u sjeveroistočnom dijelu grada Zagreba. Tramvajske linije koje voze u tom pravcu su broj 12 i 7 (okretište Dubrava) te 4 i 11 (okretište Dubec). Od okretišta Dubrava prema bolnici voze autobusne linije 232 i 205.Posjete bolesnicimaPosjete bolesnicima dozvoljene su svakim radnim danom od 15.30-17.00h, a nedjeljom i blagdanom od 15.30-17.00h

Bolesnicima koji su smješteni u jedinici intenzivnog liječenja (Interna) posjete su dopuštene od 14.30-15.30h

Telefonske informacije o stanju bolesnika mogu se dobiti u pravilu svakog dana od 11.00-12.00h.

Bolesnicima koji su smješteni u jedinicama intenzivnog lječenja kirurških bolesnika posjete su dopuštene od 14.30-15.30h.

 

Poveznice / Podkategorije

Klinička bolnica Dubrava -

Ulica:Avenija Gojka Šuška 6
Pošta, mjesto:      10 000 Zagreb
Telefon:++385 1 290 2444
Telefaks:++385 1 286 3695
Internet:http://www.kbd.hr/

Klinička bolnica DubravaKlinička bolnica Dubrava smještena je u Svetošimunskoj dolini, na granici maksimirskog parka i Dubrave, bolnica ima površinu od 80.470 m2, stacionarni dio projektiranog kapaciteta 750 postelja, te prateće nemedicinske sadržaje.

Glavna zgrada bolnice orijentirana je u smjeru sjever-jug, ima sedam etaža od kojih se gornje četiri koriste za bolničke odjele. Dvije vertikale definirane stubištem i dizalima okupljaju internističke struke na jugu i kirurške na sjeveru.

U djelokrugu kirurških i internističkih disciplina bolnički odjeli su organizirani kao jedinice sa 24 postelje na načelu stupnjevite skrbi. Osim jedinica intenzivnog liječenja postoje i tipizirane bolesničke jedinice sa svrhom pružanja poluintenzivne i standardne bolesničke skrbi.

NaručivanjeMinistarstvo zdravstva i socijalne skrbi (MZSS) pokrenulo je projekte ''Nacionalna lista čekanja'' i ''eNaručivanje'' kojih je cilj skraćivanje lista čekanja u Republici Hrvatskoj, kao i transparentnost naručivanja te jednakost u dostupnosti zdravstvenih usluga u svim dijelovima i za svakog osiguranika. Također je MZSS obvezalo sve bolničke ustanove da formiraju jedinicu za centralno naručivanje pacijenata.

Modaliteti naručivanja za zdravstvene usluge u Kliničkoj bolnici Dubrava su:

 • osobno - dolaskom na šaltere naručivanja na pojedinim radilištima
 • telefax (01 290 2991)
 • online naručivanje
 • eNaručivanje

Naglašavamo da naručivanje telefonom više nije moguće zbog nužnosti davanja na uvid (kod osobnog naručivanja) ili prilaganja (kod naručivanja telefaksom ili email-om) potrebite dokumentacije (uputnice i preporuke specijalista).

Osobno naručivanjeNaručite se na zdravstvenu uslugu dolaskom na šalter za naručivanje određenog radilišta. Sa sobom ponesite vašu zdravstvenu iskaznicu te uputnicu liječnika primarne zdravstvene zaštite i nalaz/preporuku liječnika specijaliste s indiciranom zdravstvenom uslugom (ukoliko je imate).Telefax (01 290 2991)Naručite se na zdravstvenu uslugu tako da faksirate uputnicu liječnika primarne zdravstvene zaštite i nalaz/preporuku liječnika specijaliste s indiciranom zdravstvenom uslugom (ukoliko je imate). Također, obavezno nam morate dostaviti sljedeće podatke:

 1. ime i prezime pacijenta
 2. MBO (matični broj osiguranika sa zdravstvene iskaznice)
 3. datum rođenja
 4. vrsta zdravstvene usluge na koju se pacijent naručuje
 5. kontakt adresa i broj telefona pacijenta
 6. broj telefaksa na koji ćemo poslati potvrdu o rezervaciji

Nedostatni podaci neće biti procesuirani te narudžba neće biti ostvarena.

Online naručivanje putem Web obrascaNaručite se na zdravstvenu uslugu tako da ispunite i pošaljete Web obrazac. Daljnje informacije kao i sam obrazac nalaze se ovdje.

Naglašavamo da naručivanje putem e-maila više nije moguće.

Nedostatni podaci neće biti procesuirani te narudžba neće biti ostvarena.

 

Zagreb › Tvrtke › Zdravstvo › Bolnice › Klinička bolnica Dubrava -