Knezović Vision Group - medicinska ustanova za bolesti oka

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
02:59
Srp
2020
06

Zagreb › Tvrtke › Zdravstvo › Klinike › Knezović Vision Group - medicinska ustanova za bolesti oka

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
Knezović Vision Group - medicinska ustanova za bolesti oka - mojzagreb.info
Knezović Vision Group
medicinska ustanova za bolesti oka
Najprestižnija tehnička dostignuća današnjice uz maksimalnu stručnost i posvećenost
Detaljna karta / 10000 Zagreb
 

Kako do nas?Poliklinika Knezović se nalazi na 8. katu V1 tornja u poslovnom centru Green Gold na  Radničkoj cesti u Zagrebu (kompleks poslovnih zgrada u Radničkoj 48-52), blizu križanja sa ulicom grada Vukovara.

Ako dolazite automobilom uđite u garažu Green Gold centra sa strane Radničke ceste na br. 52 (postoji natpis JAVNA GARAŽA) i vozite u -4 podrumsku etažu prateći znakove koji vode prema V1 tornju. Tamo prođite kroz staklena vrata i desno prema liftovima koji voze direktno do Poliklinike Knezović na 8. katu.Naglašavamo,ne ići  na glavni lift koji vodi na Recepciju i do 2. kata nego kroz staklena vrata.

Alternativno, parkirati možete i u garaži hotela Hilton koji se nalazi cca 20 m dalje na adresi Ulica grada Vukovara 269a. Parking je prvi sat besplatan, svaki sljedeći 6 kn. Nakon izlaska iz parkinga i hotela prošećite 20-tak metara istočno do ulaska u Green Gold centar.Ispred i unutar zgrade se nalaze table s nasim imenom.Nakon ulaska kroz staklena vrata dođite na recepciju  i skrenite desno prema liftovima koji voze direktno do Poliklinike Knezović na 8. katu

Ukoliko dolazite pješice ulaz u V1 toranj se nalazi sa strane ulice grada Vukovara na broju 269f, u zgradi pored Hotela DoubleTree by Hilton. Ulaskom u zgradu koristite liftove odmah desno od recepcije i otiđite na 8. kat gdje se nalazi Poliklinika.

Ako koristite ZET prijevoz, tramvaji br. 2, 3 i 13 voze do Poliklinike Knezović , potrebno je izaći na prvoj stanici poslije Držićeve ulice u smjeru Žitnjaka.Sa sjeverne strane stanice se nalazi Hotel Doubletree by Hilton,a 20 metara istocno je ulaz u V1 toranj Green Gold centra. Ulaskom u zgradu koristite liftove odmah desno od recepcije i otiđite na 8. kat gdje se nalazi Poliklinika.

Ukoliko se pak već nalazite u Green Gold poslovnom centru dođite do glavnog ulaza (etaža -1) gdje se nalazi naša Optika Knezović čije će Vas ljubazno osoblje uputiti i ispratitit do klinike.

Za ostale nejasnoće slobodno nazovite na br. 01/ 66 77 222

 

 


 

Poveznice / Podkategorije

Knezović Vision Group - medicinska ustanova za bolesti oka

Ulica:Green Gold poslovni centar, toranj V1, 8.kat Ulica grada Vukovara 269f
Pošta, mjesto:      10000 Zagreb
Telefon:tel.: +385 1 6677 222 mob.: +385 99 8199 049
Telefaks:Radno vrijeme: pon-pet: 10h-18h, sub (po dogovoru): 10h-15h
E-mail:info@knezovic.com.hr
Internet:http://knezovic.com.hr

 

Knezović Vision Group Poliklinika

Knezović Vision Group Poliklinika je medicinska ustanova koja se prvenstveno bavi bolestima oka. U svakodnevnoj praksi pokušavamo integrirati najprestižnija tehnička dostignuća današnjice uz maksimalnu stručnost i posvećenost.
U našoj Poliklinici rade liječnici specijalisti oftalmologije, koji se kontinuirano educiraju i u stopu prate sve novosti iz struke.
Pri radu s pacijentima naglašavamo individualni pristup, jer nema jednakih slučajeva ili dijagnoza, svaki čovjek je poseban, originalan.
Podvlačimo da je interakcija liječnik – pacijent presudna u pravilnom liječenju, te želimo da pacijent “doživi” kvalitetan pregled, što predstavlja i našu misiju.
Zaposlenici Knezović Vision Group čekaju na Vaš dolazak i rješenje Vaših problema.

