100% za Petrovu

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
11:59
Srp
2020
11

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › 100% za Petrovu

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
25
 
03.2020

100% za Petrovu

izdavačka kuća Tvornica snova donira 100% profita za potrebe Petrove bolnice
100% za PetrovuTvornica 2
 

Uz snažne potrese koji su u nedjelju pogodili Zagreb, sve nas je potresao i prizor rodilja s novorođenim bebama ispred oštećene Petrove bolnice. Reagirati je odlučila i Tvornica snova, izdavački startup iz Zagreba, kako bi iskazali solidarnost u ovoj teškoj situaciji.

Na svojim društvenim mrežama objavili su kako će 100% profita od prodaje svojih personaliziranih knjiga 24. ožujka donirati za kupnju potrepština za bebe u Petrovoj bolnici.

Napravi narudžbu na našem web shopu danas jer, koliko god velika ili mala, svaka donacija čini razliku u ovoj teškoj situaciji. Učinimo je zajedno,“ jutros je Tvornica snova objavila na svojim mrežama, uputivši poziv na akciju svojim brojnim pratiteljima.

Humanitarna akcija organizirana je u dogovoru s dr. med. Tomislavom Župićem, zamjenikom predstojnika Petrove bolnice, i Đurđom Zloduh, glavnom medicinskom sestrom Petrove bolnice. Donacija će biti realizirana kupnjom tetra pelena, odjeće i ostalih potrepština za bebe, prema uputama nadležnog osoblja bolnice.

Akciji se možete priključiti

ovdje.

„Tema naše najpoznatije personalizirane knjige, „Kako sam došao na svijet?“, upravo je rođenje djeteta. Duboko suosjećamo sa svim novim mamama pogođenim potresom i želimo dati svoj doprinos u ovoj situaciji.“, objasnila je Andrijana Majstorović, direktorica firme i autorica knjiga.

Tvornica snova inovativna je izdavačka kuća personaliziranih knjiga za djecu. Vaše dijete može postati glavni junak njihovih priča, a u svakoj od njih možete personalizirati detalje koji će knjigu učiniti baš njihovom. U ponudi trenutno imaju osam personaliziranih naslova za različite uzraste.

Klinika za ženske bolesti i porode u svom radu objedinjuje više područja medicine koja se bave ženskim zdravljem i porodništvom. Kroz svakodnevni stručni rad ovdje se pruža zdravstvena zaštita majkama i djeci za vrijeme trudnoće, poroda i nakon poroda. Provode se postupci medicinski potpomognute oplodnje kao i posebna skrb za nedonoščad, a kada se spominje žensko zdravlje onda se prvenstveno misli na ginekološku kirurgiju i uroginekologiju te liječenje zloćudnih tumora ženskog spolnog sustava.
Uz stručni rad u Klinici se usporedno odvija nastavni i znanstveni rad. Sjedište je Katedre za ginekologiju i opstetriciju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Provodi dodiplomsku i poslijediplomsku nastavu, specijalističko usavršavanje iz područja ginekologije te stručnu nastavu i praktični rad za medicinske sestre i tehničare.

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Tvornica 1
  • Zagreb Tvornica 2
  • Zagreb Tvornica 3
  • Zagreb Tvornica 4
  • Zagreb Tvornica 5
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › 100% za Petrovu