Anamarija Vartabedijan

mojzagreb.info
 

Zagreb

 
Portal Zagreb Zagreb
Osvježeno
03:59
Ruj
2017
23

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Anamarija Vartabedijan

Zagreb Citajte pelikana
Zagreb Lira-Stan d.o.o.
 
 
Najnoviji videi
 
Zagreb Emeli Sandé - Read All About It Emeli Sandé - Read…
Recepti
Pizza iz tave - Zagreb, mojzagreb.info Pizza iz tave
Postoje brojne izvedenice…
Šalša s mljevenim mesom - Zagreb, mojzagreb.info Šalša s mljevenim mesom
U ovoj eri pretilosti,…
Šarena pita s šunkom i salata - Zagreb, mojzagreb.info Šarena pita s šunkom…
Lagani ljetni obrok,…
UŠTIPCI - hercegovački, sinjski ili lički… - Zagreb, mojzagreb.info UŠTIPCI - hercegovački,…
Voda + brašno i sol…
Igre, igrice
Gormiti: Blazing Ball
Pucačina u gormiti stilu
Čovječe ne ljuti se
Igrate protiv računala…
Kako se riješiti bivšeg ili bivše? Ljubavi? - Zagreb, mojzagreb.info Kako se riješiti bivšeg…
Igra za jednog ili jednu,…
Lupi guzu - igra za odrasle - Zagreb, mojzagreb.info Lupi guzu - igra za odrasle
Nježno ili, uglavom,…
Povezani članci
Zadnje vijesti
12
 
08.2017

Anamarija Vartabedijan

IZLOŽBA KONCERTNIH FOTOGRAFIJA NENE BELANA & FIUMENSA - “Jer je pjesma dio nas – mojih 10 godina”
Anamarija VartabedijanFoto anamarija vartabedijan
 

Deset godina fotografiranja i prijateljstva s Nenom Belanom & Fiumensima, Anamarija Vartabedijanobilježit će izložbom fotografija “Jer je pjesma dio nas – mojih 10 godina” u Galeriji "Juraj Klović"(Verdijeva 19b, Rijeka) od 16. do 26.8. 2017. Izložba se priređuje povodom dvadeset godina zajedništva benda i nagrade “Zlatni grb Grada Rijeke” koja je ove godine dodijeljena Neni Belanu I Fiumensima.

Na izložbi će se naći izbor najboljih 60 fotografija velikog formata koje su nastale na koncertima Nene Belana i Fiumensa (i Mediteranskog orksestra) tijekom proteklih deset godina u Hrvatskoj i Srbiji  (Zagreb, Beograd, Kragujevac, Šibenik, Varaždin i Split).

Anamarija Vartabedijan bila je službeni fotograf i na dva velika jubilarna koncerta u Domu sportova 2016. godine povodom proslave 30 godina glazbene karijere, a 2017. povodom proslave 20 godina postojanja benda Fiumens.

Osim što će se na fotgrafijama naći i Mediteranski orkestar, bit će izložene i fotografije gostiju s dva velika koncertu među kojima će se naći Josipa Lisac, Zorica Kondžam Maja Posavec, Massimo, vokalna skupina Akvarel, Ivan Pešut, Vlado Matulić i brojni drugi..

Ove godine Anamarija obilježava i desetogodišnji rad na afirmaciji i prezentiranju umjetničkog izraza u žanru dokumentarne koncertne rock fotografije, koji je dokazan kroz kontinuiranu izložbenu aktivnost sa projektom Rock Momenti u muzejima, galerijama i kulturnim centrima širom Srbije, ali i regije. Njene su fotografije otisak trenutka i autentična prezentacija događaja, atmosfere i ličnosti, nastojanje da se sa koncerta prenese vlastiti doživljaj emocije, energije, poruke i ideje rock'n'rolla, koja uvijek otvara mogućnost postojanja slobode i boljeg svijeta.

Otvorenje izložbe bit će u srijedu 16. 08. 2017. u 20 sati!

Radno vrijeme:

Pon - Pet: 10 -13 i 17- 20 sati

Sub: 10 -13 sati

Ned - zatvoreno

O AUTORICI:

Anamarija Vartabedijan diplomirala je slikarstvo na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu, 1998. godine, a magistrirala je 2001. godine na slikarskom odsjeku (FLU) u  Beogradu. Koncertnom se fotografijom bavi od 2004. godine od kada je fotografirala više od 400 koncerata diljem regije, surađivala s brojnim bendovima, glazbenim časopisima i internet portalima. Pokretač je projekta Rock momenti - izložbe koncertne rock fotografije, realizirane 17 puta od 2007. godine do danas. Bila je fotograf  KUD Idijota od 2007. godine, a danas je fotograf glazbenih skupina: Neno Belan i Fiumens, Goblini, S.U.S. i PSI. Dobitnik je više stručnih priznanja od 1996. godine do danas.

Autor: kolovrat.petar@gmail.commojzagreb.info
  • Zagreb Foto anamarija vartabedijan
Zagreb Larie1
Zagreb Larie2
Zagreb Larie3
Zagreb Larie4
Zagreb Larie5
Zagreb Larie6
Zagreb Larie7
Zagreb Larie8
Zagreb Larie9
Zagreb Larie10
Zagreb Larie11
Zagreb Larie12
Zagreb Larie13
 
KEREMPUH: Živo Harms! Čuda postoje!KEREMPUH: SpektaklukKEREMPUH: SpektaklukKEREMPUH: Ko živ ko mrtavMALA SCENA: Boje duge - piča o bojamaKOMEDIJA: Jalta, JaltaKOMEDIJA: Jalta, Jalta - mjuziklKOMEDIJA: Jalta, JaltaEDO MURTIĆ: KERAMIKAGALERIJA KARAS: Boris Boduljak - Kanon
 
mojzagreb.info preporuča
Web shop - Samsky PR agencija - odnosi s javošću Danas bez struje Ured za udruge Vlade RH Gradska groblja - Raspored pogreba Umjetnost dizajna i dizajniranja Medicinska naklada
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - mojzagreb.info
 
 
Da li bi htjeli pozdraviti školskog prijatelja koji kopa po kontenjerima?
  •   DA
  •   NE
 
 

Zagreb › Vijesti › Gradske vijesti › Obavijesti › Anamarija Vartabedijan