Knezović Vision Group - medicinska ustanova za bolesti oka

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
10:59
Sij
2020
18

Zagreb › Tvrtke › Zdravstvo › Klinike › Knezović Vision Group - medicinska ustanova za bolesti oka

Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
 
Knezović Vision Group - medicinska ustanova za bolesti oka - mojzagreb.info
Knezović Vision Group
medicinska ustanova za bolesti oka
Najprestižnija tehnička dostignuća današnjice uz maksimalnu stručnost i posvećenost
Detaljna karta / 10000 Zagreb
 

Kako do nas?Poliklinika Knezović se nalazi na 8. katu V1 tornja u poslovnom centru Green Gold na  Radničkoj cesti u Zagrebu (kompleks poslovnih zgrada u Radničkoj 48-52), blizu križanja sa ulicom grada Vukovara.

Ako dolazite automobilom uđite u garažu Green Gold centra sa strane Radničke ceste na br. 52 (postoji natpis JAVNA GARAŽA) i vozite u -4 podrumsku etažu prateći znakove koji vode prema V1 tornju. Tamo prođite kroz staklena vrata i desno prema liftovima koji voze direktno do Poliklinike Knezović na 8. katu.Naglašavamo,ne ići  na glavni lift koji vodi na Recepciju i do 2. kata nego kroz staklena vrata.

Alternativno, parkirati možete i u garaži hotela Hilton koji se nalazi cca 20 m dalje na adresi Ulica grada Vukovara 269a. Parking je prvi sat besplatan, svaki sljedeći 6 kn. Nakon izlaska iz parkinga i hotela prošećite 20-tak metara istočno do ulaska u Green Gold centar.Ispred i unutar zgrade se nalaze table s nasim imenom.Nakon ulaska kroz staklena vrata dođite na recepciju  i skrenite desno prema liftovima koji voze direktno do Poliklinike Knezović na 8. katu

Ukoliko dolazite pješice ulaz u V1 toranj se nalazi sa strane ulice grada Vukovara na broju 269f, u zgradi pored Hotela DoubleTree by Hilton. Ulaskom u zgradu koristite liftove odmah desno od recepcije i otiđite na 8. kat gdje se nalazi Poliklinika.

Ako koristite ZET prijevoz, tramvaji br. 2, 3 i 13 voze do Poliklinike Knezović , potrebno je izaći na prvoj stanici poslije Držićeve ulice u smjeru Žitnjaka.Sa sjeverne strane stanice se nalazi Hotel Doubletree by Hilton,a 20 metara istocno je ulaz u V1 toranj Green Gold centra. Ulaskom u zgradu koristite liftove odmah desno od recepcije i otiđite na 8. kat gdje se nalazi Poliklinika.

Ukoliko se pak već nalazite u Green Gold poslovnom centru dođite do glavnog ulaza (etaža -1) gdje se nalazi naša Optika Knezović čije će Vas ljubazno osoblje uputiti i ispratitit do klinike.

Za ostale nejasnoće slobodno nazovite na br. 01/ 66 77 222

 

 


 

Poveznice / Podkategorije

Knezović Vision Group - medicinska ustanova za bolesti oka

Ulica:Green Gold poslovni centar, toranj V1, 8.kat Ulica grada Vukovara 269f
Pošta, mjesto:      10000 Zagreb
Telefon:tel.: +385 1 6677 222 mob.: +385 99 8199 049
Telefaks:Radno vrijeme: pon-pet: 10h-18h, sub (po dogovoru): 10h-15h
E-mail:info@knezovic.com.hr
Internet:http://knezovic.com.hr

 

Knezović Vision Group Poliklinika

Knezović Vision Group Poliklinika je medicinska ustanova koja se prvenstveno bavi bolestima oka. U svakodnevnoj praksi pokušavamo integrirati najprestižnija tehnička dostignuća današnjice uz maksimalnu stručnost i posvećenost.
U našoj Poliklinici rade liječnici specijalisti oftalmologije, koji se kontinuirano educiraju i u stopu prate sve novosti iz struke.
Pri radu s pacijentima naglašavamo individualni pristup, jer nema jednakih slučajeva ili dijagnoza, svaki čovjek je poseban, originalan.
Podvlačimo da je interakcija liječnik – pacijent presudna u pravilnom liječenju, te želimo da pacijent “doživi” kvalitetan pregled, što predstavlja i našu misiju.
Zaposlenici Knezović Vision Group čekaju na Vaš dolazak i rješenje Vaših problema.

DijagnostikaKnezović Vision Group je medicinska ustanova koja nudi široku paletu usluga iz područja oftalmologije, kozmetologije i estetske kirurgije lica.

Primarna djelatnost je oftalmologija gdje je svaki klijent u potpunosti zbrinut, uključujući najprecizniju kontrolu vida i određivanja dioptrije, dijagnostiku i liječenje bolesti oka te najkompliciranije operativne zahvate na oku.

U našoj ustanovi će brigu o zdravlju Vaših očiju i o Vašem izgledu preuzeti renomirani liječnici specijalisti, stručnjaci iz područja oftalmologije i estetske kirurgije lica koji se kontinuirano educiraju i u stopu prate sve novosti iz struke.

Primjena suvremene tehnologijeKnezović Vision Group Poliklinika je vrhunski opremljena medicinska ustanova sa svim uređajima koji su u
današnje vrijeme neizostavan dio suvremenog oftalmološkog i estetskog centra. Primjena suvremene tehnologije je izrazito važna u prevenciji i liječenju bolesti oka jer pruža mogućnost njihovog otkrivanja i liječenja u početnom stadiju.

Prostorije poliklinike se nalaze na 8. katu V1 tornja u modernom poslovnom centru Green Gold na Radničkoj cesti, u centru Zagreba , na “zagrebačkom Manhattanu” , odakle se pruža predivan pogled na užurbane gradske ulice i parkove.

 

Zagreb › Tvrtke › Zdravstvo › Klinike › Knezović Vision Group - medicinska ustanova za bolesti oka