Amazinga ponovno otvorena

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
17:59
Ruj
2020
25

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Amazinga ponovno otvorena

Zagreb Transformacija tržišta 2020
Zagreb Srednja Europa za mlade
Zagreb Srednja Europa
DICK Profesionalni kuhinjski noževi
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Rapska torta - kolač građana Raba - Zagreb, mojzagreb.info Rapska torta - kolač…
Rapska torta je nekad…
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
23
 
05.2020

Amazinga ponovno otvorena

Zagrepčani se zaželjeli zabave i fizičkih aktivnosti
Amazinga ponovno otvorenaAmazinga (1)
 

Život nakon korone: Zabava se vratila u grad!!! Zagrepčani se zaželjeli zabave i fizičkih aktivnosti

Mnoge je Zagrepčane, a posebno one mlađe i s obitelji, razveselila vijest o ponovnom otvaranju Amazinge, najvećeg europskog family entertainment centra koji posluje u paviljonu 36 Zagrebačkog velesajma

Amazinga je zbog pandemije koronavirusa s radom prestala sredinom ožujka, a do tada ju je, u svega dva i pol tjedna od velikog otvaranja, posjetilo preko 20 000 posjetitelja od kojih su se mnogi prvi put susreli s konceptom family entertainment centra 21. stoljeća.

"Da je zabava, a posebno ona koja uključuje i fizičku aktivnost, jedna od gorućih potreba Zagrepčana nakon gotovo dvomjesečnog mirovanja pokazuju i reakcije oduševljenja naših korisnika kada su saznali da je Amazinga opet otvorena" izjavio je Mario Belužić, voditelj atrakcija u Amazingi.

"Čini mi se da su sada najsretniji mališani koji će ipak uspjeti proslaviti odgođene rođendane, ali ne mirovanjem u stanu nego skačući i trošeći energiju.. Vjerujem da je i roditeljima laknulo jer konačno mogu ispuniti obećanja koja su dali djeci, pa makar i s par tjedana zakašnjenja. Rođendani koji su otkazani zbog korone opet se zakazuju, a kod nas su hit dječji rođendani na trampolinima ili mini trampolinima za djecu do 6 godina. Čini mi se kao da odjednom svako dijete u Zagrebu za rođendan želi skakati sa svojim prijateljima na trampolinima, igrati laser tag, ili osvajati ninja poligon” dodaje Belužić.

Upravo je s Amazingom otvoren i prvi trampolinski park ne samo u Zagrebu nego i u čitavoj Hrvatskoj, a otvaranje je izazvalo golem interes, do te mjere da je prodaja ulaznica za trampoline više puta zaustavljana zbog dostizanja maksimuma kapaciteta.

Hrvati su za skakanje na trampolinima do sada morali putovati sve do Ljubljane ili Budimpešte, no puste kilometre koje su neki tukli sada počinju shvaćati i njihovi prijatelji i poznanici koji su zbog toga često imali upitnike nad glavom.

"Percepcija trampolina kod ljudi je obično nekakva okrugla površina na kojoj se skače gore-dolje, no trampolini su zapravo puno zanimljiviji i zabavniji od toga. U našem slučaju, govorimo o trampolinskom parku sastavljenom od 14 trampolinskih atrakcija koji zauzima 1900 kvadrata. Recimo, kod nas možete igrati graničara na trampolinima, možete zakucavati koš (dunk), skakati u bazen sa spužvama s trapeza, skakati na zračni jastuk uz poneki salto, preskakivati rotirajuću gredu ili igrati mini nogomet na trampolinima. Ali, možete i ozbiljno trenirati na trampolinima visokih performansi koje uglavnom koriste sportaši i iskusniji skakači," objašnjava Belužić.

Premda kolosalnih dimenzija, trampolinski park od 1800 kvadrata nije niti polovica Amazinge koja posjetiteljima, premijerno u Hrvatskoj, nudi i pregršt drugih atrakcija među kojima su laser tag, laser maze, VR park, mini cars, softplay s toboganima, mini ninja course s mini trampolinima, arkade i adrenalinski park, a tome treba pridodati još i karting stazu, escape room i axe throwing koji su također u sustavu Amazinge, ali posluju pod sestrinskim brandovima u susjednom paviljonu Zagrebačkog velesajma.

Igra koja u 10 minuta spali i do 500 kcal

Jedna od standardno najuzbudljivijih atrakcija u Amazingi sada je posebno zanimljiva svima koji uoči ljeta i godišnjih odmora žele izgubiti višak kilograma i pripremiti se za plažu. Riječ je o laser tagu koji kod prosječne odrasle osobe u samo 10 minuta spali između 250 i 500 kcal. Igra je najsličnija paintballu uz razliku što se igrači, umjesto kuglicama, gađaju laserskim zrakama, a igrači si ne smiju dozvoliti stajanje na mjestu jer bi tako postali lake mete. Umjesto toga cijelo vrijeme moraju bježati ili hvatati druge igrače što rezultira visokom kalorijskom potrošnjom koja se, zbog navale adrenalina i uzbuđenja, praktički ni ne osjeti, a sve se odvija u laser tag areni na čak 400 kvadrata, koja može primiti i do 22 igrača u jednoj igri.

Lako dostupna i nudi besplatan parking

Premda je od centra Zagreba udaljena svega 5 minuta vožnje, Amazinga je, zbog svoje izuzetne lokacije na Zagrebačkom velesajmu, lako dostupna iz svih dijelova grada bilo automobilom ili javnim prijevozom, a za posjetitelje koji dolaze automobilom posebno je praktičan besplatni parking ispred glavnog ulaza Amazinge (nasuprot Hipodroma) kojemu se pristupa izravno s ulice Joszefa. Antalla.

Amazinga od ponedjeljka do četvrtka radi od 14 do 21h, petkom od 14 do 23h, subotom od 9 do 23h, a nedjeljom od 9 do 21h.

detalje pratite na: 

https://www.karting-arena.com/

Administrator: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
 • Zagreb Amazinga (1)
 • Zagreb Amazinga (2)
 • Zagreb Amazinga (3)
 • Zagreb Amazinga (4)
 • Zagreb Amazinga (5)
 • Zagreb Amazinga (6)
 • Zagreb Amazinga (7)
 • Zagreb Amazinga (8)
 • Zagreb Amazinga (9)
 • Zagreb Amazinga (11)
 • Zagreb Amazinga (12)
 • Zagreb Amazinga (14)
 • Zagreb Amazinga (15)
 • Zagreb Amazinga (16)
 • Zagreb Amazinga-1 (10)
 • Zagreb Amazinga-1 (13)

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Amazinga ponovno otvorena