DijagnostikaKnezović Vision Group je medicinska ustanova koja nudi široku paletu usluga iz područja oftalmologije, kozmetologije i estetske kirurgije lica.

Primarna djelatnost je oftalmologija gdje je svaki klijent u potpunosti zbrinut, uključujući najprecizniju kontrolu vida i određivanja dioptrije, dijagnostiku i liječenje bolesti oka te najkompliciranije operativne zahvate na oku.

U našoj ustanovi će brigu o zdravlju Vaših očiju i o Vašem izgledu preuzeti renomirani liječnici specijalisti, stručnjaci iz područja oftalmologije i estetske kirurgije lica koji se kontinuirano educiraju i u stopu prate sve novosti iz struke.

Primjena suvremene tehnologijeKnezović Vision Group Poliklinika je vrhunski opremljena medicinska ustanova sa svim uređajima koji su u
današnje vrijeme neizostavan dio suvremenog oftalmološkog i estetskog centra. Primjena suvremene tehnologije je izrazito važna u prevenciji i liječenju bolesti oka jer pruža mogućnost njihovog otkrivanja i liječenja u početnom stadiju.

Prostorije poliklinike se nalaze na 8. katu V1 tornja u modernom poslovnom centru Green Gold na Radničkoj cesti, u centru Zagreba , na “zagrebačkom Manhattanu” , odakle se pruža predivan pogled na užurbane gradske ulice i parkove.

 
PREVENTA – iskustvo i inovacije u području zaštite na radu Nikola Tesla će pomoći ljudima u Hrvatskoj da se bore protiv koronavirusa Gredice i posude za sadnju povrća i začinskog bilja MENADŽERSKA KONFERENCIJA: Management Excellence/Menadžerska izvrsnost, 25.03.2020. Zdravo mršavljenje Kurkuma za zdravlje pasa ITF GMP CUP - UMAG ATP - Svjetsko prvenstvo IZDANJE FERRATUMOVE MEĐUNARODNE ANKETE O PONAŠANJU POTROŠAČA POVODOM 10. OBLJETNICE DONOSI IZNENAĐUJ Autobusni prijevoz Črnja Tours d.o.o.
 
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (6)
Zagreb Ali mirza mulabegovic (1)
Zagreb Ali mirza mulabegovic (2)
Zagreb Ana marija zuzul
Zagreb Andrea trgovcevic kristijan ilicic
Zagreb Dajana pajkic
Zagreb Darko kontin
Zagreb Domagoj stimac damir begovic (1)
Zagreb Domagoj stimac damir begovic (2)
Zagreb Filip dizdar
Zagreb Ivana andabaka
Zagreb Kristijan ilicic andrea trgovcevic drago pezic
Zagreb Leon ivanusa zoran aragovic
Zagreb Luna valas (1)
Zagreb Luna valas (2)
Zagreb Marko petric
Zagreb Matija cvek (1)
Zagreb Matija cvek (2)
Zagreb Mijo matic
Zagreb Ogi antunac
Zagreb Otvorenje corona sunsets session - copy
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (1)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (6)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (14)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (22)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (46)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (48)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (50)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (56)
Zagreb Otvorenje corona sunsets session (65)
 
“Andy Warhol: Enter Into My Life” u ZadruŠpancirfest 2018.Zdravko Čolić, Arena Pula 18.08.ZEN In Business seminar Dragane Jovanović 23.-24.06. i 30.6.-1.7.u ZagrebuA. G. Matoš, četvrtak, 14. lipnja 2018. u 12 sati.Amir Alagić u Booksi 19. lipnjaDani Folke u Folnegovićevom naselju kvartovski festival Dani Folke 2018Kazalište GavellaZGK KOMEDIJA: ALPHONSINESTADION KRANJČEVIĆEVA: Prljavo kazalište
 
mojzagreb.info preporuča
Web shop - Samsky Hedone - Centar kanalske galanterije PR agencija - odnosi s javošću Danas bez struje Ured za udruge Vlade RH Gradska groblja - Raspored pogreba Umjetnost dizajna i dizajniranja Medicinska naklada
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - mojzagreb.info
 
 
U kojoj od bivših republika, bivše SFRJ bi najradije danas živjeli?
  •   Slovenija
  •   Hrvatska
  •   BiH
  •   Crna Gora
  •   Srbija
  •   Makedonija
  •   U nijednoj
 
 

Zagreb › Tvrtke › Zdravstvo › Klinike › Knezović Vision Group - medicinska ustanova za bolesti oka