26 studenata na

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
09:59
Srp
2020
05

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obrazovanje › 26 studenata na

Zagreb Knjižara Fraktura
Zagreb Čitajte Pelikana
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
20
 
06.2018

26 studenata na

ljetnoj praksi u Coca-Coli HBC Hrvatska
26 studenata naFotografija 1
 

U šest tjedana programa Coke Summership studenti će stjecati dragocjena praktična iskustva i nova znanja uz rad s mentorima na poslovnim projektima te predavanja i radionice

 U prostorima Coca-Cole HBC Hrvatska obilježen je početak programa ljetne prakse Coke Summerhip za 26 mladih studenata koji će u sljedećih šest tjedana raditi na konkretnim zadacima i projektima te kroz praktičan rad, ali i stručna predavanja i radionice, steći dodatna znanja i vještine koje će im otvoriti nove prilike za zapošljavanje u Coca-Coli HBC Hrvatska ili kod drugih poslodavaca.

Na program ljetne prakse Coca-Cole HBC Hrvatska, već dugi ni  godina jednog od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, prijavilo se 119 studenata sveučilišta te viših i visokih škola koji su prošli zahtjevni selekcijski postupak. Finalni korak u selekcijskom postupku uspješno je prošlo 36 kandidata, od kojih je 26 najizvrsnijih odabrano za sudjelovanje u ovom ambicioznom i bogatom programu koji će trajati od 18. lipnja do 27. srpnja .

Prvog dana programa, polaznicima je uspješno sudjelovanje poželjela glavna direktorica Coca-Cole HBC za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu Ruža Tomić Fontana, a nakon upoznavanja sa svojim mentorima, studenti su se kroz prezentaciju i obilazak punionice upoznali i s radom Coca-Cole HBC Hrvatska, svog potencijalnog budućeg poslodavca.

Za vrijeme trajanja prakse studenti će tri dana u tjednu raditi na projektima sa svojim mentorom, a preostala dva dana sudjelovati na predavanjima i radionicama koje će voditi vrhunski stručnjaci iz Coca-Cole HBC Hrvatska i poslovnih organizacija s kojima tvrtka surađuje. Pod stalnim vodstvom svojega mentora usavršit će prezentacijske vještine i vještine upravljanja projektima, izgrađivati sposobnosti vođenja, usavršavati poslovnu komunikaciju i učinkovito upravljanje vremenom te stjecati još mnoštvo vještina nužnih za razvoj uspješne karijere. Studenti će biti raspoređeni u svi odjelima, a najveći broj njih iskustvo će steći u odjelu prodaje. Nakon završetka ljetne prakse polaznici će ući u bazu mogućih zaposlenika Coca-Cole HBC Hrvatska, ali i dobiti potvrdu o uspješno završenom programu koju će moći koristiti u natječajima za posao kod drugih poslodavaca.

Coke Summership jedan je od tri projekta kojima Coca-Cola doprinosi osnaživanju mladih. Od pokretanja programa u listopadu 2017. do kraja ove godine čak 1250 nezaposlenih mladih proći će kroz besplatni obrazovni program Coca-Colina podrška mladima, a povodom obilježavanja 50 godina poslovanja u Hrvatskoj tvrtka će u okviru javnih sveučilišnih prostora projektom Stanica 50  urediti tri tzv. studentska središta (eng. hub).

O programu Coke Summership:

https://hr.coca-colahellenic.com/hr/poslovi/coke-summership/

O Coca-Coli HBC Hrvatsk

Coca‑Cola HBC Hrvatska jedna je od najvećih tvrtka u industriji bezalkoholnih napitaka u Hrvatskoj, a ujedno je i ovlaštena punionica tvrtke The Coca‑Cola Company. Coca‑Cola HBC Hrvatska jedina je tvrtka u državi koja proizvodi i distribuira Coca-Coline proizvode, među kojima je i Coca‑Cola, koja se u Hrvatskoj počela proizvoditi 1968. Sjedište je tvrtke u Zagrebu, gdje je smještena i punionica, a proizvodi se distribuiraju putem šest tvrtkinih skladišta i distribucijskih centara. Prodajna se ponuda tvrtke sastoji od vodećih robnih maraka Coca-Cole, Coca-Cole Zero, Fante i Spritea i robnih maraka pod vlasništvom drugih tvrtka. Coca‑Cola HBC Hrvatska neprestano traži nove prilike kako bi proširila svoju prodajnu ponudu i tako omogućila potrošačima u Hrvatskoj što veći izbor svojih proizvoda. Tvrtka poduzima sve mjere u cilju osiguranja najviše kvalitete svojih proizvoda. Usto, snažan se naglasak stavlja i na održivi razvoj poslovanja, koji je usko povezan s održivim razvojem zajednica u kojima tvrtka posluje.

Coca‑Cola HBC Hrvatska dio je skupine Coca‑Cola HBC koja posluje u 28 država i opskrbljuje tržište od oko 595 milijuna stanovnika. Skupina je proglašena svjetskim predvodnikom u industriji napitaka u sklopu svjetskoga i europskoga Dow-Jonesova indeksa održivoga razvoja, a također je uvrštena i u indeks FTSE4Good. Dionice Coca-Cole HBC uvrštene su u najviši razred Londonske burze, tzv. premium listing (LSE: CCH), a kotiraju i na Atenskoj burzi (ATHEX: EEE). Za dodatne podatke posjetite mrežnu stranicu https://hr.coca-colahellenic.com/hr/.

Potpis fotografija:

Fotografija 1 – Polaznicima je uspješno sudjelovanje poželjela glavna direktorica Coca-Cole HBC za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu Ruža Tomić Fontana

Fotografija 2 – Započeo je program ljetne prakse Coke Summership za 26 mladih studenata

Fotografija 3 - Studenti će biti raspoređeni u svi odjelima, a najveći broj njih iskustvo će steći u odjelu prodaje

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Fotografija 1
  • Zagreb Fotografija 2
  • Zagreb Fotografija 3
Vijest se nalazi u:

 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obrazovanje › 26 studenata na